Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 sep 2010, 00:28

Konchesky je veliko pojačanje za Liverpool. Još da imamo kvalitetno lijevo krilo u koje se čovjek može pouzdati gdje bi nam bio kraj. Desna strana je iole jača kada je Kuyt tu. Joe Cole, Gerrard i Meireles će uigravati sve to tako da sam siguran da će ovo sve nabolje ! ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 sep 2010, 00:29

fera je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:E taj "jadni klub" je osvojio 4 titule prvaka od 1992..a koliko ste vi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bas citam komentare ovog keana i kontam onaj majestic dođe ko najnormalniji od svih scumovaca i onda vidim ovakvu glupost hahahah svaka cast poredis englesku i bosansku ligu.... nema dalje :mrgreen:
sto se tice derbija protiv scuma ja nisam optimista i bod bi nam bio extra. vratice se cole, ocekujemo i raula u prvoj ali ko zna sta ce roy uraditi mene je razocarao danasnjom postavkom totalno, a onda i nepravovremenim izmjenama, nismo ni pokusali pobjediti. ali nece niko na st andrewsu lako uzeti bodove ove sezone jos kad se uigraju hleb i žigić sa ostatkom tima.
Fera,ako iko zna kakvo ja imam misljenje o Liverpoolu,ti si taj. Lilly je spomenula nase klubove,a ja sam iskoristi priliku da se malo zajebavam na vas racun. Al nema veze... Vi bas neke stvari nemozete prihvatit.

Vi treba da znate,da zbog vaseg konstantnog spominjanja historije ispadate glupi. Zanemarite mene,pitajte druge forumase,koji nisu pristalice nasih klubova. Neka oni kazu.

Historijom se treba ponositi,al za historiju se ne zivi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 sep 2010, 00:39

Oni su igrali što vole klub i davali uvjek 100% svojih mogućnosti ,dok ovi stranci su tu samo zbog novca ,a poneki se i bori za klub ali samo rijetki.
Dolaskom Beniteza se to promjenilo on je doveo dosta Španaca i Južnoamerikanaca .
Pa 2001 9 Britanaca ,a 2005 samo 4 Britanca ,a Liverpool je uvijek bio prepoznatljiv po domaćim igračima.
Ma vratiće se Liverpool na staze stare slave ne brinite ipak je to jedan od najveći evropskih timova .
A i EPL je nezanimljiva bez jakog Liverpoola .
Meni jedan od draži klubova u Engleskoj a posebno kad je igrao Robi Fowler .
GOD uvijek bio i ostao. mene nervira sto su svi ti neki meni dragi igraci otisli daleko od kluba osim Gerrarda i Caraghera. ja sam volio te naše britance nekako po meni stranci posebno ovi iz južne amerike nikad nece moci igrati na onom nivou na kojem za liverpool igraju igraci sa ostrva jer oni ne mogu skontati sta je to liverpool... nekada su se te ikone kluba zadrzavale u strucnom stabu a sada...
Fakat je istina....igraci sa ostrva shvataju vrijednost Liverpoola i daju vise za klub.Evo recimo danas Konchesky.Konto sam bice taraba,a lik je danas bio perfektan.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2010, 00:47

evo i rekorda

Nastupi:

Najviš¡e nastupa za prvi tim: Ian Callaghan (857)

Najviš¡e nastupa u ligi: Ian Callaghan (640)

Najviš¡e nastupa u FA Kupu: Ian Callaghan (79)

Najviš¡e nastupa u Liga Kupu: Ian Rush (78)

Najstariji igrač: Ted Doig, 41 godina i 165 dana protiv Newcastlea (A), 11.4.1908.

Najmlađ‘i igrač: Jack Robinson,16 godina i 250 dana protiv Hulla

Najviš¡e sezona bez propuÅ¡tene utakmice: Phil Neal (9)

Najviš¡e uzastopnih utakmica: Phil Neal (417) 23.10.1976.-24.9.1983.

Igrač koji je najduže bio u klubu: Elisha Scott 21 godinu i 52 dana: 1913-1934

Najstariji debitant: Ted Doig, 37 godina i 307 dana protiv Burtona (H) 1.9.1904.

Golovi:

Najviš¡e golova za prvi tim: Ian Rush (346)

Najviš¡e golova u ligi: Roger Hunt (245)

Najviše golova u FA Kupu: Ian Rush (39)

Najviše golova u Liga Kupu: Ian Rush (48)

Najviše golova u Evropi: Steven Gerrard (32)

Najviše golova kao zamena: David Fairclough (18)

Najviše hat-trickova: Gordon Hodgson (17)

Najviše hat-trickova u sezoni: Roger Hunt (5 in 1961-62)

Najviše golova iz penala: Jan Molby (42)

Najviše utakmica bez gola: Ephraim Longworth (371)

Najmlađi strelac: Michael Owen, 17 godina i 144 dana protiv Wimbledona (A) 6.5.1997.

Najstariji strelac: Billy Liddell, 38 godina i 55 dana protv Stoke Citya (H) 5. 3.1960.

Reprezentacija:

Najviše utakmica za reprezentaciju: Steven Gerrard (81)

Najviše golova za reprezentaciju: Ian Rush i Fernando Torres (26)

Odličja:

Najvš¡e medalja: Phil Neal (20)

Mečevi:

Najveća pobeda: 11-0 protiv Stršmsgodseta

Najveći poraz: 1-9 protiv Birmingham Citya

Tranferi:

Najplaćeniji igrač: Fernando Torres 26.5 miliona funti

Najskuplje prodati igrač: Xabi Alonso 30 miliona funti

Posete:

Najveća poseta u ligi: 58,757 protiv Chelseaa, 1949/50

Najveća poseta u FA Kupu: 61,905 protiv Wolvesa, 1951/52 u petaoj rundi

Najveća poseta u Liga Kupu: 50,880 protiv Nottingham Foresta, 1979/80 polufinale

Najveća poseta u Evropi: 55,104 protiv Barselone, 1975/76 UEFA Kup polufinale

Najmanja poseta u ligi: 1,000 protiv Loughborough Towna, 7.12.1895.
Najmanja posleratna poseta u ligi: 11,976 protiv Scunthorpe Uniteda na utakmici Druge divizije 22.4.1959.

Najmanja poseta u FA Kupu: 4,000 protiv Newtona 29.10.1892. u drugoj rundi

Najmanja posleratna poseta u FA Kupu: 11,207 protiv Chester Citya, 1945-46 u trećoj rundi

Najmanja poseta u Liga Kupu: 9,902 protiv Brentforda, 1983/84 u drugoj rundi

Najmanja poseta u Evropi: 12,021 protiv Dundalka, 1982/83 Kup Å ampiona, prva runda

Najveća poseta: 61,905 protiv Wolvesa, 1951/52 u petoj rundi FA Kupa

Najmanja poseta: 1,000 protiv Loughborough Towna, 7.12.1895.

valjda nisam bio naporan al shvatite me,ovo je velki trenutak za nas,a mali za covjecanstvo :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 13 sep 2010, 00:55

cestitke na 1000 stranica :mrgreen: ...gledo sam utakmicu kad sam vidio sastav znao sam da nece biti pobjede naveo sam to cak i u postu prethodnom previse defanzivno smo usli sad je samo pitanje sta protiv Uniteda...ako ce igrat Meireles imamo sansu za pobjedu al ne znamo Meirelesa u defanzivi a Lucas ili Poulsen ne mogu sami protiv veze Uniteda stoga sam prilicno siguran da ce Meireles opet sa klupe i da ce Roy opet ici na remi...ono sto mi najvise vadi zivce pred derbi je to sto se svi podignemo uzas jedan ko i prosle sezone kad smo pobijedili ih 2-0 i onda ista prica od iduceg kola...kladim se da ce,pobijedimo li United,opet Roy bit heroj na nasem podforumu :D

@Phill svaka cast za galeriju slika :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 13 sep 2010, 00:57

Masala, Masala, hiljdu stranica, svaka vam cast, valja to napisati!
aBd da ih jos ispisete ovoliko ! YNWA :mrgreen:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2010, 00:57

zahvaljujem @mighty reds :D evo na ovom blogu koji smo ja i jos neka omladina vodili sve zivo imate o liverpoolu,steta sto smo prestali :(

lfctv blogger ba

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 sep 2010, 01:00

majestic24 je napisao/la:
fera je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:E taj "jadni klub" je osvojio 4 titule prvaka od 1992..a koliko ste vi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bas citam komentare ovog keana i kontam onaj majestic dođe ko najnormalniji od svih scumovaca i onda vidim ovakvu glupost hahahah svaka cast poredis englesku i bosansku ligu.... nema dalje :mrgreen:
sto se tice derbija protiv scuma ja nisam optimista i bod bi nam bio extra. vratice se cole, ocekujemo i raula u prvoj ali ko zna sta ce roy uraditi mene je razocarao danasnjom postavkom totalno, a onda i nepravovremenim izmjenama, nismo ni pokusali pobjediti. ali nece niko na st andrewsu lako uzeti bodove ove sezone jos kad se uigraju hleb i žigić sa ostatkom tima.
Fera,ako iko zna kakvo ja imam misljenje o Liverpoolu,ti si taj. Lilly je spomenula nase klubove,a ja sam iskoristi priliku da se malo zajebavam na vas racun. Al nema veze... Vi bas neke stvari nemozete prihvatit.

Vi treba da znate,da zbog vaseg konstantnog spominjanja historije ispadate glupi. Zanemarite mene,pitajte druge forumase,koji nisu pristalice nasih klubova. Neka oni kazu.

Historijom se treba ponositi,al za historiju se ne zivi.
znam ja to sve, eto prelistaj moje komentare i vidjeces da ja nikad ne spominjem tu našu historiju i da budem iskren nisam zbog nje ni poceo navijati za liverpool i mislim da je liverpool mnogo vise od kluba sa bogatom historijom
npr meni su provokacije glupe i nikad nisam isao ni na jednu temu da nekog provociram i uvijek razmislim sta cu napisati upravo da mi se ne bi desilo nesto ovako...
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 sep 2010, 01:05

Phill Jackson je napisao/la:zahvaljujem @mighty reds :D evo na ovom blogu koji smo ja i jos neka omladina vodili sve zivo imate o liverpoolu,steta sto smo prestali :(

lfctv blogger ba
dobar post fino si se potrudio, cestitam. imao je i gerrard (dirk) dobar blog o liverpoolu. on i ja smo trebali pokrenuti web se to izjalovilo...
You are someone else I am still right here

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2010, 01:17

fera je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:zahvaljujem @mighty reds :D evo na ovom blogu koji smo ja i jos neka omladina vodili sve zivo imate o liverpoolu,steta sto smo prestali :(

lfctv blogger ba
dobar post fino si se potrudio, cestitam. imao je i gerrard (dirk) dobar blog o liverpoolu. on i ja smo trebali pokrenuti web se to izjalovilo...
bas smo se oko bloga trudili,,4 nas bilo,sve zivo stvarno ima,i mi smo nesto slicno probali,forum napravili al eto nije ugledo svjetlost dana sto mi je bas cudno kad vidim kolko sad na ss imamo navijaca iz bih,jos tad sportsport nije nesto popularan bio..mozda je i do nas,nismo se nesto oko reklame trudili al eto sad nam i ne treba,fino nam je ovdje :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 sep 2010, 13:02

Pokušajte svoje udruženje u BiH formirat, nešto ko što je učinio arsenal-bih. Nije to baš toliko teško kao što se čini, ali treba se potrudit. Sramota je da klub ko vi nema registrovano udruženje. Eto ja sam vam dao ideju i nadam se da ćete barem razmisliti o njoj.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 sep 2010, 15:11

Phill Jackson je napisao/la:bas smo se oko bloga trudili,,4 nas bilo,sve zivo stvarno ima,i mi smo nesto slicno probali,forum napravili al eto nije ugledo svjetlost dana sto mi je bas cudno kad vidim kolko sad na ss imamo navijaca iz bih,jos tad sportsport nije nesto popularan bio..mozda je i do nas,nismo se nesto oko reklame trudili al eto sad nam i ne treba,fino nam je ovdje :D
gle samo sebe u prvi plan stavljas :P
fera je napisao/la: dobar post fino si se potrudio, cestitam. imao je i gerrard (dirk) dobar blog o liverpoolu. on i ja smo trebali pokrenuti web se to izjalovilo...
Ma i bolje sto se to izjalovilo,valjalo bi to sve placati i odrzavati,a evo vidis da ni na ovom forumu sto je PJ pravio,nije bilo raje

Bolje prvo osnovati nekako udruzenje,iako je i to kompleksan posao i trazi puno vremena,pa da se ima web stranica za koga praviti

btw.cestitam nam i ja za 1000(sad vec 1002) stranica na kojima je smjesteno mojih 2004 postova :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 sep 2010, 15:47

Onog Jovanovica treba na posudbu u Coventry
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 13 sep 2010, 15:59

Da i ja cestitam...i samo da kazem...
Dok god ser'u po nama i pricaju lose o LFC------> ZNAMO DA SMO BOLJI 8-)

YNWA
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 sep 2010, 16:35

Bosco je napisao/la:Pokušajte svoje udruženje u BiH formirat, nešto ko što je učinio arsenal-bih. Nije to baš toliko teško kao što se čini, ali treba se potrudit. Sramota je da klub ko vi nema registrovano udruženje. Eto ja sam vam dao ideju i nadam se da ćete barem razmisliti o njoj.
prvo treba napraviti forum, ali svaki pokusaj da se napravi forum je propao, jer slabo je ko pisao na njemu, i nije mi jasno zbog cega, kad vidim koliko nas ima ovdje, zasto i mi ne bi imali forum kao nasi susjedi :?

sto se tice udruzenja, trenutno ne vidim razlog zasto bi to uradili, jer LFC nas nece sluzbeno priznati kao ogranak navijaci iz BiH, pokusali su iz Hrvatske to napraviti ali nisu uspjeli, kao ni mnogi drugi, jer ako nas priznaju, imat cemo pravo na nekoliko ulaznica kada igramo kod kuce, a zbog stadiona LFC to nije u stanju obezbijediti, i kako stavri stoje dok se ne napravi novi stadion nema nista od novih udruzenja
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 sep 2010, 16:38

YNWA je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Pokušajte svoje udruženje u BiH formirat, nešto ko što je učinio arsenal-bih. Nije to baš toliko teško kao što se čini, ali treba se potrudit. Sramota je da klub ko vi nema registrovano udruženje. Eto ja sam vam dao ideju i nadam se da ćete barem razmisliti o njoj.
prvo treba napraviti forum, ali svaki pokusaj da se napravi forum je propao, jer slabo je ko pisao na njemu, i nije mi jasno zbog cega, kad vidim koliko nas ima ovdje, zasto i mi ne bi imali forum kao nasi susjedi :?

sto se tice udruzenja, trenutno ne vidim razlog zasto bi to uradili, jer LFC nas nece sluzbeno priznati kao ogranak navijaci iz BiH, pokusali su iz Hrvatske to napraviti ali nisu uspjeli, kao ni mnogi drugi, jer ako nas priznaju, imat cemo pravo na nekoliko ulaznica kada igramo kod kuce, a zbog stadiona LFC to nije u stanju obezbijediti, i kako stavri stoje dok se ne napravi novi stadion nema nista od novih udruzenja
Ovi iz Hrvatske imaju problem jer je već neki lik htio oformiti udruženje pa je nestao. Sad su tu komplikancije i trebaju čekati neko vrijeme radi toga..
...što je više lome to je volim jače...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 sep 2010, 16:47

jacky09 je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Ovi iz Hrvatske imaju problem jer je već neki lik htio oformiti udruženje pa je nestao. Sad su tu komplikancije i trebaju čekati neko vrijeme radi toga..
nije to problem, mislili su da jeste, ali na kraju se ispostavilo da nije i da su problem ulaznice, jer ne zele vise nikoga priznati, nemaju samo hrvati taj problem
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 13 sep 2010, 17:41

D0es any1 here think we can use glen j0hns0n as a winger and play martin kelly as right back?will it be w0rth trying?
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 sep 2010, 17:47

kurdt je napisao/la:D0es any1 here think we can use glen j0hns0n as a winger and play martin kelly as right back?will it be w0rth trying?
Ma sad će Joe na krilo. :mrgreen:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 13 sep 2010, 17:49

[quote="Thunder93"]Da i ja cestitam...i samo da kazem...
Dok god ser'u po nama i pricaju lose o LFC------> ZNAMO DA SMO BOLJI 8-)

Potpisujemm.....i molim sve navijace Liverpoola da ne odgovaraju uopste na provokacije....jer tacno dok oni seru po nama mi znamo da smo BOLJI.....
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.