FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

sekac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 22:08

bekrija1990 je napisao/la:Svaka vam cast na pobjedi. Cak i pored placenih sudija ste posteno dobili amatere ;)
Kakve bolan sudije bilo je sitnih grešaka penal nisam dobro vidio bio sam daleko a ostalo manje više greška za nas greška za njih.Što se tiče gola Borca ne umanjujem zasluženu pobjedu Borca još smo dobro prošli kako smo igrali ali ćini mi se da je malo smrdilo na off side jer jedan je bio u off sideu poslije centaršuta ali za Stajića koji je dao gool ne mogu tvrditi ali pasivni se ne svira.Kad se igrač Borca valjao prišao mu Gutić da mu poomogne da iziđe a on skoči da se bije a sudija Gutiću žuti a ovom iz Borca ništa i tako bi mogao do ujutro da nabrajam greške sudija ali mi u kontri a on prekida jer jedan igrač Borca leži (a vidjeli ste i sami neku noć kako Francuzi gool zabiše nama kad je Džeko ležao) i naravno onda fol sudijska lopta i oni nam nabiju sa svog šesnaesterca na naš penaltik pa opet ti ponovo u napad itd. Ovo sam napisao jer sam bio na utakmici ali opet tvrdim niti je sudija oštetio Birac niti je nama pomogao a ponavljam griješili su sva trojica kod procjene faiula i off sidea i auta i svega ali na obostranu štetu.
Sarajevo ljubavi moja!

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 12 sep 2010, 22:29

Cestitam i hvala na pobjedi !!! :mrgreen: :D
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 22:33

RagazziDelSud je napisao/la:Cestitam i hvala na pobjedi !!! :mrgreen: :D
Hvala i onom malcu što vam zabi Het trick ko bi vas trpio neka Allahu šučur pa nek i mi gubimo pa makar.Ne znam koji tim mi je mrskiji ali nnek su vas poderali idem u crkvu svijeću da zapalim za pokoj željine duše ne jednu nego četiri
:D
Sarajevo ljubavi moja!

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 sep 2010, 22:38

Hvala Svima na Cestitkama ...
**** bila je ona situacija kad je perica gurno loptu Sakanu kad se sam probio i tu nije bilo ofsajda cak je i onaj komentator reko tako na usporenom snimku ... iso je sam na golmana, al nema veze 3 boda su tu necemo sada sitnicariti, zbog incidenata je doslo zato sto je onaj kreten od redara zabranio unosenje transa al je zbog toga dobio po picki .. steta sto ta ista policija koja nas je tukla nesudi utakmice u bl da oni vide kako je udarati ni krivog ni duzno bespomocnog navijaca al **** to su ta djubrad !!

A . C . A . B
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 sep 2010, 22:44

sekac je napisao/la:
RagazziDelSud je napisao/la:Cestitam i hvala na pobjedi !!! :mrgreen: :D
Hvala i onom malcu što vam zabi Het trick ko bi vas trpio neka Allahu šučur pa nek i mi gubimo pa makar.Ne znam koji tim mi je mrskiji ali nnek su vas poderali idem u crkvu svijeću da zapalim za pokoj željine duše ne jednu nego četiri
:D
Sta to ima veze sa temom Fk Borac :?: Momak imas komplekse
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

giga57
Kontakt:

Post Postao/la giga57 » 12 sep 2010, 22:47

Čestitke Borcu...Sarajevu želim više sreće u nastavku prvenstva...a što se tiče incidenta...gostujući navijači ako pokušaju unijeti transparemt dobiju batine a domaći pronesu pirotehnike koliko se ne ispali za novu godinu....stvarno smiješno, zanima me samo hoće li ikada za sve navijače u svim gradoviam BiH biti isti aršin?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 sep 2010, 22:48

PrPaAaa je napisao/la:Hvala Svima na Cestitkama ...
**** bila je ona situacija kad je perica gurno loptu Sakanu kad se sam probio i tu nije bilo ofsajda cak je i onaj komentator reko tako na usporenom snimku ... iso je sam na golmana, al nema veze 3 boda su tu necemo sada sitnicariti, zbog incidenata je doslo zato sto je onaj kreten od redara zabranio unosenje transa al je zbog toga dobio po picki .. steta sto ta ista policija koja nas je tukla nesudi utakmice u bl da oni vide kako je udarati ni krivog ni duzno bespomocnog navijaca al **** to su ta djubrad !!

A . C . A . B
Može li prijateljski što se tiče FK Sarajeva i HZ je li bilo sve za deset i jeste li ičim ama baš ičim stekli dojam da niste dobro došli,je si li vidio kako se grlimo sa M.Muminovićem na poluvremenu?A pravo mi je žao što niste ostali da proslavite pobjedu sa vašim igračima i da vidite kakav su aplauz dobili kad su izlazili to pitajte vaše igrače i trenera a posebno Vuleta koji je dobio ovacije sa Istoka!A.C.A.B
Sarajevo ljubavi moja!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 sep 2010, 23:07

Lagati vas necu jer ne mogu protiv sebe(bilo bi ulizivanje i licemjernost),ocima vas ne mogu i volio bi da su vam pitari slozili 10 komada.Ali vam moram iskreno cestitati na zasluzenoj pobjedi i na pocetku pevenstva sam govorio da ste objektivno naj kvalitetniji na moju zalost..Nemoramo se voljete ali moramo postovati jedni druge i cestitati na uspjehu koji postigne protivnicka ekipa,ma koliko to bolilo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 sep 2010, 23:09

Axa... hvala bratac , a zemo jedno pitanje kazes da nas mrzis iz dna duse zasto , reci razlog zasto nas mrzis ?
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 12 sep 2010, 23:22

čestitke na pobjedi.........
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 12 sep 2010, 23:24

ja sam poslije sirokog (2:3) reko da ce borac bit prvak! cuvena reda! :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 12 sep 2010, 23:32

Cestitke Borcu,cestitke Banjaluci,dabogda osvojili titulu,kup.
& $ - & " - & - &
ФСРС

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 12 sep 2010, 23:57

A . C . A . B
hehhe pogledaj slike vidi da je trans bio postavljen, uvredljivog sadrzaja...samo sam poslije vidio da je rulja napala onog zastitara i letio je 5 m niz tribinu, a j.b.g. kasnije ste dobili od specijalaca po ckapi...uglavnom cestitke na pobjedi vidjeli ste najbolje navijace u BIH(pa makar se furali na Argentinu)
Pazza Inter Amala

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 13 sep 2010, 00:01

endem_ je napisao/la:

A . C . A . B
hehhe pogledaj slike vidi da je trans bio postavljen, uvredljivog sadrzaja...samo sam poslije vidio da je rulja napala onog zastitara i letio je 5 m niz tribinu, a j.b.g. kasnije ste dobili od specijalaca po ckapi...uglavnom cestitke na pobjedi vidjeli ste najbolje navijace u BIH(pa makar se furali na Argentinu)
A od koga li je dosao nalog da se ukloni njihova setalica.. a i bas je glupo ispalo to da se fol ukloni.. cc jadno

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 13 sep 2010, 00:04

cestitke borcu,zasluzena pobjeda! izgledali smo nemocno al to ne znaci da se na kraju necemo mi radovat ;)
a.c.a.b.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 13 sep 2010, 00:06

mene cudi kako sranja moraju biti samo kad se igra sa sarajevom i protiv sarajeva.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 sep 2010, 00:07

dino lj je napisao/la:Lagati vas necu jer ne mogu protiv sebe(bilo bi ulizivanje i licemjernost),ocima vas ne mogu i volio bi da su vam pitari slozili 10 komada.Ali vam moram iskreno cestitati na zasluzenoj pobjedi i na pocetku pevenstva sam govorio da ste objektivno naj kvalitetniji na moju zalost..Nemoramo se voljete ali moramo postovati jedni druge i cestitati na uspjehu koji postigne protivnicka ekipa,ma koliko to bolilo.
Sa prvim djelom se slazem ,ni ja ih ni nacrtane ne mogu,a o zasluzenoj pobjedi ne bih bas.Istina golovi se pikaju ali je ono bila antipropagnda fudbala.Nista kvalitetno ja tu nisam vidio,bunker pa nabi loptu,nikakve igre nije bilo,ali kao sto rekoh fudbal se ne igra za zasluge nego za golove.A liga je takva da prvak moze biti najmanje 5 ekipa.
Sto se tice navijanja,svaki komentar je suvisan,gosparski i kulturno kako samo sarajlije znaju....

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 13 sep 2010, 00:10

Kad smo vam maznuli one transparente?

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 13 sep 2010, 00:14

blrs je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
PrPaAaa je napisao/la:Axa... hvala bratac , a zemo jedno pitanje kazes da nas mrzis iz dna duse zasto , reci razlog zasto nas mrzis ?
Reci cu ti iskreno,zbog 8.000 mrtvih Srebrnicana,zbog 1.600 ubijene djece moga Sarajeva,zbog teskog ranjavanja moje trudne zene,zbog mase ni krivih ni duzni silovanih curica,zbog toga sto sam najljepse godine svog zivota proveo po raznim vukojebina u rovovima braneci svoj grad i svoj zivot i poslije toga ostao invalid.Sve ste to radili iz cistog sadizma jer mislili ste da ste jaci i od Boga i da mi nemamo pravo na zivot,ali na kraju niste uspjeli.I na kraju ne mogu voljeti onoga koji pljuje po drzavi u kojoj je rodjen i koji boga moli da nestane i da je nema i vi mrzite nas,eto zato vas ne volim ali to ne znaci da ne trebamo postovati uspjehe jedni drugima.ETO ZATO
vidi se da si invalid...i to u mozak...sarajlije hvataj te ga,svežite, pa drito u ludnicu.
Sta je sve covjek pretrpio i ti njemu na kraju u ludnicu... Jeebem li ti majku u piicku

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.