FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 23 jan 2018, 16:14

meecko je napisao/la:Macak je samo ogledalo grada i sadašnje Slobode. Boljeg pecjednika i zgradonacelnika ne zasluzujemo. Ljudi / navijaci bez damu i casti. Samo kritika i njsra po netu i pametovanje.Da smo bolji nit bi otisao A.H. ,nit bi se J.I. sprdao sa Slobodom,nit bi Macak mjaukao iz loze,nit bi posjeta bila max 1000 zaludjenika.......

:clap: :clap: :clap: :clap: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 23 jan 2018, 16:33

Tim iz grada soli će za Antalyju otputovati sa sarajevskog aerodroma, u istom avionu sa fudbalerima Željezničara, a zanimljivo da će stari sportski rivali u Turskoj dijeliti isti hotel.
Nakon dolaska Amera Bekića i Edina Rustemovića, koji su jučer i zvanično predstavljeni, pripremama Slobode su se priključili Borislav Terzić (Javor) i Miloš Mijić (Radnik Surdulica).
Uspješan na probnom radu je bio Aldin Hrvanović, donedavni junior Željezničara, koji je potpisao ugovor, a to je uspio učiniti i mladi Armin Hodžić, talentnovani U-18 repezentativac BiH, koji igra na poziciji zadnjeg veznog.
Potpisom Hodžića, na poziciji zadnjeg veznog stvoren je višak igrača, pa je raskid s iskusnim Milanom Ćulumom bio logičan slijed događaja. S njim je saradnja na obostrano zadovoljstvo prekinuta danas, što je Faktor ranije najavio.
Sloboda još uvijek nije okončala prijelazni rok. Dogovoreni su uvjeti sa napadačem Markom Obradovićem. Srbijanski golgeter je član kazahstanskog Aktobea, te ukoliko uspije dogovoriti sporazumni razlaz sa Kazahstancima, Slobodi bi se mogao priključiti u Turskoj.
Faktor saznaje da je blizu potpisa ugovora bio i Renato Gojković, bivši mladi reprezentativac BiH koji je ponikao na Tušnju, ali se on u posljednji čas odlučio na transfer u Albaniju.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2018, 16:35

Reni ono izgleda ko sramota ovdje igrati, a svuda tudje qovno mirise. Mozda bi kod Petrovica odigrao kao Memisevic dobro pa dobio transfer ili nesto trece. Nisam vidio da je neko iz Albanije uspio..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2018, 16:42

tuzlak1987 je napisao/la:Reni ono izgleda ko sramota ovdje igrati, a svuda tudje qovno mirise. Mozda bi kod Petrovica odigrao kao Memisevic dobro pa dobio transfer ili nesto trece. Nisam vidio da je neko iz Albanije uspio..
meni takodjer nije jasan transfer u kurcevu Albaniju... zar je dobio toliko bolju ponudu da je nije mogao odbiti, a niti sa sportske strane mi ovo nije jasno... grob te jeb'o, ne znam niti jedan klub iz Albanije, nista

jel kvalitetnija liga od nase, jesul bolji uslovi, vece plate, jel se laske prodat, sta...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 jan 2018, 16:46

tinaslafkr je napisao/la:Beganovic kapiten juniora mora igrati, kakav Terzic otjeran iz Javora, Amar je projekat kluba, juniorski reprezentativac
De ba, druze
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2018, 16:53

ko je Armin Hodzic, jel iz OP

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 jan 2018, 16:57

Chinaglia je napisao/la:ko je Armin Hodzic, jel iz OP
Jeste
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 jan 2018, 17:00

sviunapad1010 je napisao/la:Changlia imas juniore Maksimovic, Omic, Hodzic. Onaj iz melje Hrvanovic potpisao je, krilo desno.

Eh drugo je sad ako misliš treba dovesti 2 provjerena igrača.
I Hrvanović je rođen u Tuzli, valjda
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2018, 17:01

katarakta je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ko je Armin Hodzic, jel iz OP
Jeste
vjerovatno je u familijarnoj vezi sa Sencom, cim je dobio ugovor

sto dalje implicira da su Sica i porodica "Hajdarevic" izlevatili Slobodu, eto dosta mladih igraca dobiva ugovore, samo bi eto on ostao bez istog... smijesna prica, vjerujem u dosta toga sto je napisao u onom saopcenju, kakve se stvari rade u OP itd, al ovako da odvede dijete, ma tu nema opravdanja, pa neka se pere koliko zeli...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2018, 17:03

katarakta je napisao/la:I Hrvanović je rođen u Tuzli, valjda
neko rece da je iz Lukavca, tako da to objasnjava mjesto rodjenja

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 jan 2018, 17:09

Mali Hodžić trenirao i oduševio Petrovića. Dobio ugovor. Za Mijića kažu da je strašan, no bum vidjeli
Niko, niko, samo Sloboda

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 23 jan 2018, 17:10

Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Reni ono izgleda ko sramota ovdje igrati, a svuda tudje qovno mirise. Mozda bi kod Petrovica odigrao kao Memisevic dobro pa dobio transfer ili nesto trece. Nisam vidio da je neko iz Albanije uspio..
meni takodjer nije jasan transfer u kurcevu Albaniju... zar je dobio toliko bolju ponudu da je nije mogao odbiti, a niti sa sportske strane mi ovo nije jasno... grob te jeb'o, ne znam niti jedan klub iz Albanije, nista

jel kvalitetnija liga od nase, jesul bolji uslovi, vece plate, jel se laske prodat, sta...
Nazalost ali je kvalitetnija liga i sigurno su bolji uslovi, imas skanderbeu koji je ove godine igrao i grupnu fazu lige europe, gdje je u kvalifikacijama uspio izbaciti i dinamo tako da razumljivo je zasto igraci idu u albaniju

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 jan 2018, 17:11

Sa Obradovićem bi dobili i na kvalitetu i na širini u napadu. Mogao bi Celo kalkulisati sa odmaranjem igrača za kup. Valjda dođe bili bi u napadu top.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 23 jan 2018, 17:19

sviunapad1010 je napisao/la:Sa Obradovićem bi dobili i na kvalitetu i na širini u napadu. Mogao bi Celo kalkulisati sa odmaranjem igrača za kup. Valjda dođe bili bi u napadu top.
Ipak me moj izvor nije iznevjerio :D, rekao sam ako ne ostane u kazahstanu nas je i to je to, a sa Obradovicem bi na ovu ekipu dobili pojacanje vrijedno da se komotno potucemo za taj kup, a ligu definitivno ne bi mogli dovesti u pitanje iako i sa ovom postavom ne bi smjelo biti problema

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 23 jan 2018, 17:55

Planirajul nasi pustit polusezonske u prodaju?

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 23 jan 2018, 18:17

Obratite paznju na malog Hodzica, ja sam ga gledao dok je u kadetima igrao, malac je strasan talenat igra na poziciji veznog i to sto smo njega potpisali je odlicna vijest.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2018, 18:47

Ova Aktobe izgleda ima bas finansijskih problema i duguju 2 miliona od proslih sezona igracima i na druge stvari tako da mozda Obradovic i raskine ugovor jer sta ce tamo ostajati, otisao tamo po pare, a klub u rasulu. Valjda prije 15 dana dosao neki generalni direktor novi, ali kada je vidio sta je zatekao hoce da ide :D
Na priprema ih mozda 15 ima, Obradovic u provj postavi igra, po TM sada vrijede 6 miliona, prosle vrijedili 16 i 4-5 igraca ih u januaru zadnjih dana napustilo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 jan 2018, 18:58

tuzlak1987 je napisao/la:Ova Aktobe izgleda ima bas finansijskih problema i duguju 2 miliona od proslih sezona igracima i na druge stvari tako da mozda Obradovic i raskine ugovor jer sta ce tamo ostajati, otisao tamo po pare, a klub u rasulu. Valjda prije 15 dana dosao neki generalni direktor novi, ali kada je vidio sta je zatekao hoce da ide :D
Na priprema ih mozda 15 ima, Obradovic u provj postavi igra, po TM sada vrijede 6 miliona, prosle vrijedili 16 i 4-5 igraca ih u januaru zadnjih dana napustilo.
Obradovic je vec u subotu dogovorio sve sa nama jucer je trebao se prikljuciti valjda ne izlevati...
Ako se razyebe taj dogovor ne znam koliki peh smo mi onda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 23 jan 2018, 19:00

solinas je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ova Aktobe izgleda ima bas finansijskih problema i duguju 2 miliona od proslih sezona igracima i na druge stvari tako da mozda Obradovic i raskine ugovor jer sta ce tamo ostajati, otisao tamo po pare, a klub u rasulu. Valjda prije 15 dana dosao neki generalni direktor novi, ali kada je vidio sta je zatekao hoce da ide :D
Obradovic je vec u subotu dogovorio sve sa nama jucer je trebao se prikljuciti valjda ne izlevati...
Ako se razyebe taj dogovor ne znam koliki peh smo mi onda.
Ma postoji ipak opcija da ce ostati u sadasnjem klubu, ali definitivno ako ne ostane u Kazahstanu on je nas i to je to

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2018, 19:02

Pripreme Aktobea su do 26.01.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.