Ma nabijem ti na qrac taj "najtrofejniji" engleski klub. Klub,ciji navijaci neznaju kako izgleda pehar Premiershipa.... navijaci koji neznaju sta zele, himna koja podsjeca na pogrebnu pjesmu iz americkih filmova...mogu ovako do sutra,al zurim u gradPhill Jackson je napisao/la:ajd ba odyebi muppetu jedan,normalno da se najtrofejniji engleski klub,klub s najboljim navijacima,himnom,nnajpoznatijom tribinom,klub u kojem je igro najbolji igrac engleske lige ikad,pa najbolji napadac,klub koji je vodio jedini trener koji ima osvojene 3 lp i klub koji igra najveci gradski derbi u drzavi ima cemu nadat na old toiletuharis334 je napisao/la:ej Boze jeste jadni, kako mozete trazit izgovor pa niste napravili ozbiljnu priliku u 90 min i imate obraza vadit se na suđenje, ko da bi vas sudac pokrao protiv "jednog" Birminghama, niste mi jasni uopste, ali opet da se primjetiti da ste izgubili onaj respect koji ste nekada imali
P.S i jos se nadate necemu na OT![]()
![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- majestic24
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
uredu je,znamo da ste ljubomorni sto ni u cemu niste bolji,razumjem vas stvarno,ajd sad prosetaj i ti i ostali fanovi alkosa,jos samo fali da ko oni navijaci barcelone kazete da ste veci klub pa da se svi onako od srca smijemo 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
DjuturilePhill Jackson je napisao/la:uredu je,znamo da ste ljubomorni sto ni u cemu niste bolji,razumjem vas stvarno,ajd sad prosetaj i ti i ostali fanovi alkosa,jos samo fali da ko oni navijaci barcelone kazete da ste veci klub pa da se svi onako od srca smijemo

A de ne seri.. To sto vam je krivo jer i himnu bolju imamo, ostavi po strani. Za EPL ne brini. Pa milism ipak vi najbolje znate.. Vi mu niste mogli prismrditi 60-tih, 70-tih i 80-tihmajestic24 je napisao/la: Ma nabijem ti na qrac taj "najtrofejniji" engleski klub. Klub,ciji navijaci neznaju kako izgleda pehar Premiershipa.... navijaci koji neznaju sta zele, himna koja podsjeca na pogrebnu pjesmu iz americkih filmova...mogu ovako do sutra,al zurim u grad

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E stvarno si me @majestic razočarao. Hajde sve se možda i može razumjeti ali ovo za himnu 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
jaoo Boze kako mi je zao ovih Manchesterovaca...zao nam je momci,nazalost vasu Liverpool je i dalje najtrofejniji engleski tim i bice to jos dugo vjerujte mi.....vasu ljubomoru prosipajte negdje drugo jer kada You'll never walk alone krene vama srce kuca kao ludo nemozete da spavate samo vam se mota po glavi.....tako da prosetajte maloo....
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ljudi, ovo se samo vrti u krug. De ne nasjedajte na provokacije i nebuloze. Uz svoj smo klub i u dobru i u zlu. To je ono što se respektuje ! Nismo osvajali premier-ship ali smo osvajali sve ostalo. I to će uskoro. Zaboravljate da je Fergusonu trebalo vremena da od Manchestera napravi to što je sad, vjeruj'mo Hodgsonu bar ja mislim da u ove 3 godine može snove pretvoriti u stvarnost.
Glavu gore.. PROUD TO BE SCOUSER, LIVERPOOL 4EVER !
Glavu gore.. PROUD TO BE SCOUSER, LIVERPOOL 4EVER !

- Liverpool8
- Kontakt:
Pozdrav, novi sam clan. Citam od ranije postove, a sad sam odlucio da se reg.

Je li se ovo Hodgson sali?But in the end I thought it was a very entertaining nil-nil. There were no goals in the game but there was certainly plenty of excitement and plenty of good passing."
"My expectations were not that high anyway. It would have been disappointing to lose but I'm not that disappointed to draw.''

joj @Majestic sto me nasmija lijepomajestic24 je napisao/la:Ma nabijem ti na qrac taj "najtrofejniji" engleski klub. Klub,ciji navijaci neznaju kako izgleda pehar Premiershipa.... navijaci koji neznaju sta zele, himna koja podsjeca na pogrebnu pjesmu iz americkih filmova...mogu ovako do sutra,al zurim u gradPhill Jackson je napisao/la:ajd ba odyebi muppetu jedan,normalno da se najtrofejniji engleski klub,klub s najboljim navijacima,himnom,nnajpoznatijom tribinom,klub u kojem je igro najbolji igrac engleske lige ikad,pa najbolji napadac,klub koji je vodio jedini trener koji ima osvojene 3 lp i klub koji igra najveci gradski derbi u drzavi ima cemu nadat na old toiletuharis334 je napisao/la:ej Boze jeste jadni, kako mozete trazit izgovor pa niste napravili ozbiljnu priliku u 90 min i imate obraza vadit se na suđenje, ko da bi vas sudac pokrao protiv "jednog" Birminghama, niste mi jasni uopste, ali opet da se primjetiti da ste izgubili onaj respect koji ste nekada imali
P.S i jos se nadate necemu na OT![]()
![]()

FC Manchester United
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Grohotom se smijem.
- the scouser
- Kontakt:
Dajte sad ce nam 1000. stranica...**** ove,dajte sta veselo 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E baš da vidimo čiji će post otvoriti 1000 stranicu. 

- the scouser
- Kontakt:
Ja pazim sve zadnjih pola sataOTNYS_YNWA je napisao/la:E baš da vidimo čiji će post otvoriti 1000 stranicu.

Al' kad god tako nesto hocu nikad ne dobijem.Zato tipujem na tebe.
- King Kenny
- Kontakt:
YNWA 
edit:profula ga ja

edit:profula ga ja

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav ja
Hajmo hajmo ljudi življe. Još malo ! 

- King Kenny
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaka čast. Ukrao si mi ideju! To sam i ja planirao.
Čestitke svim aktivnim forumašima, presretan sam. 

- the scouser
- Kontakt:
Bravo mi,crveni! 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji jubilej. Molim Administraciju da malo ocisti stranicu. Srezat je do jedno 50 stranica, ili cak poslati u arhivu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
U ime fanova Manchester Uniteda,da vam cestitam na 1000 stranica koje ste ispisali na ovom forumu. Da Bog da vam i sljedecih 1000 bilo veselo kao i ovih - BEZ TITULE .
P.S Ne bih ja "vrijedjao"...ali moram

P.S Ne bih ja "vrijedjao"...ali moram

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.