Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Kako igra Chung, strašno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakva defanziva Chunga, svaka čast.
Komentator : "Novak je poklonio dva gema duplim greškama........ovo mu je prva dupla u ovom setu"

Komentator : "Novak je poklonio dva gema duplim greškama........ovo mu je prva dupla u ovom setu"

Kakav lakat crni frajer igra maksimalno prepoznatljivo odlicno, ali Chung sta radi, kapa do poda majstore.
Ja ne znam sta je vama ljudi, od ovih udaraca ruka otpada, Djokovic igra normalno cijeli mec, cuj boli ga lakat al idalje roka forhende s njim tacno se zapitam jel se ovdje ikad iko bavio sportom.
Pohvalite Chunga.
Ja ne znam sta je vama ljudi, od ovih udaraca ruka otpada, Djokovic igra normalno cijeli mec, cuj boli ga lakat al idalje roka forhende s njim tacno se zapitam jel se ovdje ikad iko bavio sportom.
Pohvalite Chunga.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A fakat je izgledalo da ga boli, imao MTO, bolne grimase... A u igri se ništa ne osjeti, igra maksimalno agresivno.Edin TM87 je napisao/la:Kakav lakat crni frajer igra maksimalno prepoznatljivo odlicno, ali Chung sta radi, kapa do poda majstore.
Pohvalite Chunga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Boli ga **** a ne lakat.
Stari folirant
Stari folirant
Jel ovo onaj isti Chung kojeg je Dzumhur dobio oba puta :O
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma znas i sam da je MTO 80% taktika nego sto je neka povreda. A grimase, pa nije prvi put da to vidis kod njeg kad gubi, a pogotovo kad igra dobro a ne moze nista, e onda se najgore osjeca.Unofficialpage je napisao/la:A fakat je izgledalo da ga boli, imao MTO, bolne grimase... A u igri se ništa ne osjeti, igra maksimalno agresivno.Edin TM87 je napisao/la:Kakav lakat crni frajer igra maksimalno prepoznatljivo odlicno, ali Chung sta radi, kapa do poda majstore.
Pohvalite Chunga.
Mec je strasan

Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 22 jan 2018, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tad mu brat igrao svakako su svi istiStevieG8 je napisao/la:Jel ovo onaj isti Chung kojeg je Dzumhur dobio oba puta :O

Miljenik admina i ostale moderacije
Čitam ovamo dobija nazive - drama queen
Ne znam stvarno, ima bolove, ali da su toliko jaki ne bi ovako igrao jer niko živ nije sposoban igrati pod tolikim bolovima i igrati ovakvim tempom, Djoković udara svom snagom (naravno ne istom i jačinom kao i prije povrede), ali pod bolovima niko živ ne igra, nisu retardirani
Djokovića yebu druge stvari, van terena, pa i neke u njemu, moguće je da ne može vratiti onu formu i onu barijeru koju je nekada imao, pa onda misle svi da je do neke povrede itd, vrlo je moguće da je Djokoviću prosto pao segment igre i da više to nije onaj stari Novak - dodaj tu povredu i probleme druge prirode
Ne znam stvarno, ima bolove, ali da su toliko jaki ne bi ovako igrao jer niko živ nije sposoban igrati pod tolikim bolovima i igrati ovakvim tempom, Djoković udara svom snagom (naravno ne istom i jačinom kao i prije povrede), ali pod bolovima niko živ ne igra, nisu retardirani
Djokovića yebu druge stvari, van terena, pa i neke u njemu, moguće je da ne može vratiti onu formu i onu barijeru koju je nekada imao, pa onda misle svi da je do neke povrede itd, vrlo je moguće da je Djokoviću prosto pao segment igre i da više to nije onaj stari Novak - dodaj tu povredu i probleme druge prirode
e jeb.iga, moram van, baš bi volio odgledati ovo do kraja
Pa ljudi dragi, valjda je proveo 6 mjeseci kod raznih specijalista i doktora da zna šta i koliko smije s laktom. Ako se po nečemu primjeti da "nije to to", onda je to servis i sama izvedba istog. Ako si dovoljno puta gledao, vidiš da servis nije isti. "Kao da se nikad niste bavili sportom", pa jesi li u novije doba? Kao prvo, nebrojeno puta si sigurno igrao kroz neku bol, znaš i sam kakav je osjećaj, ne prestaješ, vidiš da možeš igrati ali osjećaš neugodnost(u zavisnosti od težine i vrste povrede i koliku i kakvu tačno). To ne mora biti rizik, dobio si udarac u nogu, boli te, ali ne rizikuješ ti dodatnu povredu jer "igraš kroz bol", može samo uticati malo na performans. S druge strane, tu su i painkillersi koji su sve češći dodatak u modernom sportu. Opet, to ne mora ništa da znači, Novak i dalje igra dovoljno kvalitetno i nikako ne može biti uzrok (sve izvjesnijeg) poraza. Chung igra odlično i ovakav može napraviti probleme svakome i to je ono što ohrabruje. David Goffin bi sad recimo gubio 2-0 u setovima čak i da igra bolje 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma strasan ovaj Chung, svaka cast. Mec odlican 

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 22 jan 2018, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jao komentatora na ES mislim znam da navija za Djokovica ali stvarno u pojedinim trenucima 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakaaaaaav mec, jel' Chung Nole mjesto Noleta?
Hajmo reći da je Novakov nivo pao, jer što prikazuje nije uzrokom povrede, udara svom snagom yebote
Vidi ove na tribinama, fuj
Vidi ove na tribinama, fuj

Veliku šansu propustio Chung
Kako Stepanek retardirano izgleda haha,nez sta ce mu on uopste 

Igra Chunga u ključnim momentima
Sve ostale kvalitete po strani ali ovime sam očaran.

Sve ostale kvalitete po strani ali ovime sam očaran.
41.21.1.
I kao takav retardiran bio je u Hingis, Vaidisovoj, Kvitovoj itd.darker10 je napisao/la:Kako Stepanek retardirano izgleda haha,nez sta ce mu on uopste
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Svaka ti čast Chung, kakvi Zverevi, Griše i kompanija, pa kako si hladan yebo ti sebe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.