rtm86 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Da se razumijemo moj realni stav gledanja najbolji klubova u plbih
1. Borac ( ubljedljivo najjaci tim u PLBih )
2. Siroki ( takodje tim koji je bar po meni za nijansu slabiji od Borca,isto strasno kvalitetan. brazilci ubise )
3. Sarajevo ( tim ima mladu ekupu , ima potencijal , al po mom misljenju trener im je slab )
4. Zeljo ( zeljo je bio previse mediski Vazdignut i digla se prevelika euforija oko njega otisla ima 2 igraca koja su ih prosle sezone nosila u svakoj utakmici )
5. Zrinjski ( dobar tim samo im treba uvjezbavanja )
btw zelio bih da cestitam ekipi SB na zasluzenoj pobjedi , samo tako !

1. Borac ( ubljedljivo najjaci tim u PLBih )
2. Siroki ( takodje tim koji je bar po meni za nijansu slabiji od Borca,isto strasno kvalitetan. brazilci ubise )
3. Sarajevo ( tim ima mladu ekupu , ima potencijal , al po mom misljenju trener im je slab )
4. Zeljo ( zeljo je bio previse mediski Vazdignut i digla se prevelika euforija oko njega otisla ima 2 igraca koja su ih prosle sezone nosila u svakoj utakmici )
5. Zrinjski ( dobar tim samo im treba uvjezbavanja )
btw zelio bih da cestitam ekipi SB na zasluzenoj pobjedi , samo tako !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
						Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Cestitam na zasluzenoj pobjedi...da smo zabili na 3-1 bilo bi gutavo,ovako 

1921-2011
Ma kakvi gutavo, niste imali šanseEsii TM87 je napisao/la:Cestitam na zasluzenoj pobjedi...da smo zabili na 3-1 bilo bi gutavo,ovako
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakvi su manijaci bilirtm86 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
dobar tiCRonaldo je napisao/la:Ma kakvi gutavo, niste imali šanseEsii TM87 je napisao/la:Cestitam na zasluzenoj pobjedi...da smo zabili na 3-1 bilo bi gutavo,ovako

1921-2011
čestitke našim momcima na igri..
da se ovak obore svaku, ne bi bilo problema...
valjda je roskam napokon dosao na svoje, a vidi se sta je wagner, on je igracina za sve ostale veznjake u ligi...
željo loš, neznam zbog čega, imam osjećaj kao da su nas podcjenili pa su dobili po ...
inače sve fer i korektno, svaka čast

da se ovak obore svaku, ne bi bilo problema...
valjda je roskam napokon dosao na svoje, a vidi se sta je wagner, on je igracina za sve ostale veznjake u ligi...
željo loš, neznam zbog čega, imam osjećaj kao da su nas podcjenili pa su dobili po ...
inače sve fer i korektno, svaka čast
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
						- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitke,mogli smo i gore proci.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kao i uvijek, sjani, u to nema sumnjeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Kakvi su manijaci bilirtm86 je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.

Čestitke na pobjedi Širokobriježani.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Od jednog prijatelja s ovog foruma sam doznao da DŽidić sutra potpisuje za Široki.Koliko je to tocno vidjet cemo sutra,ako ne bude tocno, kriv sam!!   

A nisi mogao sačekati da potpiše, pa da ne budeš kriv ccc

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Odlican potez. Treba obranu ucvrstiti, a napad nek nastavi u istom ritmu. Samo nek Wagner igra i Sila, igrat ce i Široki.

...Život za Široki...
Prije deset dana napisano,uprava me slusaŠB.TRN je napisao/la:Ima li ikakve šanse da Džidić dođe u Široki.Ako ga u Zrinjskom ne zele!!!!Takav nam igrac treba u obrani pored onih kipova,a vjerujem da mu Široki moze ponuditi vise nego Zrinjski.

Nadam se da ce nam biti pojacanje,samo mi sada zao sto ce Brekalo vjerojatno ispasti,a mislim da bi u paru s DŽidićem bio bolji nego Ćutuk ili Topić.

mozda i bude u paru..ŠB.TRN je napisao/la:Prije deset dana napisano,uprava me slusaŠB.TRN je napisao/la:Ima li ikakve šanse da Džidić dođe u Široki.Ako ga u Zrinjskom ne zele!!!!Takav nam igrac treba u obrani pored onih kipova,a vjerujem da mu Široki moze ponuditi vise nego Zrinjski.

Nadam se da ce nam biti pojacanje,samo mi sada zao sto ce Brekalo vjerojatno ispasti,a mislim da bi u paru s DŽidićem bio bolji nego Ćutuk ili Topić.

ja ovaj potpis cekam od 6 mjeseca otkad znam za pregovore.
						- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
De ti meni reci s kim jos pregovaraju od sestog mjeseca.   Ja hocu jednog pravog napadaca uz Vareu, al da je u formi, stabilan, cvrst, dokazan i onako Crouchast.
 Ja hocu jednog pravog napadaca uz Vareu, al da je u formi, stabilan, cvrst, dokazan i onako Crouchast.   Posteno?
 Posteno? 

Ja hocu jednog pravog napadaca uz Vareu, al da je u formi, stabilan, cvrst, dokazan i onako Crouchast.
 Ja hocu jednog pravog napadaca uz Vareu, al da je u formi, stabilan, cvrst, dokazan i onako Crouchast.   Posteno?
 Posteno? 
...Život za Široki...
Od kada on nije odigrao utakmice,ako pregovara ima 6 mjeseci valjda sa zrinjskim???Jeli imao kluba zadnju polusezonu ili??Jeli ista odigrao???

- Barney Stinson
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.