EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EP u rukometu za muškarce - Hrvatska 2018
Nisam ni razocaran, ocekiva sam ovo, Francuzi tate ovog sporta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
A koga bi vi htjeli za selektora, a da je domaći čovjek (Balkanac)?
Možda Pipe, ja ne vidim ko bi drugi tu donio nešto više nego što trenutno Hrvatska ima.
Možda Pipe, ja ne vidim ko bi drugi tu donio nešto više nego što trenutno Hrvatska ima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- hskzmostar
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Linin poraz što jest jest, ovo bi bila sigurna pobjeda Hrvatske da nije bilo onih golova Francuske na prazan gol, tačno ne vjerujem šta je Červar dopustio.
7 igrac se ubacuje pred kraj kad lovis rezultat,on ga ubacio u 10 minuti pri vodstvu Hrvatske i nastavio gluposti raditi bez time outa.
Da su ostavili bivseg izbornika izgledali bi bolje nego ovo sa Linom,stara slava ga dovela ali nema vise balica lackovica i metlicica sad imas kopljara i cindrica kao i mandalinica koji su tri klase nize.
Realno trener zaje.bao protiv B Francuske a Hrvatska je trebala protiv Bjelorusije zavrsit turnir...nikada losije prvenstvo odigrano doduse falio kapetan ali kao sto sam i pisao 5 ili 6 reprezentacija trenutno.
Ovi Francuzi sa D postavom bi se borili za medalje
Zadnja izmjena: hskzmostar, dana/u 24 jan 2018, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ne znam više. Al Červarov rukomet je davno zaboravljen, a utakmice ne zna vodit. Ovo danas je bilo teški očaj. Čestitke boljima.Raonffa je napisao/la:A koga bi vi htjeli za selektora, a da je domaći čovjek (Balkanac)?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
rutinski francuzi, još izveli drugu postavu da ih hrvati stignu ne bi li se ponadali čemu xD
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 24 jan 2018, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
tako je, a i meni su dojadili ti Hrvati, nemaju nekakav kvalitet a opet srece imaju, ali nece moci preko Francuza
koliko histerije, strave i depresije u Hrvatskoj, a u Zagrebu muk
koliko histerije, strave i depresije u Hrvatskoj, a u Zagrebu muk
Smiri se generalu, popij stOgod, bit ce bolje.Lillard je napisao/la:Majku ti jbem šta smo uradili u prvom poluvremenu, dali ljudima 5 golova na prazan gol.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Kako ti prođe miljenik jučeralex1991 je napisao/la:Smiri se generalu, popij stOgod, bit ce bolje.Lillard je napisao/la:Majku ti jbem šta smo uradili u prvom poluvremenu, dali ljudima 5 golova na prazan gol.

- hskzmostar
- Kontakt:
Ako Alilovic ka.ra kao sto brani zao mi one lijepe zene
Jeb...se sa materom sto nije rodjen kao Halilovic

Jeb...se sa materom sto nije rodjen kao Halilovic

Zadnja izmjena: hskzmostar, dana/u 24 jan 2018, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ma i ja sam prije prvenstva govorio da Hrvatsku ne vidim dalje od polufinala, čak i da je polufinale upitno, što se ispostavilo kao tačnim. Al' na stranu to neko naše mišljenje, nije da niste imali šanse, prvo ste prokockali polufinale protiv Švedske onda večeras protiv Francuske, a objektivno ne možeš reći da su te nadigrale ni Švedska ni Francuska, nego si im poklonio pobjedu svojim greškama.hskzmostar je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Linin poraz što jest jest, ovo bi bila sigurna pobjeda Hrvatske da nije bilo onih golova Francuske na prazan gol, tačno ne vjerujem šta je Červar dopustio.
7 igrac se ubacuje pred kraj kad lovis rezultat,on ga ubacio u 10 minuti pri vodstvu Hrvatske i nastavio gluposti raditi bez time outa.
Da su ostavili bivseg izbornika izgledali bi bolje nego ovo sa Linom,stara slava ga dovela ali nema vise balica lackovica i metlicica sad imas kopljara i cindrica kao i mandalinica koji su tri klase nize.
Realno trener zaje.bao protiv B Francuske a Hrvatska je trebala protiv Bjelorusije zavrsit turnir...nikada losije prvenstvo odigrano doduse falio kapetan ali kao sto sam i pisao 5 ili 6 reprezentacija trenutno.
Ovi Francuzi sa D postavom bi se borili za medalje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nikad prije Francuzi nisu imali ovakvu sirinu.Imam osjecaj da im dozvole dvije repke da se takmice da bi igrali finale
Premocni su

Premocni su

Eno, pred vratima tvojim
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
ispljuvaše pet sitnih bisera, olovku i pivo.
Potrči, Dario! Olovku i pivo u sobu ponesi,
Ostalo su bajke za drugačiju djecu.
Lino trenirao Mezopotamiju

-
- Kontakt:
za selektora Hrvati jedino mogu uzeti Vujovica, on ih moze pokrenuti i dovesti do finala
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 24 jan 2018, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Moj miljenik, po sistemu sam pao sam se ubio, bas simbolicno, isto kao tvoj miljenik.Lillard je napisao/la:Kako ti prođe miljenik jučeralex1991 je napisao/la:Smiri se generalu, popij stOgod, bit ce bolje.Lillard je napisao/la:Majku ti jbem šta smo uradili u prvom poluvremenu, dali ljudima 5 golova na prazan gol.

Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 24 jan 2018, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Moj miljenik jučer razvalio.
Koji trash je bio cijeli ovaj turnir.Od RTLa i lidlove košare sa voćem,reklamiranja imbecilnog Big Brothera,dovođenja kurve u emisiju,imbecilnih spikera koji "nabrijajavaju dvoranu",jedan jedini trenutak euforije na turniru i pjeva cijela dvorana i lik pusti odjednom drugu pjesmu
Do sponzića ovdje koji su se nabrijali tek za Norvežane i Francuze,dizanja "transparenta" hrvatske lutrije svaku utakmicu i na kraju 15 minuta nakon ove utakmice onaj imbecil još uvijek pušta pjesme i dere se ajmooooo ajmoooo da vas čujem 
Je*ena zona sumraka.

Je*ena zona sumraka.
-
- Kontakt:
sljedece rukometno takmicenje neka prenosi Arena, Sportklub ili koja god televizija, a ne RTL, oni su se propisno obrukali
Davor Dominiković je jedina pozitivna stvar. Znalac i ljudina.
Ćao Hrvatska.Previše grešaka,bezidejnost,bez neke uigrane akcije.Sve nekako na silu.Francuzi su pokazali još jednom kako se igra.I bez respekta prošli dalje.Zasluženo.
Polufinale:
Francuska-Španjolska
Danska-Švedska
Polufinale:
Francuska-Španjolska
Danska-Švedska
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Upravo.Ne mogu se sjetit jel bilo još nešto.Lillard je napisao/la:Davor Dominiković je jedina pozitivna stvar. Znalac i ljudina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.