SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Na sta li ce ovo liciti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ako izuzmemo par igraca, vecina u ekipi Meksika je iz njihove lige, pa mozda je olaksavajuca cinjenica za nas da oni igraju 4.kolo Clausure od 27-29. Januara a 5. kolo 3-4. Februara, tako da im ta utakmica s nama dodje izmedju dva kola, pa se nadam da nece nesto previse ni zapinjati, no otom potom, vidjet cemo, sta god da bude jbt ga prijateljska je tekma, a ova ekipa koja sad igra vjerovatno vise nikad nece pa hajde, nek barem vide malo svijeta 

Pyro is not a crime !
Meni je draže da vidim na djelu Ćavara, Menala, Šerbečića, tog nekog Ibiševića i te mlade da vidim stvarno ko su i šta su u te 2 ravnopravne tekme kako i vi kazete po rosteru Amera i Latina.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Haman neki ovo previse ozbiljno dozivljavaju.
Ja ocekujem nesto pozitivno iz ovih tekmi, a ako nas Meksikanci i nabiju 10:0, svejedno mi je jer je tekma nebitna...vjerovat cu da je to zbog toga sto nasi igraci nisu spremni i to je ono sto me brine, dok s druge strane Meksikanci su 100% fit i igraju nacionalna prvenstva.
Ja ocekujem nesto pozitivno iz ovih tekmi, a ako nas Meksikanci i nabiju 10:0, svejedno mi je jer je tekma nebitna...vjerovat cu da je to zbog toga sto nasi igraci nisu spremni i to je ono sto me brine, dok s druge strane Meksikanci su 100% fit i igraju nacionalna prvenstva.
Ma nisu oni Njemci (mentalno) pa da nam zgade fudbal iako su talentovani, i liga im je neuporedivo bolja od nase ipak su to latinosi a oni vole da se zajebavaju ili ti ga sto bi se kod nas reklo vole zanemariti taktiku i igrati za raju, pa u takvoj utakmici mozda i mi damo neki gol 
Ps. Nadam se da ce Almir Bekic igrati protiv SAD-a jer kad vide njegov centarsut mozda ga uspijemo i prodati al u neki NFL klub

Ps. Nadam se da ce Almir Bekic igrati protiv SAD-a jer kad vide njegov centarsut mozda ga uspijemo i prodati al u neki NFL klub

Pyro is not a crime !
HahahahahaahahahahahhahahTHEC je napisao/la:

BHF
U Sjedninjene Američke Države neće putovati fudbaler Zrinjskog Srđan Stanić potvrđeno je za ****. Odluka je to stručnog štaba naše reprezentacije. Iako se činilo da je Stanić, zahvaljujući svojim igrama u Željezničaru posljednjih sezona, jedan od igrača čije mjesto nije upitno, na kraju on neće nastupiti na Američkoj turneji.
On i Nemanja Trkulja otpaliZukanovic je napisao/la:U Sjedninjene Američke Države neće putovati fudbaler Zrinjskog Srđan Stanić potvrđeno je za ****. Odluka je to stručnog štaba naše reprezentacije. Iako se činilo da je Stanić, zahvaljujući svojim igrama u Željezničaru posljednjih sezona, jedan od igrača čije mjesto nije upitno, na kraju on neće nastupiti na Američkoj turneji.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Al koji yebeni kuvac Vinko na spisak stavlja 8 znaci 8 hebenih centralnih veznih i samo dva beka jednog lijevog i jednog desnog, koja hebena logika
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Znaci konacni spisak nakon otkaza klubova Sunjica,Ordagica,Serbecica,Hodzica,Besica,Mesanovica je sledeci:
Golmani : Šehić , Pirić
Odbrana: Graovac, Mihojevic, Bekic, Todorovic
Vezni: Medunjanin, Tomic, Cavar, Saric, Loncar, Besirevic, Secerovic
Krila: Menalo, Zakaric, Todorovic, Kvrzic(Mexico)
Napad: Lord Mersudin, Biblija, Koljic i Ibisevic jr.
19 igraca + 2 golmana, sto je otprilike ono sto je najavljivao Prosinecki 18+2 i ovaj mali Ibisevic na probi.
Nek nam je Bog na pomoci
Golmani : Šehić , Pirić
Odbrana: Graovac, Mihojevic, Bekic, Todorovic
Vezni: Medunjanin, Tomic, Cavar, Saric, Loncar, Besirevic, Secerovic
Krila: Menalo, Zakaric, Todorovic, Kvrzic(Mexico)
Napad: Lord Mersudin, Biblija, Koljic i Ibisevic jr.
19 igraca + 2 golmana, sto je otprilike ono sto je najavljivao Prosinecki 18+2 i ovaj mali Ibisevic na probi.
Nek nam je Bog na pomoci

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
--------------------------Sehic------------------------
Todorovic------Graovac----Mihojevic-------Bekic
-----------------Cavar-----Besirevic/Loncar--------------
Zakaric--------------Medunjanin-----------Menalo
---------------------Ahmetovic/Bilbija-------------------
Todorovic------Graovac----Mihojevic-------Bekic
-----------------Cavar-----Besirevic/Loncar--------------
Zakaric--------------Medunjanin-----------Menalo
---------------------Ahmetovic/Bilbija-------------------
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Unisticemo ih!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je li prva tekma sa subote na nedjelju?
"We need to suffer. And we need to fight."
Sa nedjelje na ponedjeljak. 03:30.Captain4 je napisao/la:Je li prva tekma sa subote na nedjelju?
Šteta, repriza ondaVucevich je napisao/la:Sa nedjelje na ponedjeljak. 03:30.Captain4 je napisao/la:Je li prva tekma sa subote na nedjelju?

"We need to suffer. And we need to fight."
Ma uzasni termini, nije ovo uopste za nas iz EvropeCaptain4 je napisao/la:Šteta, repriza ondaVucevich je napisao/la:Sa nedjelje na ponedjeljak. 03:30.Captain4 je napisao/la:Je li prva tekma sa subote na nedjelju?

Šemsudine, povedi nas.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Odbrana će nam bit ista u obje utakmice, dok u veznom redu i napadu nećemo stić izrotirat sve igrače 

i ja tako mislim.haris004 je napisao/la:Odbrana će nam bit ista u obje utakmice, dok u veznom redu i napadu nećemo stić izrotirat sve igrače
Čekajmo i vidimo

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Brazzzoo123, denza i 49 gostiju.