FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas su zakazali Culum, Bogdanovic, Beslija , Lazarovic i Zeba kad je Savic uso puno je bolji Zeljo bio Treba ovaj sastav forsirati
----------------Sehic
B.Colic,----Mesic----Kerla----Radovanovic
-------------Savic---Visca
Beslija(Stanic)--Zeba---------E.Colic
--------------Rovcanin
----------------Sehic
--------------Rovcanin
-
- Kontakt:
A kad dode nedjelja ooo-ooo sa tobom sam opet ja aaa-aaa,gromoglasno navijam ooo-ooo,ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,poraz ili pobjeda ooo-ooo,sa tobom sam opet ja aaa-aaa.Zasta...va u rukama ooo-ooo glasno pjesma iz grla,ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!
eto izvoilite
eto izvoilite

krkacina je napisao/la:Odlicno je zvucala na tv-u, ali nisam bas skontao kako idu rijeciEsii TM87 je napisao/la:sad s tekme uzasni smo bili...ali nema veze bice bolje...lazar nemoze igrati,nova pjesma vrh![]()
a kad dodje nedelja ooooo
Evo kako ide, valjda je to to

i visca ko destruktivacRodeni je napisao/la:Danas su zakazali Culum, Bogdanovic, Beslija , Lazarovic i Zeba kad je Savic uso puno je bolji Zeljo bio Treba ovaj sastav forsirati
----------------Sehic
--------------Rovcanin

treba se klonirat berkic i doci u zelju

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Višća nije defanzivni vezni, a Bogdanović taj ne igra u Želji ( valjda si mislio na Bogičevića) je ostavio srce na teren pa se nažalost teže ozlijedio.Rodeni je napisao/la:Danas su zakazali Culum, Bogdanovic, Beslija , Lazarovic i Zeba kad je Savic uso puno je bolji Zeljo bio Treba ovaj sastav forsirati
----------------Sehic
--------------Rovcanin
FEDERER= KLOC
Nemamo napadača, nemamo zadnjeg veznog. A od danas nemamo ni golmana... šta očekivati od ekipe koja ne može pobijediti Visočku Bosnu i muči se sa rudarom iz Breze???
bablaz je napisao/la:Nemamo napadača, nemamo zadnjeg veznog. A od danas nemamo ni golmana... šta očekivati od ekipe koja ne može pobijediti Visočku Bosnu i muči se sa rudarom iz Breze???

Omar500 je napisao/la:krkacina je napisao/la:Odlicno je zvucala na tv-u, ali nisam bas skontao kako idu rijeciEsii TM87 je napisao/la:sad s tekme uzasni smo bili...ali nema veze bice bolje...lazar nemoze igrati,nova pjesma vrh![]()
Strava !!
-
- Kontakt:
koji vi fudbal pratite,nemamo golmanabablaz je napisao/la:Nemamo napadača, nemamo zadnjeg veznog. A od danas nemamo ni golmana... šta očekivati od ekipe koja ne može pobijediti Visočku Bosnu i muči se sa rudarom iz Breze???

-
- Kontakt:
Pjesma dorba samo ce je biti zajebano uskladiti, jer raja brza i na one najjednostavnije, al eto vidjecemo najbolje da sute ovi derbi navijaci.... a nece ih ni biti sad protiv rudara i drine sto je dobro
A za utakmicu je bezveze i pisati kad nas pobjedi onako prosjecan i desetkovak siroki kojem cestitam...
A i vidi se koliko su smjesne i glupe izjave posle gostovanja "nepobjedivim" slobodi i travniku, od ovih "velikih" navijaca
A za utakmicu je bezveze i pisati kad nas pobjedi onako prosjecan i desetkovak siroki kojem cestitam...
A i vidi se koliko su smjesne i glupe izjave posle gostovanja "nepobjedivim" slobodi i travniku, od ovih "velikih" navijaca
Stvarno cijenim Amara Osima, ali mislim da je Lazo ispuco sve kredite kod navijaca. Nisam taj koji ce reci sta treba da radi A.O. nego jednostavno dosta je bilo...Ne mrzim Lazu. Kako bi ga mrzio kada igra za moj klub, nosi dres s najljepsim grbom. Jednostavno vrijeme je da odmori..Izdanje Manijaka odlicno
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
ne ide tako..jest ritam ali tekst nijeOmar500 je napisao/la:krkacina je napisao/la:Odlicno je zvucala na tv-u, ali nisam bas skontao kako idu rijeciEsii TM87 je napisao/la:sad s tekme uzasni smo bili...ali nema veze bice bolje...lazar nemoze igrati,nova pjesma vrh![]()

"Ne smekamo jer ih yebemo 1.3.1.2 grupe gazimo"

1921-2011
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ova ekipa se NIJE mucila sa Bosnom i NIJE igrala sa Rudarom iz Breze. Ti, kao navijac Zelje bi barem trebao znati u kojem sastavu je Zeljo nastupao u tim utakmicama.bablaz je napisao/la:Nemamo napadača, nemamo zadnjeg veznog. A od danas nemamo ni golmana... šta očekivati od ekipe koja ne može pobijediti Visočku Bosnu i muči se sa rudarom iz Breze???
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
I kerla i višća, i rovčanin, i b.čolić, i perak.... sreća pa ovi rudari nemaju snage za više od 20 minuta..vjeran1987 je napisao/la:koji vi fudbal pratite,nemamo golmanabablaz je napisao/la:Nemamo napadača, nemamo zadnjeg veznog. A od danas nemamo ni golmana... šta očekivati od ekipe koja ne može pobijediti Visočku Bosnu i muči se sa rudarom iz Breze???muci se sa rudarom,koji tim
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo da pomognem lakšem razumijevanju i "praćenju pjesme"A kad dode nedjelja ooo-ooo sa tobom sam opet ja aaa-aaa,gromoglasno navijam ooo-ooo,ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,poraz ili pobjeda ooo-ooo,sa tobom sam opet ja aaa-aaa.Zasta...va u rukama ooo-ooo glasno pjesma iz grla,ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!
eto izvoilite

Pjesma je STRAVAA kad dode nedjelja ooo-ooo
sa tobom sam opet ja aaa-aaa,
gromoglasno navijam ooo-ooo,
ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.
Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,
poraz ili pobjeda ooo-ooo,
sa tobom sam opet ja aaa-aaa.
Zasta...va u rukama ooo-ooo
glasno pjesma iz grla,
ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!

Next stop: Rudar Prijedor, Kup, Utorak, Srijeda

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ajde nane vam počnite zaobilazit Grbavicu u širokom luku ako cete vaza kukat! Vidi se da pojedini prate Želju od 2001-2003 pa naprave pauzu pa od 2009-kraja 2010. neki neprave pauzu jer nemaju dovoljno godina da je naprave. Bablazi i ostali kukajte sa njanjama. Stvarno, ne mozemo visocku bosnu pobijedit, slab nam treci tim
@esii ajd majke ti napiši tekst, ili ispravi onaj vec napisani
@esii ajd majke ti napiši tekst, ili ispravi onaj vec napisani
Ne, ne ljudi pjesma ide nesto drugacije i malo je zajebano pjevat.. sacekajte malo.nikad_izvini je napisao/la:Samo da pomognem lakšem razumijevanju i "praćenju pjesme"A kad dode nedjelja ooo-ooo sa tobom sam opet ja aaa-aaa,gromoglasno navijam ooo-ooo,ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,poraz ili pobjeda ooo-ooo,sa tobom sam opet ja aaa-aaa.Zasta...va u rukama ooo-ooo glasno pjesma iz grla,ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!
eto izvoilite![]()
Pjesma je STRAVAA kad dode nedjelja ooo-ooo
sa tobom sam opet ja aaa-aaa,
gromoglasno navijam ooo-ooo,
ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.
Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,
poraz ili pobjeda ooo-ooo,
sa tobom sam opet ja aaa-aaa.
Zasta...va u rukama ooo-ooo
glasno pjesma iz grla,
ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!Eto, jedna lijepa vijest čak i u porazu
Nema veze, idemo dalje.
Next stop: Rudar Prijedor, Kup, Utorak, Srijeda![]()
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nisam bio u Širokom, radio do 3 a prije se nije pjevala na tribini
Tako da ne znam. Znam prijedloge sa orga. Jesam, poletio sam pred rudu. Priznajem 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Vako ide
Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo
ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo
a kad dodje nedelja ooo-aaa
Zeljo igrat poceo ooo-aaa
srecem cemo bodriti ooo-aaa
do pobjede te nositii ooo aaa
zajedno slaviti...

Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo
a kad dodje nedelja ooo-aaa
Zeljo igrat poceo ooo-aaa
srecem cemo bodriti ooo-aaa
do pobjede te nositii ooo aaa
zajedno slaviti...
1921-2011
Protiv Bosne je bilo katastrofa, da nisu visočani uveli 2. ekipu, 5 (pet) bi nam dali, Bio sam prisutan. a naravno da znam u kojem smo sastavu nastupali, to samo još više dokazuje a nemamo alternativu za Ćuluma, Svraku, Lazara..Stole iz Bora je napisao/la:Ova ekipa se NIJE mucila sa Bosnom i NIJE igrala sa Rudarom iz Breze. Ti, kao navijac Zelje bi barem trebao znati u kojem sastavu je Zeljo nastupao u tim utakmicama.bablaz je napisao/la:Nemamo napadača, nemamo zadnjeg veznog. A od danas nemamo ni golmana... šta očekivati od ekipe koja ne može pobijediti Visočku Bosnu i muči se sa rudarom iz Breze???
Trenutno korisnika/ca: Orvel, Paromlinac, voltron30 i 69 gostiju.