Keane_Roy je napisao/la:Vidi se ciji su navijaci najocajniji po broju stranica. Surova istina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Keane_Roy je napisao/la:Vidi se ciji su navijaci najocajniji po broju stranica. Surova istina
To spamera jel??majestic24 je napisao/la:F.K Zeljeznicar - 2339Lily je napisao/la:O cemu ti, jadan nisi bio za ocima svojimKeane_Roy je napisao/la:Vidi se ciji su navijaci najocajniji po broju stranica. Surova istina![]()
![]()
Eto ljudi cestitam vam. Vidi se ko ima najvise navijaca a i spamera (salim se naravno)
da si to odmah na pocetku rekao nijedan ovaj moj post budi uvjeren ne bi bio ovdeOTNYS_YNWA je napisao/la:![]()
Ma ja sam realan i kažem da je Manchester jači tim od Liverpoola i generalno u kompletnoj ligi im može parirati samo Chelsea. Imaju trenera koji je dugi niz godina tu i koji zna svaku sitnicu, sigurno će se svi složiti najveći trener svih vremena. Razumijem da je ovo forum, provokacije su sastavni dio ali doći i govoriti "Looserpool" i slične nebuloze mogu samo oni ne poznavaoci fudbala ili oni koji su počeli pratiti fudbal od 2006 godine...![]()
U zdravlje Vragovi pa da uživamo u meču koji će nam prirediti nama dva draga tima.
Ja problema u nas ligu osvajatmajestic24 je napisao/la:E taj "jadni klub" je osvojio 4 titule prvaka od 1992..a koliko ste vi![]()
![]()
![]()
kakve veze ima taj *jadni klub*i njegova historija s Liverpoolommajestic24 je napisao/la:E taj "jadni klub" je osvojio 4 titule prvaka od 1992..a koliko ste vi![]()
![]()
![]()
Navedi jedne ocajnijeLily je napisao/la:O cemu ti, jadan nisi bio za ocima svojimKeane_Roy je napisao/la:Vidi se ciji su navijaci najocajniji po broju stranica. Surova istina![]()
![]()
Eto ljudi cestitam vam. Vidi se ko ima najvise navijaca a i spamera (salim se naravno)
oni koji upravo spamaju po nasoj temi,nadajuci se da ce administracija izbrisat par zadnjih stranica i da cemo ponovo biti ispod 1000...jadnoKeane_Roy je napisao/la:Navedi jedne ocajnijeLily je napisao/la:O cemu ti, jadan nisi bio za ocima svojimKeane_Roy je napisao/la:Vidi se ciji su navijaci najocajniji po broju stranica. Surova istina![]()
![]()
On se malo izgubio kako je dosao u Liverpool...valjda ga prodje uskoroCarlo je napisao/la:Negativno me je iznenanio Roy. Pa ljudi dragi mi igramo do 85. minute bez ijedne jedine izmjene, a rezultat je 0:0. To je nedostajalo i protiv WBA, zamalo ga tamo nismo popušili. Ovaj remi ide na Royovu dušu...
bas citam komentare ovog keana i kontam onaj majestic dođe ko najnormalniji od svih scumovaca i onda vidim ovakvu glupost hahahah svaka cast poredis englesku i bosansku ligu.... nema daljemajestic24 je napisao/la:E taj "jadni klub" je osvojio 4 titule prvaka od 1992..a koliko ste vi![]()
![]()
![]()
Ma vratiće se Liverpool na staze stare slave ne brinite ipak je to jedan od najveći evropskih timova .EdinTM87 je napisao/la:onaj antitrener prelazi sve granice, igrat sa lukasom i poulsenom u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAKVI KRETENI SU GA DOVELI ODVODE LIVERPOOL U PROPAST MAM.U IM!
GOD uvijek bio i ostao. mene nervira sto su svi ti neki meni dragi igraci otisli daleko od kluba osim Gerrarda i Caraghera. ja sam volio te naše britance nekako po meni stranci posebno ovi iz južne amerike nikad nece moci igrati na onom nivou na kojem za liverpool igraju igraci sa ostrva jer oni ne mogu skontati sta je to liverpool... nekada su se te ikone kluba zadrzavale u strucnom stabu a sada...legenda reala je napisao/la:Ma vratiće se Liverpool na staze stare slave ne brinite ipak je to jedan od najveći evropskih timova .EdinTM87 je napisao/la:onaj antitrener prelazi sve granice, igrat sa lukasom i poulsenom u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A i EPL je nezanimljiva bez jakog Liverpoola .
Meni jedan od draži klubova u Engleskoj a posebno kad je igrao Robi Fowler .
Fakat je istina....igraci sa ostrva shvataju vrijednost Liverpoola i daju vise za klub.Evo recimo danas Konchesky.Konto sam bice taraba,a lik je danas bio perfektan.fera je napisao/la:GOD uvijek bio i ostao. mene nervira sto su svi ti neki meni dragi igraci otisli daleko od kluba osim Gerrarda i Caraghera. ja sam volio te naše britance nekako po meni stranci posebno ovi iz južne amerike nikad nece moci igrati na onom nivou na kojem za liverpool igraju igraci sa ostrva jer oni ne mogu skontati sta je to liverpool... nekada su se te ikone kluba zadrzavale u strucnom stabu a sada...legenda reala je napisao/la:Ma vratiće se Liverpool na staze stare slave ne brinite ipak je to jedan od najveći evropskih timova .EdinTM87 je napisao/la:onaj antitrener prelazi sve granice, igrat sa lukasom i poulsenom u prvoj postavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A i EPL je nezanimljiva bez jakog Liverpoola .
Meni jedan od draži klubova u Engleskoj a posebno kad je igrao Robi Fowler .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.