BosnianKingdom je napisao/la:Svrakino misli da ce i on iz zelje otici u Wolfsburg direktno, bas kao i Dzeko.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BosnianKingdom je napisao/la:Svrakino misli da ce i on iz zelje otici u Wolfsburg direktno, bas kao i Dzeko.
Nije nego u vezi Atletico Madridasvrakino1921 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Svrakino misli da ce i on iz zelje otici u Wolfsburg direktno, bas kao i Dzeko.![]()
![]()
![]()
![]()
jel to nesto u vezi Pliseka
sviunapad1010 je napisao/la:Nije nego u vezi Atletico Madridasvrakino1921 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Svrakino misli da ce i on iz zelje otici u Wolfsburg direktno, bas kao i Dzeko.![]()
![]()
![]()
![]()
jel to nesto u vezi Pliseka
![]()
Svrakino zvani wolfsburg
nije problem evo priznajemsviunapad1010 je napisao/la:Priznaj sam sebi da si tupan svrakino lakse ce ti biti.
Ima nade za tebe wolfsburg iz svrakinasvrakino1921 je napisao/la:nije problem evo priznajemsviunapad1010 je napisao/la:Priznaj sam sebi da si tupan svrakino lakse ce ti biti.![]()
![]()
![]()
kad iz raspale slobode više nemaš šta izvućirfo je napisao/la:Zrinjski pola Istre doveo
Vaših 70 igrača kroz dvije sezone, nenadmašivo!Zenzo je napisao/la:Doci ce im na naplatu sav porez koji nisu placali godinama jer ih je vlast stitila, nece vise biti drzavnog novca - novca građana za trosenje.
Ja sam siguran da ih nece na mapi biti, obzirom koliko igraca imaju i koliko sve to kosta. Vise ce se zajebati igraci koji imaju dugogodisnje ugovore i jako dobre plate.
U vas SDA 20 godina u klubu pa ne možete niti Europe izboriti.avenija je napisao/la:Ako HDZ ode u opoziciju to znaci da njihova kujica vise nece moci do titule?
Rigoletto je napisao/la:Opasno se Čelik pojačava, bit će ludnica u federalnoj dogodine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.