FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

75000
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 75000 » 22 jan 2018, 15:16

harry_90 je napisao/la:
75000 je napisao/la: Nek se ispali ko hoce samo da izborimo opstanak.
Zar nismo trebali igrat ligu za prvaka ?? I sta cemo kad se vecina ispali,opet kukat za opstanak u ligi?
Trebali smo ali eto ne igramo, kad se vecina ispali dovest cemo druge i nadat se statutu.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 jan 2018, 15:35

wobly92 je napisao/la:
75000 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Eto Radnik će i Šerbečića da unovči. A mi ćemo najbolje igrače džabalama davat.
Besima je Azmir profulo jos u Zvijezdi kad je bio, ima moguci njegov nasljednik iz Zvijezde - Devedzic njega trebamo upratit.
Al to fakat nije poenta. I da smo ga doveli tad, džaba bi otišao i on.

Azmir je grešku napravio što nije prodao Piriju, Zebu, Ahmetovića i Ordagića kad je mogao...mislim lako je sad to reći i poslije pada na oba fronta, ali dugoročno gledajući se to moralo uraditi. Ali eto, mi htjeli instant uspjeh i titulu neku konačno.
Sad da li bi on te pare sebi uzeo, ili bi vraćao dugove, te pare su bile Slobodine i sad ili ne bi imali duga prema Azmiru ili ne bi imali duga poreskoj i ostalim dobavljačima...
Pirica nije prodao jer nije htio da ima posla sa seljacima poput Husarica. Zebu i Ahmetovica nije prodao zato sto mu taj milion nije bio potreban, covjek je nudio milionce za Cavara sa pola snage.

Taj čovjek što želi on to i uradi. Azmir da je htio titulu ili obje, Azmir bi ih uzeo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2018, 15:40

HElo je napisao/la:Sramota je ovo ljudi da se slika ovoliko osoba na slici, pada nam ugled odmah nam broj navijaca opada, facebook stranicu vec unlike-ovalo 20 hiljada ode i ono malo sponzora, sramota sta nam rade od kluba. Cuj pravnik u kadar pri potpisu ugovora sa igracima, fuj! :puke:
Meni je ona slika sa nasim advokatom odlicna. Bez njega bi bila suplja.
Poenta sto je advokat na slici: Nema zayebancije sa ugovorima. Igraci cuvajte se tuzbi ako sta ne ispostujete! Steta samo sto nas advokat do sada nije dobio niti jednu utakmicu. Ko zna mozda ga krene u nastavku prvenstva. :salut:
A za ove sto su unlike stranicu, ne sikirajte se. Vratice se kada se vrati babuka. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 jan 2018, 15:45

Tesko da ce se Smajic prodat. Najbolji junior Dino Hodzic, desno krilo, ne igra nikako, još nije ni debitovao mali pred domaćom publikom, samo zato što mu je Husara menadzer. Dijete je klasa za Beganovica i Smajica ali eto, mora igrat dajdzin.

Bekic po meni jači od Krpica za klasu. Krpic ne moze nigdje igrat osim u Slobodi. Volim Krpu i zelja mi je da nekako ostane kod nas ali uvjek sam bio realan jbg.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 jan 2018, 15:50

tuzlak1987 je napisao/la:Ma sa tom djecom ce uvijek tako biti sve dok ih Sok i takvi vode kome vode. Upute ih managerima kojima je cilj samo da zarade na njima preko prebacivanja iz kluba u klub, a ovamo ako hoces da igras u juniorima i drugim kategorijama plati, ako hoces u reprezentaciju plati.
Svu tu djecu raspodjele nekom i ebiga onda kada ti djecu vode oni kojima nije cilj da Sloboda i oni zarade vec samo oni, pa nije bitno ko jos uz njih Zrinjski, Sarajevo ili neko treci.

Kako to sve glatko ide vidite na primjeru Smajica, cim je njegov neko u klubu odmah ide ugovor do 2021. Zna da mu nigdje drugo ne bi bilo bolje, a da je neko treci u klubu onda bi se gledalo samo kako se guzica izvuci. Dok npr onaj Hajdarevic izvuce dupe prvom prilikom jer je Husara. Tako da tu niko ne gleda interes kluba vec svako svoj interes.

Ovaj omladinski pogon to je najvece zlo. Kod nas to jedino moze funkcionisati ako predsjednik kluba postane i manager kao Mamic, pa su svi tvoji i guras ih u prvu ekipu i prodajes. Mladih igraca cemo uvijek imati, nikada nije kasno da se nesto uradi.
Ova djeca se vežu ugovorima jer ce i Sok imat procenat od transfera, gurajuci ih kroz reprezentaciju, mislim da je to vec uvezan dil.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 jan 2018, 15:51

Gura ih Sok al u kurcu jedan pozvan kod njega, kakav sok.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 jan 2018, 15:52

75000 je napisao/la:Gura ih Sok al u kurcu jedan pozvan kod njega, kakav sok.
Smajic, Beganovic, Omerovic, Muratovic koji ne zna hodat...
Inace, Sok je predobar trener, ali je jedan od najvecih šematora od svih trenera u savezu.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 jan 2018, 15:57

RollingPaper je napisao/la:
Inace, Sok je predobar trener, ali je jedan od najvecih šematora od svih trenera u savezu.
Sok je trener koliko ja znam U17 repke ne moze ih zvat ni da hoce te sto si nabrojao, na zadnjem okupljanju je imao samo Muratovica iz Slobode.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 22 jan 2018, 15:59

75000 je napisao/la:
RollingPaper je napisao/la:
Sok je trener koliko ja znam U17 repke ne moze ih zvat ni da hoce te sto si nabrojao, na zadnjem okupljanju je imao samo Muratovica iz Slobode.
Pa i mislio sam na ostale dok su bili kadeti, ti kadeti kad se plasiraju onda sa 18 god idu u elitni krug kvalifikacija ili kako vec to funkcionise

SmajilKaric
Kontakt:

Post Postao/la SmajilKaric » 22 jan 2018, 16:02

Gospodo draga Sok je nas najuspjesniji selektor i prema tome ne ide vam ta prica, iza covjeka stoje rezultati i to mu niko ne moze pobiti

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 22 jan 2018, 16:04

Sok se naklepo od roditelja djece preko Slobode sam unistio talenata i talenata, to vam moze potvrditi bilo ko koga je on trenirao u mladjim kategorijama.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 jan 2018, 16:45

Nevalja ovo qurcu. Nije trebalo nikog dovoditi. Trebali smo igrati sa juniorima i elegantno ispasti iz lige. :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 jan 2018, 17:03

Otkud tu d.r? Na slici?zar on nije kontra sence.il ja tu nesto nisam upratio sve seme i dileme.pitam jer fakat nisam u toku od silnih sema i kombinacija :crazy:

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 22 jan 2018, 17:05

sok je največe zlo Slobode i on je husarin špijun Treba ga pod hitno udaljiti iz omladinskog pogona Zato treba podhitno ODUZETI omladinski pogon iu ralja soka lepine i drugih koji rade protiv Slobode

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2018, 17:08

Reče prije nekoliko mjeseci da će se "uskoro spojiti FK i OP", kako napredujemo na tom planu? :kafa:

Prije će tužiti Zeca nego što će se to desit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2018, 17:15

wobly92 je napisao/la:Reče prije nekoliko mjeseci da će se "uskoro spojiti FK i OP", kako napredujemo na tom planu? :kafa:

Prije će tužiti Zeca nego što će se to desit.
gust vas je gledat kako pjenite zbog dobrog Sencinog mercata :kafa:

#crkniteodmuke

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jan 2018, 17:25

Peruzzi ne mijenjaj temu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2018, 17:34

Ma nema niko hrabrosti da to uradi. Time uzima hljeb iz usta ovima iz OP, a ne zeli niko da im se zamjere po gradu. Iako oni taj hljeb nisu zasluzili vec su to ciste malverzacije.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2018, 17:35

sviunapad1010 je napisao/la:Nevalja ovo qurcu. Nije trebalo nikog dovoditi. Trebali smo igrati sa juniorima i elegantno ispasti iz lige. :kafa:
Sta ako se okliznemo sa ovim seniorima u sto ne vjerujem?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 22 jan 2018, 17:46

harry_90 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta je uradio lose Krpic?? Sto je iznio u javnost sav prljav ves ovog NJUO,isto ovako su pricali Govedarica,Kostic itd. pa se pljuvalo po njima kako se stiglo,nemoguce je da svi lazu,samo su oni upravu..

Jah ne bi Bekic otisao da je bio Husic tad,zasto Efe nije napustio klub kad su svi bili odustali od Slobode ili Muminovic ??
Druze Bekic je igrao za jedno dvije stoje. Kao i Mesanovic. Lovu kupili Mujkic, Zolotic i Vojvodic. Ti ne bi otisao. Jok, ostao bi i dao koji dinar
Druze ,normalno da ce kvalitetniji i iskusniji uzimat vise para,ali pitao samo momka iznad mene,sta su onda trebali uraditi Efendic,Muminovic,Omic,Salamovic ili kako se vec preziva ?? Jesu i oni trebali napustiti Slobodu kada je tonula i bila pred gasenjem,ja mislim da nam je predsjednik tad bio Meske,sta je to Amer Bekic bio bolji od njih da nas napusti kada je Slobodi najvise trebao,ja cu vise cijeniti ove nabrojene nego njega i slicne njemu..
Majstore, naravno da je išao. Efendić je odmah poslije otišao. Bekić u Zrinjski, ovaj u Gračanicu. ;)
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.