Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Gledaj Anela, je.bo Kitarijana...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Niko da napiše Welcome anellbega_afc je napisao/la:Gledaj Anela, je.bo Kitarijana...![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
koji je broj uzeo jel se zna
Nisam te ni vidio do maloprije, kontam jos rintate...anell je napisao/la:Niko da napiše Welcome anellbega_afc je napisao/la:Gledaj Anela, je.bo Kitarijana...![]()

Sto je najgore, komsija ti ne da mira...

Baš šteta zbog Alexisa ovog necu ni da spominjem što je došao....
Arsenal All The Way !
Uzeli par dana godišnjegbega_afc je napisao/la:Nisam te ni vidio do maloprije, kontam jos rintate...anell je napisao/la:Niko da napiše Welcome anellbega_afc je napisao/la:Gledaj Anela, je.bo Kitarijana...![]()
![]()
Sto je najgore, komsija ti ne da mira...![]()

Jesil ti vidio što me Maršal navuče na ban ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nisi se trebao qrciti da sprehas njemacki. Jasno je naglaseno u pravilima foruma da smijes pisati samo naski.anell je napisao/la:
Jesil ti vidio što me Maršal navuče na ban ?

viewtopic.php?f=40&t=1087&p=94033#p94033anell je napisao/la:Neka mi neko pošalje ta pravila.
Ukratko, sve ovo sto mi radimo nije dozvoljeno.

Ali, to bi onda bio forum za penzionere.
Au zaslužio sam ovaj banbega_afc je napisao/la:viewtopic.php?f=40&t=1087&p=94033#p94033anell je napisao/la:Neka mi neko pošalje ta pravila.
Ukratko, sve ovo sto mi radimo nije dozvoljeno.![]()
Ali, to bi onda bio forum za penzionere.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne sumnjam uopste da je on zelio tamo ali treba uzeti u obzir da smo mi ipak imali jos godinu dana nejgovog ugovora i odlucili smo ga prodati a mogli smo reci neces tamo nego ces ili u Juventus ili ostani sa nama ali tada bi bio rizik za izgubiti strasnih 25 miliona sto voajer nikad ne bi dopustio pa je zato i prodan tamo dje je htio, u United...Artetitis je napisao/la:Hajd' dobro sve, ali ovo za RvP-a nije baš tačno. RvP je imao unosniju ponudu od Cityja, a Arsenal ga je htio prodati Juventusu (gdje RvP nije htio ići). United je imao Fergusona s kojim je RvP htio raditi i zato je otišao tamo, otud onaj intervju o malom dječaku koji je vrisnuo: "Manchester United!"japa je napisao/la:Arsenal bas kao i sa RVP odabrao United za kupca.
Bila je priča da novi ugovor nije htio potpisati jer nije doveden Van Bommel kako bi se ojačala defanziva, isto tako druga priča da je htio ostati kad smo doveli Cazorlu no da je Wenger odlučio da RvP ide... U svakom slučaju, odluka za United je bila isforsirana sa njegove strane.
Mi smo mogli prodati Alexisa u City prošlo ljeto no tad smo se nadali da će upravo Alexis voditi Arsenal do dobre pozicije koja će ga navesti da se predomisli. Nije se desilo, a sad je United davao veću platu igraču. Alexis bi sad odbio City, a onda u ljeto potpisao za United bez odštete.
(Mada mislim da bi Wenger više volio da titule osvaja Man United nego Man City, čisto zbog načina na koji su pare ušle u City.)
Ista stvar je i sa Alexisom, Arsenal opet odabrao finansijski povoljniju ponudu radije nego da npr. zayebe United i onda genijalci dodju i Alexisa nazivaju placenikom i oprotunistom a ustvari jedini placenik i oportunista je Arsene Wenger.
- Marsal
- Kontakt:
Nikad nisam bio manje uzbuđen prilikom nekog transfera 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako si krenuo poslije bana, pocet cu prizivati tvoj novi transfer iz Celika u Buducnost.Marsal je napisao/la:Nikad nisam bio manje uzbuđen prilikom nekog transfera

- Marsal
- Kontakt:
To je barem lako, onaj kvazikolumnist čeka ko zapeta puška.bega_afc je napisao/la: Kako si krenuo poslije bana, pocet cu prizivati tvoj novi transfer iz Celika u Buducnost.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam bgmi sto toliko sumnjate u Mikija,jednostavno mozda tamo nije mogao da podnese pritisak,,mozda se uklopi kod vas i bude onaj iz bundeslige,jednostavno Mou se bio okomio na njega i on je onda poceo da puca po savovima,nikad se ne zna kako ce kod Wenge odreagovat,Mikiju sve naj i gol protiv chelsea u srijedu
Kome je najteže pao ovaj transfer
1. Maršalu
2. chily-rz
3. Mkhitaryanu
1. Maršalu
2. chily-rz
3. Mkhitaryanu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Eto vidis, poceo si i pricati ko Seamen i Paja. Cuj kvazi.Marsal je napisao/la:To je barem lako, onaj kvazikolumnist čeka ko zapeta puška.bega_afc je napisao/la: Kako si krenuo poslije bana, pocet cu prizivati tvoj novi transfer iz Celika u Buducnost.

Kvazi Gabonac.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.