Bitno je da je argentina tuharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.
Sabanu vi to predajte u ruke i postacete popularni.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- themaniaks
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
I to sto kazete.
Dj'e se onaj hit izgubio ''krece plava pruga'',tobejarabum
Slijedeci put Borcevcima nece pasti na pamet ni Maradona ni Butragenjo.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 sep 2010, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ČESTITAM NAVIJAČIMA, BILI SU SJAJNI! A o igri ništa, uglavnom treba onog Lazu pod hitno na hoklicu...
Moram napraviti transparent Blue4u:)) za derbi
Moram napraviti transparent Blue4u:)) za derbi

dje svirate za novuharishp je napisao/la:I to sto kazete.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
pa i bayern se traziotpravnik_vozova je napisao/la:Mala korekcija, bez ove boldirane riječi puno bolje zvuci! Tečnije...ona je svakako višak u tom stihu!buja je napisao/la:ma ne ide pjesma takoo evo kako ide
I bodemo i bijemo i pucamo i bombe bacamo,Ne smekamo jer ih ****,1312 grupe gasimo
A kad dodje nedelja ooo ooo i Zeljo igrat' poceo aaa aaa,Srcem cemo ga bodriti ooo ooo,Do pobjede ga nositit,Zajedno slaviti![]()
Inače vrlo loše na pecari, tražimo se a vrijeme je da Amar počne raditi neke rotacije u ekipi...Nadam se...

a sto se tice boldirane rijeci i mi smo to komentarisali na tribini tamo, dolazimo do istog zakljucka

potpuno zasluzena pobjeda sirokog brijega.
gledao sam na streamu i ono sto sam vidio danas je bilo katastrofa od zelje.
nadam se da ce se momci oporaviti poslije ovoga, mada drina ne bi trebala biti problem za nas.

gledao sam na streamu i ono sto sam vidio danas je bilo katastrofa od zelje.

nadam se da ce se momci oporaviti poslije ovoga, mada drina ne bi trebala biti problem za nas.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
ne mogu da razumijem one navijace koji jos uvijek govore - ovaj je igrac los , onaj ne zna ,nek onaj ode vise , itd.
Pa , ljudi , vecina igraca igra onako kako zna...opet ponavljam , ne stavlja ovaj ili onaj u prvih jedanaest , zna se ko odredjuje postavu ...Amar, naravno.Om konstantno forsira neke igrace iako nemaju dovoljno kvaliteta , a vjerovatno on to i zna...zato mi cudno kad nakon meca kaze - nisam zadovoljan, ili, kriva je losa psiholoska pripema , ili protivnik je danas vise zelio pobjedu (!?) , ...mislim... Amar odredjuje ko ce zaigrati , Amar ih trenira , Amar ih ( psiholoski ) priprema za utakmicu,i hoce li ikad reci da i on snosi dio krivice za poraz ili losu igru nakon utakmice ?...reci , brate , kako jest , pa kako god da je .Neka kaze i ko je diletant u klubu, ko mu otezava rad .Rijetki su navijaci koje ima Zeljo, a navijaci su zasluzili da klub postuje njihovu privrzenost.
Dakle, ipak mi se cini da ovu sezonu treba ispratit hladne glave , biti realan i nadati se eventualnom 3. mjestu na kraju ( dakle pretkola evropske lige ),ne ocekivati pobjede u gostima, kao ni pojacanja tokom pauze i famozno Zeljino proljece...
jednostavno mirno uzivati u utakmicama na Grbavici.,
Pa , ljudi , vecina igraca igra onako kako zna...opet ponavljam , ne stavlja ovaj ili onaj u prvih jedanaest , zna se ko odredjuje postavu ...Amar, naravno.Om konstantno forsira neke igrace iako nemaju dovoljno kvaliteta , a vjerovatno on to i zna...zato mi cudno kad nakon meca kaze - nisam zadovoljan, ili, kriva je losa psiholoska pripema , ili protivnik je danas vise zelio pobjedu (!?) , ...mislim... Amar odredjuje ko ce zaigrati , Amar ih trenira , Amar ih ( psiholoski ) priprema za utakmicu,i hoce li ikad reci da i on snosi dio krivice za poraz ili losu igru nakon utakmice ?...reci , brate , kako jest , pa kako god da je .Neka kaze i ko je diletant u klubu, ko mu otezava rad .Rijetki su navijaci koje ima Zeljo, a navijaci su zasluzili da klub postuje njihovu privrzenost.
Dakle, ipak mi se cini da ovu sezonu treba ispratit hladne glave , biti realan i nadati se eventualnom 3. mjestu na kraju ( dakle pretkola evropske lige ),ne ocekivati pobjede u gostima, kao ni pojacanja tokom pauze i famozno Zeljino proljece...
jednostavno mirno uzivati u utakmicama na Grbavici.,
Baš užas. Nas fakat ne treba prenositi jer svaka je bila bruka (Slavija, Borac, Hapoel, Široki). Amare ovo je loše pa ti pričaj šta hoćeš. 270 minuta igre u gostima i samo dva gola iz penala pa to je loše i za Pofalićki, a ne za šampiona. Ova nakupina "igraća" može osvojiti titulu, ali nikad ovo na ozbiljnu ekipu ličiti neće. Ko mašta nek se samo Hapoela sjeti. Nisu više bitni ni bodovi, ali ovo se ne može ba gledati. Sramota.
Danas takva indolencija pa to je za nepovjerovati. Svaki korner na početku 100% šansa. Nafurale se zvjezde da su igraći, a niko neće na loptu da skoči, a o 2-3 povezana pasa da ne govorim. Ja ne mogu da zamislim akciju, ali akciju, a ne neki prekid ili frljoku, da bi je mi znali napraviti u gostima i dati go. Gled'o sam malo mitologe (jedno 15-20 minuta, haman smo tu negdje s njima, žalosno).
Široki jeste bolja ekipa i mi onakvih igraća kakvih oni imaju stalno imamo jednom u 5 godina, ali su danas pobjedili što kažu ni krivi ni dužni. Onakvi igraći da igraju u kakvom pravom klubu i sa pravim navijačima bi se prošetali ovom ligom svake godine. Još su oslabljeni igrali. Igraćka razlika između njih i nas je taman kolika je između onog im strijelca (zaboravio sam kako se zove, ali je zvijer za sve naše zajedno) i našeg "napadača" Lazara kao i između Wagner-a i naših veznih igraća mada ja fakat ne znam ni ko to kod nas igra u "vezi". Jedini koji bi nešto ko i znao (Zeba) se krije po terenu ili mu je tako "mjesto". Ćulum prolupo definitivno, onaj novi Čolić ko muha bez glave leta, Mirso i što bi mog'o nema s kim, Zeba neprimjetan skroz, odbrani na ćelu sa golmanom svaka, ali baš svaka, ekipa može bez problema dati koliko joj treba za 90 minuta. Sad će nam na Rudaru i Drini glumiti igraće.
Amare mjenjaj nešto, posuđuj pare, daji svoje ko i dosad (vratiće vam Džeko sve), pritisni Žuju, ali dovedi nam makar 2-3 prava igraća. Od govana nema hajra ne znam ti kakvu pitu da napraviš. Imaš našu podršku taman i 10. bili, navikli smo više na svašta. ali makni nam ove kloceve života ti. Do tada, zabrani Amare prenose da je manja bruka. Klub gubi na imidžu i ozbiljnosti ovakvim izdanjima. Papanluk nam se smije.
Svaka čast momcima koji su otišli u vukojebinu da bi pogledali praktično jedno poluvrijeme. Davno ste vi prevazišli ove levate što nam brukaju voljeni dres.
Danas takva indolencija pa to je za nepovjerovati. Svaki korner na početku 100% šansa. Nafurale se zvjezde da su igraći, a niko neće na loptu da skoči, a o 2-3 povezana pasa da ne govorim. Ja ne mogu da zamislim akciju, ali akciju, a ne neki prekid ili frljoku, da bi je mi znali napraviti u gostima i dati go. Gled'o sam malo mitologe (jedno 15-20 minuta, haman smo tu negdje s njima, žalosno).
Široki jeste bolja ekipa i mi onakvih igraća kakvih oni imaju stalno imamo jednom u 5 godina, ali su danas pobjedili što kažu ni krivi ni dužni. Onakvi igraći da igraju u kakvom pravom klubu i sa pravim navijačima bi se prošetali ovom ligom svake godine. Još su oslabljeni igrali. Igraćka razlika između njih i nas je taman kolika je između onog im strijelca (zaboravio sam kako se zove, ali je zvijer za sve naše zajedno) i našeg "napadača" Lazara kao i između Wagner-a i naših veznih igraća mada ja fakat ne znam ni ko to kod nas igra u "vezi". Jedini koji bi nešto ko i znao (Zeba) se krije po terenu ili mu je tako "mjesto". Ćulum prolupo definitivno, onaj novi Čolić ko muha bez glave leta, Mirso i što bi mog'o nema s kim, Zeba neprimjetan skroz, odbrani na ćelu sa golmanom svaka, ali baš svaka, ekipa može bez problema dati koliko joj treba za 90 minuta. Sad će nam na Rudaru i Drini glumiti igraće.
Amare mjenjaj nešto, posuđuj pare, daji svoje ko i dosad (vratiće vam Džeko sve), pritisni Žuju, ali dovedi nam makar 2-3 prava igraća. Od govana nema hajra ne znam ti kakvu pitu da napraviš. Imaš našu podršku taman i 10. bili, navikli smo više na svašta. ali makni nam ove kloceve života ti. Do tada, zabrani Amare prenose da je manja bruka. Klub gubi na imidžu i ozbiljnosti ovakvim izdanjima. Papanluk nam se smije.
Svaka čast momcima koji su otišli u vukojebinu da bi pogledali praktično jedno poluvrijeme. Davno ste vi prevazišli ove levate što nam brukaju voljeni dres.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
cim nema manijaka 3 komada prime 

isti treneri što je jako zanimljivo
Ma ne mogu jarane, dođe to s godinama. Ti odeš dole s rajom ispušeš (znam kako je iš'o sam godinama), a mi vamo nasamo da pocrkamo od bruke. Ne mogu ni glumaca, a igraća uživo nije vidlo, a kamoli da oni šta odigraju. Onaj bi im Wagner mog'o autograme dijeliti. Pa onaj ba Šilić malte ne propali jednonogi igrać ispade sad vedeta.Esii TM87 je napisao/la:Znaci camac ne moze vise pod kozu..pocelo je u kost.
za ovo boldirano si u pravu...ali brate ispuses bas gledas 45 min..neznas sta je gore ostati ili ici gledati poluvrijeme.čamac je napisao/la:Ma ne mogu jarane, dođe to s godinama. Ti odeš dole s rajom ispušeš (znam kako je iš'o sam godinama), a mi vamo nasamo da pocrkamo od bruke. Ne mogu ni glumaca, a igraća uživo nije vidlo, a kamoli da oni šta odigraju. Onaj bi im Wagner mog'o autograme dijeliti. Pa onaj ba Šilić malte ne propali jednonogi igrać ispade sad vedeta.Esii TM87 je napisao/la:Znaci camac ne moze vise pod kozu..pocelo je u kost.
Ma bolje ovo pod br.2

1921-2011
Ne znam šta se uopšte može pripisivati Amaru kad znamo da klub tj. uprava ga ne prati, nece Amar iz svog vlastitog džepa dovoditi prava pojacanja...ne zaboravimo da smo usvojili lani titulu najviše zahvaljujuci upravo Amaru koji je digao ekipu iz mrtvila i svila svojim dolaskom...ali realno govoreci (a i sam Osim je to govorio u stilu "koliko para- toliko muzike") mi ne možemo sad zasad napraviti dalji iskorak u kvaliteti jer uprava to ne može da omuguci/ osigura i isprati....kada je uprava pasivna po pitanju pojacavanja igrackog kadra (ali kvalitativnom, a ne kvantitativom kao onda prije par godina kad smo doveli 14 "pojacanja" tipa Šešlija,Radovanović iz Slavije,Feđa Dudić i slicni "lokalni" asovi ) onda se dovodimo u situaciju da se zadovoljavamo nekakvih mladićima "pojacanjima" tipa Pehilj iz Olimpika,Nikolić iz Drine i slicno...svaka mu cast što je uspio premuntati nekako Zebu koji je ubjedljivo najveci majstor ove lige (kako? to niko ne zna).
Ovdje se ne toleriše nikakva kritika, cak ni ona argumentima opravdana...odmah se to tumaci kao atak na klub i slijedi kontra...mjeri se nekakvim zamišljenim barometrom ko je veci navijac Želje,uzimaju se kompetencije i dijele se lekcije neistomišljenicima, proglašavaju se nepoženjim, porucuje se da takvi ne treba da dolaze u Dolini itd itd.
A činjenice su slijedeće: ove godine loše igramo ,posebno u gostima gdje ne možemo meda sa kašike zasad, odbrana nam je lošiji dio tima jer primamo golove olako...u Travniku smo fasovali 2 komada, u Tuzli isto, danas u Širokom 4 komada smo primili...ne pricamo o trpanju od strane Hapoela koje je vrhunska ekipa ,vec kad nas trpa Široki.
Bila je prica da se na osnovu jedne utakmice ne može suditi, ali sad evo prođoše vec 3 gostovanja a odbrana prima li ga prima i to momacki....necu namjerno da sad poredim sa Olimpikom koji redovno donosi bodove sa možda još jacih gostovanja od naših (i koji su izgubili od nas u direktnom duelu ove godine) ali nešto ne štima definitivno.
Samo uporedimo ovosezonsko izdanje sa Pecare sa prošlosezonskim...danas su nam za jedno poluvrijeme strpali 3 komada i kasnije rutinski priveli utakmicu kraju, a prošle godine smo ih razbili na toj istoj Pecari, zabili 2 komada s pjesmom i uzeli 3 boda.
I prošle godine smo primali golove na gostovanjima, ali se protivnik morao dobro oznojiti za tako nešto.
Ovdje se ne toleriše nikakva kritika, cak ni ona argumentima opravdana...odmah se to tumaci kao atak na klub i slijedi kontra...mjeri se nekakvim zamišljenim barometrom ko je veci navijac Želje,uzimaju se kompetencije i dijele se lekcije neistomišljenicima, proglašavaju se nepoženjim, porucuje se da takvi ne treba da dolaze u Dolini itd itd.
A činjenice su slijedeće: ove godine loše igramo ,posebno u gostima gdje ne možemo meda sa kašike zasad, odbrana nam je lošiji dio tima jer primamo golove olako...u Travniku smo fasovali 2 komada, u Tuzli isto, danas u Širokom 4 komada smo primili...ne pricamo o trpanju od strane Hapoela koje je vrhunska ekipa ,vec kad nas trpa Široki.
Bila je prica da se na osnovu jedne utakmice ne može suditi, ali sad evo prođoše vec 3 gostovanja a odbrana prima li ga prima i to momacki....necu namjerno da sad poredim sa Olimpikom koji redovno donosi bodove sa možda još jacih gostovanja od naših (i koji su izgubili od nas u direktnom duelu ove godine) ali nešto ne štima definitivno.
Samo uporedimo ovosezonsko izdanje sa Pecare sa prošlosezonskim...danas su nam za jedno poluvrijeme strpali 3 komada i kasnije rutinski priveli utakmicu kraju, a prošle godine smo ih razbili na toj istoj Pecari, zabili 2 komada s pjesmom i uzeli 3 boda.
I prošle godine smo primali golove na gostovanjima, ali se protivnik morao dobro oznojiti za tako nešto.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nadam se da je shvatio jer uz njegovu vrhunsku genijalnost vrlo često ide ista takva i tvrdoglavost. Nadam se da će progutati knedlu i od.je.ba.t jedno 3-4 kloca za sva vremena.
ovo danas je bila katastrofa, i sa onakom igrom ne mozemo ni evropu obezbjediti a kamol nesto vise... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
eh upravo to, amar je strasno tvrdoglav to se bas vidi na lazarovom primjeru, jest da boljeg mozda i nemamo, al zasto ne pokusati sa bajrom, covjeka drzi na klupi 100 godina, priliku mu ne da, a trenutno imam neki predosjecaj da je bolji od lazara i on a i roWa, al opet kazem nek radi amar svoj posao, niko mu se nece mjesat u posao nit ista, nase je da dolazimo svaku tekmu, da bodrimo naseg zelju, i to je jedino sto i mozemo, i uz nasu pomoc aBd do novih pobjedačamac je napisao/la:Nadam se da je shvatio jer uz njegovu vrhunsku genijalnost vrlo često ide ista takva i tvrdoglavost. Nadam se da će progutati knedlu i od.je.ba.t jedno 3-4 kloca za sva vremena.
Za zivot cijeli!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Realno, @drop i @čamac su u pravu. Ali, prvi nam bježi 4 boda pri čemu smo imali 2:4 raspored. Ništa strašno. Loše smo odigrali u utakmicu u Širokom. Travnik i Tuzla su bile "onako" utakmice jer smo ipak fulili neke šanse i mogli smo ih dobiti.
Tenzijama, koje se podižu, sigurno nećemo ništa dobro donijeti klubu. Tenzije nam mogu naškoditi i mogu otjerati Amara.
Vaša priča je " u redu" ali ipak treba imati u vidu da imamo i malo nesreće ****. Tuzla tri zicera pa zijan, Travnik nam zabije iz prve dvje šanse dva gola. Široki nam iz prvog pogleda, uz nepostojeći faul, prema golu zabije gol a onda i drugi. ****, da smo zabili Hapoelu prve dvije šanse u revanšu bila bi druga priča. Voda u ušima se svima dešava. Nama malo češće
Al šta sad.
Šta će tenzija promijeniti ?
Tenzijama, koje se podižu, sigurno nećemo ništa dobro donijeti klubu. Tenzije nam mogu naškoditi i mogu otjerati Amara.
Vaša priča je " u redu" ali ipak treba imati u vidu da imamo i malo nesreće ****. Tuzla tri zicera pa zijan, Travnik nam zabije iz prve dvje šanse dva gola. Široki nam iz prvog pogleda, uz nepostojeći faul, prema golu zabije gol a onda i drugi. ****, da smo zabili Hapoelu prve dvije šanse u revanšu bila bi druga priča. Voda u ušima se svima dešava. Nama malo češće

Šta će tenzija promijeniti ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
to sve stoji @nikad izvini ali ne igramo srcano vucemo se po terenu,u duelu nismo ni blizu od prosle sezone.Sad sve nesto mlako...ko da im se ne igra 

1921-2011
- nikad_izvini
- Kontakt:
Znam, vidio sam. U gostima ko kakve babe. Al šta sad. Tenzija, kod Bošnja, proizvodi kontra efekat. Biće još manje gledalaca a dio koji dođe će doći da im malo spominje familiju za 5-6-7-10 maraka
Šta smo postigli, ništa, gdje smo bili, nigdje

Šta smo postigli, ništa, gdje smo bili, nigdje

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, TheTruth34 i 17 gostiju.