FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno slažem se niko to ne bi odbio ali moraš proizvesti bar jednog igraca prodati za dobre novce i dovesti dva igraca iz belgijske,holandske lige lupam i lagano prošetati ligom vratiti lovu od Evrope i ponovo i krug vrlo jednostavno tako se posluje i klub diže na veci nivo
To se i pokusava ali kao sto vidis jbg uleti ti neka ukrajinska, ruska ekipa koja ima neko ime i redovno igra evropu i pokupi lika...ko sto je i borjan, vesovic, itd. Budu na sate od potpisa al jbg uleti neko tako i ponudi 3 tekme u cl sa liverpoolom , madridom i lik se prekonta....ko ne bi jbg....fol je sto ne mozes preko noci do levela zvezde, i takvih ekipa a liga ne pomaze sekunde...tereni infrastruktura, sjedne progugla, pogleda par snimaka vidi na cemu igramo i kraj price....borba uzbrdo da ubjedis nekoga....KrajisnikBosnjak je napisao/la:Tri izvanprosječno dobra igrača bi donosila titulu svake godine, ali nema volje da se dovedu igrači tipa Leonarda ili Kange u FKS, to je moguće, ali nema volje da se po pitanju toga radi! Izlazak u Evropu donosi lijepe novce! Ako ti ponudiš nekome 200.000€ po sezoni i zagarantovano mjesto i minutažu ne vidim razlog da bi odbio nešto takvo!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znas li koje bi ti pare trebale da dovedes nekog iz tih liga? Da oni igraju u ovoj ligi? Pa jbt to ni zvezdi nije naumpalo...bas lupas...Primorac je napisao/la:Naravno slažem se niko to ne bi odbio ali moraš proizvesti bar jednog igraca prodati za dobre novce i dovesti dva igraca iz belgijske,holandske lige lupam i lagano prošetati ligom vratiti lovu od Evrope i ponovo i krug vrlo jednostavno tako se posluje i klub diže na veci nivo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tu je uprava kriva...jer oni moraju to pokrenuti...A Kusturica-Ibrakovic-Selimovic su bili ti ljudi i imali takvu viziju,nisu nam valjali i sad mozemo samo plakati sto su otisli...Ovo danas je,hajde dovest cemo igraca recemo da ne zelimo da bude samo broj vec pojacanje,nakon pola godine trazis na istoj poziciji pojacanja,a skirpi negdje drugo...Ako gomilamo u napadau igrace nece biti rezultata,a u odbrani doveli sofranca,ostali bez 2 igraca iz rotacije...I koliko sam siguran jos nigdje se nije pojavilo ime nekog defanzivca...Tako da....
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Šteta je da mi nismo obavezali Tana ulaskom u klub da godišnje ulaže barem 1 milion u igrački kadar!
Zenički Čelik je to uradio sa ovim Turčinom, te će im to mnogo značiti u budućnosti. Čini mi se da takva stavka ne stoji u ugovoru sa TANOM?
Zenički Čelik je to uradio sa ovim Turčinom, te će im to mnogo značiti u budućnosti. Čini mi se da takva stavka ne stoji u ugovoru sa TANOM?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ti baš na svaki moj post kontriraš,shvati da neke ozbiljne stvari ne možeš da skontaš pa te molim da me popustiš bogati ako ne znaš normalno komuniciratiDenchiNL je napisao/la:Znas li koje bi ti pare trebale da dovedes nekog iz tih liga? Da oni igraju u ovoj ligi? Pa jbt to ni zvezdi nije naumpalo...bas lupas...Primorac je napisao/la:Naravno slažem se niko to ne bi odbio ali moraš proizvesti bar jednog igraca prodati za dobre novce i dovesti dva igraca iz belgijske,holandske lige lupam i lagano prošetati ligom vratiti lovu od Evrope i ponovo i krug vrlo jednostavno tako se posluje i klub diže na veci nivo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Što se tiče prvog dijela, tj. gdje pričaš o poređenjima s navedenim velikanima, samo ću ti reći da su za ta kojekakva poređenja i budalaštine krivi prije svega mediji, odnosno novinari, odnosno plaćene reklame za tog određenog mladog igrača. Ja sam milion puta rekao, evo i sada ponavljam, idu mi na q takva poređenja i mrak mi je pred očima kad pročitam naslove tipa "Nedim Hadžić je novi bosanski Suarez", "Rijad Sadiku je novi Maldini", "Veladžić je novi Iniesta" i slična ta srranja. To ti sve mediji napumpaju, jer oni bi za petobu guze dali. I nakon toga, ti imaš takav osjećaj. Svi oni se prvo trebaju dokazati, a daleko daleko su od toga.Evolution87 je napisao/la:Niko sretniji od mene da nisam upravu i da pojedem svoje rijeci, ali pogledaj samo unazad godinama kojeg smo to igraca izbacili da valja, a stalno se prica o nekakvim Kurotaama, Suarezima i Vidicima u akademiji i na kraju nista. I sta mi imamo konkretno od ovih posudbi po nizeligasima? Koji igrac se je nakon posudbe vratio i zaigrao u prvih 11 ili makar bio u nekim ozbiljnijim kombinacijama? Da je to neki premijerligas pa bi bilo u redu i prihvatljivo tipa Vitez/Gosk, ali tamo neki klub iz rs-a i to momak najvjerovatnije nece biti ni prvi golman, cista glupost. Sutra ce doci neki rezervni bek da odigra svaku 3-4 utakmicu 15ak minuta, a Sabanovic ce da truhne na klupi, Boki da se prehladi ili ne daj Boze povrijedi, pa da moramo djuturuma Adilovica gledati itd itdAlfredNobel je napisao/la:Smiješan si legendo, smiješan..Evolution87 je napisao/la:Iz dana u dan uprava pokazuje da veze sa sportskim segmentom nema. Vrijeme je i za nekog prekodribskog polovnjaka!
Posuđuju se igrači tim nekim donjim našim klubovima kako bi se oni uspjeli još razviti ili bolje reći pokušati razviti. Drugo, posuđuju se da upišu što više minuta. Treće, ovo sad navodim primjer. Imao je neki igrač lošu polusezonu recimo, klub ga posudi, jer mu daje još jednu šansu da se pokaže, te da ga oni vrate. Npr. Raodvac je recimo imao lošu polusezonu, oni ga pošalju na posudbu i ako se on pokaže, svaki trener će tražiti od kluba da ga vrate i eto ti nove šanse. Hebibović ti je najbolji primjer. Tako se radi u svim klubovima svijeta. Barca je malog Sampera izvozala po posudbama, jer jednostavno nije takav kvalitet kakav su očekivali da će biti, iako su ga nazivali novim Busquetsom. Također, nije svaki mladi igrač kvalitetan igrač i to morate shvatiti. Prošle godine si posudio Rastodera i Gljivu Bosni čini mi se i šta su uradili tamo? NIŠTA, nula bodova igrači. Šta je Vazda uradio u Olimpiji? NIŠTA, zato se i vratio u ovu prčvariju. Dosta takvih igrača se i guralo, a svi znamo kako.
Još se ne zna da li će mali Kovačević biti prvi golman, to ćemo tek vidjeti, zato nemoj suditi unaprijed.
S zadnjim dijelom oko Adilovića i malog Šabanovića se donekle slažem. Ja opet kažem, takvi mladi igrači, PO MENI, nisu spremni igrati u prvoj ekipi, najprije zbog same građe. Mali Šabanović bi sigurno bio rupa na beku, Sadiku isto tako, Hadžić nema šanse da se hrva s Isakovićem, Jakovljevićem i tako tim stoperima. Možda se glupo čini ovo što kažem, ali to ja mislim. Njima se ni ne daje velika minutaža, jer mi svaku sezonu ganjamo neki zaostatak i svaki meč je borba za povraćaj bodova. Ne možeš ti eksperimentisati s Šabanovićem, a gori ti pod nogama po pitanju bodova. Ali, stojim iza toga da im se treba pružiti šansa da uvijek ulaze kada je rezultat visok i kada je tekma praktično riješena, jer što više minuta, to bolje.
Ja sam za malog Kovačevića i govorio da treba da bude drugi izbor, a da se zahvali Adiloviću.
Tvoj komentar u vezi ove uprave po pitanju igrača nema smisla. Do sada su odradili jako dobar posao, jer su prethodno doveli Ahmetovića, Sarića, Stanojevića, Adukora, Rahmanovića, Velkoskog vratili, evo sad ćemo vidjeti Halilovića i Šofranca. Prvi miriše na veoma dobro pojačanje, ali rano je još govoriti, a i drugi ima fin CV za nekog ko dolazi u zimskom prijelaznom roku. Po pitanju igrača rade veoma dobro, za sada. Imaš i napredak u vidu toga da se više ne dovode igrači radi reda, ne troši se bezveze. Imaš napredak u vidu toga da se ne "dijele pare", već kako zaslužiš, a primjer ti je Kadušić koji je izvisio debilski. Sad su tu bonusi koje dobijaš po ispunjenju određenih dodatnih zadataka itd. Ne mogu oni dovoditi Benke i Jajale, ako nemaju sredstava za to. I sumnjam da se mogu dovesti bolji igrači, što se tiče sadašnjosti, tj. ovog transfer rok, jer takvih sada nema.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 23 jan 2018, 21:33, ukupno mijenjano 4 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bolesno je da nam Cudici i slicni imaju upliva.
Kada hocu da se iznerviram, dodjem ovdje...
Odmorite ljudi
PS
Za Adilović - Kovačević apsolutno se slažem(perspektiva je bitna)
Kada hocu da se iznerviram, dodjem ovdje...
Odmorite ljudi
PS
Za Adilović - Kovačević apsolutno se slažem(perspektiva je bitna)
Nije bas, promjenile su se neke stvari, sada je dosta uredjenije i sto se tice plata, ugovora, sveopste finansijske konstrukcije, i sad je apsolutno logicnija situacija dovodi se igrac prema treneru....ne obrnuto, imali smo situaciju da smo gomilali igrace a onda davali tu grupu u ruke amaterima i trenerima koji nisu nikog vodili prije....povrsno gledas pozicije ako govoris za Novakovica i Sofranca....drugaciji su tip igraca...ostao si bez 2 igraca iz rotacije? Kadusic je junior iz akademije, zamjenio ga isti takav....Pericu nismo koristili na beku uopste izuzev 2 puta kad je bio katastrofa....dakle nista specijalno nisi slabiji....vezu si preporodio jer ti je prije drzao lijevi bek ili onaj iz Zvornika sa Saricem....sad imas bar duplo bolje igrace tu i sirinu i opcije....napad proslogodisnji tup, sad oba napadaca u ljestvici za prvog strijelca...i ocigledno Hus ne vidi Krstu kao spica....MenaB5 je napisao/la:Tu je uprava kriva...jer oni moraju to pokrenuti...A Kusturica-Ibrakovic-Selimovic su bili ti ljudi i imali takvu viziju,nisu nam valjali i sad mozemo samo plakati sto su otisli...Ovo danas je,hajde dovest cemo igraca recemo da ne zelimo da bude samo broj vec pojacanje,nakon pola godine trazis na istoj poziciji pojacanja,a skirpi negdje drugo...Ako gomilamo u napadau igrace nece biti rezultata,a u odbrani doveli sofranca,ostali bez 2 igraca iz rotacije...I koliko sam siguran jos nigdje se nije pojavilo ime nekog defanzivca...Tako da....
Prijasnja garnitura dovela ozlijedjenog Saida da bi svoje guzove spasila....ova je pomela ove klocine od pokusaja menagera...a to ce se nastaviti...cuj ucjenjivat klub ? Jos sad je Hus tu s kojim mogu normalno komunicirat i zna sta hoce i ima smisla....samo se nadam da ostane u klubu...on bi bio idealan sportski direktor....
Zenicki celik ce biti ugasen a osnovat ce novi turski, to samo zenicani mogu dozvolit...to je svaki zenicanin mogao uradit da je htjeo...nikakva pamet to nije...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Šteta je da mi nismo obavezali Tana ulaskom u klub da godišnje ulaže barem 1 milion u igrački kadar!
Milion necega u igracki kadar? Evo da vidimo, jel na plate ili kupovinu igraca? Divne su bajke to....
[quote="AlfredNobel"]
Što se tiče prvog dijela, tj. gdje pričaš o poređenjima s navedenim velikanima, samo ću ti reći da su za ta kojekakva poređenja i budalaštine krivi prije svega mediji, odnosno novinari, odnosno plaćene reklame za tog određenog mladog igrača. Ja sam milion puta rekao, evo i sada ponavljam, idu mi na q takva poređenja i mrak mi je pred očima kad pročitam naslove tipa "Nedim Hadžić je novi bosanski Suarez", "Rijad Sadiku je novi Maldini", "Veladžić je novi Iniesta" i slična ta srranja. To ti sve mediji napumpaju, jer oni bi za petobu guze dali. I nakon toga, ti imaš takav osjećaj. Svi oni se prvo trebaju dokazati, a daleko daleko su od toga.
Posuđuju se igrači tim nekim donjim našim klubovima kako bi se oni uspjeli još razviti ili bolje reći pokušati razviti. Drugo, posuđuju se da upišu što više minuta. Treće, ovo sad navodim primjer. Imao je neki igrač lošu polusezonu recimo, klub ga posudi, jer mu daje još jednu šansu da se pokaže, te da ga oni vrate. Npr. Raodvac je recimo imao lošu polusezonu, oni ga pošalju na posudbu i ako se on pokaže, svaki trener će tražiti od kluba da ga vrate i eto ti nove šanse. Hebibović ti je najbolji primjer. Tako se radi u svim klubovima svijeta. Barca je malog Sampera izvozala po posudbama, jer jednostavno nije takav kvalitet kakav su očekivali da će biti, iako su ga nazivali novim Busquetsom. Također, nije svaki mladi igrač kvalitetan igrač i to morate shvatiti. Prošle godine si posudio Rastodera i Gljivu Bosni čini mi se i šta su uradili tamo? NIŠTA, nula bodova igrači. Šta je Vazda uradio u Olimpiji? NIŠTA, zato se i vratio u ovu prčvariju. Dosta takvih igrača se i guralo, a svi znamo kako.
Još se ne zna da li će mali Kovačević biti prvi golman, to ćemo tek vidjeti, zato nemoj suditi unaprijed.
S zadnjim dijelom oko Adilovića i malog Šabanovića se donekle slažem. Ja opet kažem, takvi mladi igrači, PO MENI, nisu spremni igrati u prvoj ekipi, najprije zbog same građe. Mali Šabanović bi sigurno bio rupa na beku, Sadiku isto tako, Hadžić nema šanse da se hrva s Isakovićem, Jakovljevićem i tako tim stoperima. Možda se glupo čini ovo što kažem, ali to ja mislim. Njima se ni ne daje velika minutaža, jer mi svaku sezonu ganjamo neki zaostatak i svaki meč je borba za povraćaj bodova. Ne možeš ti eksperimentisati s Šabanovićem, a gori ti pod nogama po pitanju bodova. Ali, stojim iza toga da im se treba pružiti šansa da uvijek ulaze kada je rezultat visok i kada je tekma praktično riješena, jer što više minuta, to bolje.
Ja sam za malog Kovačevića i govorio da treba da bude drugi izbor, a da se zahvali Adiloviću.
Tvoj komentar u vezi ove uprave po pitanju igrača nema smisla. Do sada su odradili jako dobar posao, jer su prethodno doveli Ahmetovića, Sarića, Stanojevića, Adukora, Rahmanovića, Velkoskog vratili, evo sad ćemo vidjeti Halilovića i Šofranca. Prvi miriše na veoma dobro pojačanje, ali rano je još govoriti, a i drugi ima fin CV za nekog ko dolazi u zimskom prijelaznom roku. Po pitanju igrača rade veoma dobro, za sada. Imaš i napredak u vidu toga da se više ne dovode igrači radi reda, ne troši se bezveze. Imaš napredak u vidu toga da se ne "dijele pare", već kako zaslužiš, a primjer ti je Kadušić koji je izvisio debilski. Sad su tu bonusi koje dobijaš po ispunjenju određenih dodatnih zadataka itd. Ne mogu oni dovoditi Benke i Jajale, ako nemaju sredstava za to. I sumnjam da se mogu dovesti bolji igrači, što se tiče sadašnjosti, tj. ovog transfer rok, jer takvih sada nema.[/quote
]
Večinu se slažem, ali ovo ne! Gled'o sam ga u prijateljskim utakmicama, i u reprezentaciji. I garantujem ti da je to novi Vidić
Što se tiče prvog dijela, tj. gdje pričaš o poređenjima s navedenim velikanima, samo ću ti reći da su za ta kojekakva poređenja i budalaštine krivi prije svega mediji, odnosno novinari, odnosno plaćene reklame za tog određenog mladog igrača. Ja sam milion puta rekao, evo i sada ponavljam, idu mi na q takva poređenja i mrak mi je pred očima kad pročitam naslove tipa "Nedim Hadžić je novi bosanski Suarez", "Rijad Sadiku je novi Maldini", "Veladžić je novi Iniesta" i slična ta srranja. To ti sve mediji napumpaju, jer oni bi za petobu guze dali. I nakon toga, ti imaš takav osjećaj. Svi oni se prvo trebaju dokazati, a daleko daleko su od toga.
Tvoj komentar u vezi ove uprave po pitanju igrača nema smisla. Do sada su odradili jako dobar posao, jer su prethodno doveli Ahmetovića, Sarića, Stanojevića, Adukora, Rahmanovića, Velkoskog vratili, evo sad ćemo vidjeti Halilovića i Šofranca. Prvi miriše na veoma dobro pojačanje, ali rano je još govoriti, a i drugi ima fin CV za nekog ko dolazi u zimskom prijelaznom roku. Po pitanju igrača rade veoma dobro, za sada. Imaš i napredak u vidu toga da se više ne dovode igrači radi reda, ne troši se bezveze. Imaš napredak u vidu toga da se ne "dijele pare", već kako zaslužiš, a primjer ti je Kadušić koji je izvisio debilski. Sad su tu bonusi koje dobijaš po ispunjenju određenih dodatnih zadataka itd. Ne mogu oni dovoditi Benke i Jajale, ako nemaju sredstava za to. I sumnjam da se mogu dovesti bolji igrači, što se tiče sadašnjosti, tj. ovog transfer rok, jer takvih sada nema.[/quote

Večinu se slažem, ali ovo ne! Gled'o sam ga u prijateljskim utakmicama, i u reprezentaciji. I garantujem ti da je to novi Vidić
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sad će opet pokidat tamo i igrat ko Marcelo, a ovamo će mu nešto biti kad se vrati..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Upravo hahahah
Pretvorit ce se u "youtube" igrača i imat ce centaršuteve kao Marselo, a kad se vrati i obuče bordo dres i Protićev centaršut će mu biti nemoguća misija
Pretvorit ce se u "youtube" igrača i imat ce centaršuteve kao Marselo, a kad se vrati i obuče bordo dres i Protićev centaršut će mu biti nemoguća misija
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
To niko ne može garantovati. Još puno puno znoja i krvi proliti da bi došao na nivo na kojem je bio Vidić ili neka druga takva veličina. Ne volim te usporedbe nikako, jer se vrlo lahko može desiti da "ispuše", da se povrijedi, da bude u rangu Regoje itd. Niko to ne može garantovati, jer je svačija nafaka drugačija. Znam malog Sadikua i gledao sam dok je još za Novi Grad igrao. Tada je bio beton, a mogu misliti sada. Ali, vidjećemo, možda bude stvarno novi Vidić, a možda bude novi Kramar. Ja mu naravno želim da postanr ovo prvo, kao i svakom mladom igraču. Želim i Sadikuu, Hadžiću, Resiću, Mustafiću, Veladžiću, Šabanoviću da postanu world class igrači, ali sve u svoje vrijeme, nema potrebe žuriti s nečim.ledesma je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la: Što se tiče prvog dijela, tj. gdje pričaš o poređenjima s navedenim velikanima, samo ću ti reći da su za ta kojekakva poređenja i budalaštine krivi prije svega mediji, odnosno novinari, odnosno plaćene reklame za tog određenog mladog igrača. Ja sam milion puta rekao, evo i sada ponavljam, idu mi na q takva poređenja i mrak mi je pred očima kad pročitam naslove tipa "Nedim Hadžić je novi bosanski Suarez", "Rijad Sadiku je novi Maldini", "Veladžić je novi Iniesta" i slična ta srranja. To ti sve mediji napumpaju, jer oni bi za petobu guze dali. I nakon toga, ti imaš takav osjećaj. Svi oni se prvo trebaju dokazati, a daleko daleko su od toga.
Tvoj komentar u vezi ove uprave po pitanju igrača nema smisla. Do sada su odradili jako dobar posao, jer su prethodno doveli Ahmetovića, Sarića, Stanojevića, Adukora, Rahmanovića, Velkoskog vratili, evo sad ćemo vidjeti Halilovića i Šofranca. Prvi miriše na veoma dobro pojačanje, ali rano je još govoriti, a i drugi ima fin CV za nekog ko dolazi u zimskom prijelaznom roku. Po pitanju igrača rade veoma dobro, za sada. Imaš i napredak u vidu toga da se više ne dovode igrači radi reda, ne troši se bezveze. Imaš napredak u vidu toga da se ne "dijele pare", već kako zaslužiš, a primjer ti je Kadušić koji je izvisio debilski. Sad su tu bonusi koje dobijaš po ispunjenju određenih dodatnih zadataka itd. Ne mogu oni dovoditi Benke i Jajale, ako nemaju sredstava za to. I sumnjam da se mogu dovesti bolji igrači, što se tiče sadašnjosti, tj. ovog transfer rok, jer takvih sada nema.[/quote![]()
]
Bekić je jako dobar od dolaska Husrefa. Kad bi još defanzivu popravio, bio bi odličan, ali on je i počeo karijeru na krilu, tako da i ne čudi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la: To niko ne može garantovati. Još puno puno znoja i krvi proliti da bi došao na nivo na kojem je bio Vidić ili neka druga takva veličina. Ne volim te usporedbe nikako, jer se vrlo lahko može desiti da "ispuše", da se povrijedi, da bude u rangu Regoje itd. Niko to ne može garantovati, jer je svačija nafaka drugačija. Znam malog Sadikua i gledao sam dok je još za Novi Grad igrao. Tada je bio beton, a mogu misliti sada. Ali, vidjećemo, možda bude stvarno novi Vidić, a možda bude novi Kramar. Ja mu naravno želim da postanr ovo prvo, kao i svakom mladom igraču. Želim i Sadikuu, Hadžiću, Resiću, Mustafiću, Veladžiću, Šabanoviću da postanu world class igrači, ali sve u svoje vrijeme, nema potrebe žuriti s nečim.
Bekić je jako dobar od dolaska Husrefa. Kad bi još defanzivu popravio, bio bi odličan, ali on je i počeo karijeru na krilu, tako da i ne čudi.
Evo ja garantujem za Sadikua, baš kao i za Duljevića(kad su me mnogi pljuvali ovdje, i govorili mi kao da ja nešto njemu dođem).. al jednostavno u nas većina nema pojma o fudbalu, i nisu svjesni kakve smo mi igrače imali, i neke uništili, i evo imamo sad Sadikua, a sva je pažnja na Hadžiću, koji nije ni blizu Sadikua ni po inteligenciji ni po zrelosti za igru... al on ima medije, a ne Sadiku...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Treba samo u defanzivi dovesti igraca..Posebno bekove,jer nema niko provjeren na tim pozicijama,Hodzic i Bekic su bekovi,s tim da je Bekic u pocetku bio krilo i ima vise osjecaj za krilo (mada oni centarsutevi),jos je otisao Pidro da dobijem iskustva,tako da neko tu treba doci,a i desno ostao je samo Hodzic.Sto se tice stopera ostali su Sofranac i Mihojevic,jer je Novakovicu receno da moze ici,a mladi Mujakic i Sadiku su dobri za rotacije,ali nemaju iskustva,tako da u slucaju odlaska Novakovica,treba doci i tu neki iskusniji stoper,mada se i Adukor dobro pokazao.Napad mi nije nacisto jasno sto je dosao Halilovic jer vec imamo na krilnim pozicijama 5 dobrih igraca koji su dobar izbor (Velkoski,Hebibovic,Kuzmanovic,Husejinovic,Lelic),vise je potreban bio Stojcev,odnosno pozicija ofanzivnog veznjaka za rotaciju sa Rahmanovicem,ali sada ce vjv pomjeriti u rotaciju sa Rahmanovicem ili Velkoskog ili Husejinovica.Tako da ovo sto se napada cini,meni je sada super taj ofanzivni dio (ne znam da li jos pregovaraju sa Obradovicem,a koliko sam upratio da je on jos u pregovorima,po meni bi to bio suvisan potez,jeste sjajan i kvalitetan napadac,ali s njegovim dolaskom bila guzva u napadu,jedino ako misle prodavati nekoga na ljeto).Sto se tice sredine,tu je sjajno,ne treba nista mijenjati imamo Adokura,Stanojevic,Saric,Heric,Radovac.Golmanske,jasno je da je Pavlovic prvi golman,volio bi da je Kovacevic bio drugi golman,ali je i dobar potez sto su ga poslali na pozajmicu,mozda je trebao u neki klub iz Prve lige da brani pa skoro cijelu polusezonu da se vidi kakav je i koliko mozemo racunati na njega,Adilovicu na kraju sezone se zahvaliti.Sjajan igracki kadar,ali mora se odbrana pojacati...
Ponovo da pitam, gdje je sad Velagić ? Ne pratim toliko ali nisam primjetio da igra u juniorima, pretpostavljam da je i izlazno godište. Prvom timu poslije ješićeve ere nije primirisao. Njega bi onda i vrijedilo prodat, džaba ostaje kod nas realno.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
A da hoće zabiti protiv Amerikanaca ili Meksikanaca...joker90 je napisao/la:Sad će opet pokidat tamo i igrat ko Marcelo, a ovamo će mu nešto biti kad se vrati..![]()

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Gledajući po football manageru (svi oni koji su ikad igrali znaju kako mogu prepoznati talente te ih takve i prave u igrici) Veladžić i Hadžić su definitivno dva najperspektivnija mlada igrača sa bosanskim pasošem. Isto tako sam vodeći baš Sarajevo na fmu uvidio koliko se mogu razviti, pogotovo Veladžić koji jednostavno eksplodira, a sad šta se dešava sa njim u juniorima, bog sami zna
Nisu naše lige mjerilo u toj igrici, igram i ja menadžera i svaki iole bolji update naše lige rade researcheri s ovih prostora, koji "friziraju" ocjene po želji. I meni Hadžić uvijek postane nenadyebiv, trenutno igram 18ku i ne razmišljam o drugom špicu, momak trpa dva gola po utakmici.menadjer je napisao/la:Gledajući po football manageru (svi oni koji su ikad igrali znaju kako mogu prepoznati talente te ih takve i prave u igrici) Veladžić i Hadžić su definitivno dva najperspektivnija mlada igrača sa bosanskim pasošem. Isto tako sam vodeći baš Sarajevo na fmu uvidio koliko se mogu razviti, pogotovo Veladžić koji jednostavno eksplodira, a sad šta se dešava sa njim u juniorima, bog sami zna

Doduše ovo je ona otključana liga od SI Gamesa al opet sumnjam da su oni posvećeni našoj ligi pa da rade realne ocjene, vjerujem da su se oslonili na one nominacije za Golden boya pa su nabili Hadžića.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Fouzi1 i 27 gostiju.