FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 20 jan 2018, 22:07

Asimetric je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:E cuj bek bez seniorskog iskustva bio medju najboljima. Eto kakav smo mi klub...
Bio je prodoran vidi se da ima potencijala, isto tako zaboravio sam Adukora koji je bio odlican sa Mihojevicem, dosta kratkih pasova u rizicnim situacijama bez izbijanja lopte. Hebibovic promasio zicer ali sve u svemu njegova dobra utakmica.
Ma rekose ovi neki nasi forumski strucnjaci da oni nemaju tu sta da traze jer eto toboze nemaju seniorskog iskustva. Drago mi je samo da stize demant vec u prvim prijateljskim utakmicama. :bih:

Sretno i vama, da se ako Bog da sto prije vratite u PL. :salut:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 jan 2018, 22:08

BordoSarajevo je napisao/la:Zagor brate, Halilović dobar kako se priča, jesil ga opazio? Popiša me drugu utakmicu zaredom :D
Nisam ga ni primjetio, valjda novi pa dok skontam ko je...druga stvar bili smo negdje sa strane na dnu tribine. A kad je pao gol, jedno 5 minuta smo vijecali ko je dao. Na kraju je neko na i-net otisao i vidjesmo da je on... :lolno: al predobar gol.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 20 jan 2018, 22:14

Kakav je taj sportski kompleks u mostaru sto se gradi, stadion i to okolo,kako vam se cini

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 jan 2018, 22:19

keno83 je napisao/la:Kakav je taj sportski kompleks u mostaru sto se gradi, stadion i to okolo,kako vam se cini
Ekstra. Svaka im cast. Al za onoliko navijaca treba barem jos jedna tribina hahaha

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jan 2018, 22:38

Mi navijaci nasjedamo na portale,menagere i ostale medije po tom zakljucimo da je Hadzic - Suarez ,Sadiku - Rio Ferdinand . nemam protiv momaka nista cak sta vise volio bi da postanu svjetske zvijezde al mrzim guranje na silu igraca .Radovac je negativan primjer kad na silu nesto hoces . vise vjerujem da ce prije uspjeti ovako neko kao Mustafic u miru bez pompe a na terenu pravi .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 jan 2018, 23:01

Zagor je napisao/la:
keno83 je napisao/la:Kakav je taj sportski kompleks u mostaru sto se gradi, stadion i to okolo,kako vam se cini
Ekstra. Svaka im cast. Al za onoliko navijaca treba barem jos jedna tribina hahaha
danas raja samo govori "sto ovo nije na glavnom da napunimo tribinu". Ali je trava u losem stanju pa ne daju iz kluba jos. Kad se sastaneml u PL, stat cete svi komotno :D

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 jan 2018, 23:38

bordobijeli je napisao/la:Mi navijaci nasjedamo na portale,menagere i ostale medije po tom zakljucimo da je Hadzic - Suarez ,Sadiku - Rio Ferdinand . nemam protiv momaka nista cak sta vise volio bi da postanu svjetske zvijezde al mrzim guranje na silu igraca .Radovac je negativan primjer kad na silu nesto hoces . vise vjerujem da ce prije uspjeti ovako neko kao Mustafic u miru bez pompe a na terenu pravi .
E upravo :thumbup: :thumbup:
1946~

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jan 2018, 23:50

bordobijeli je napisao/la:Mi navijaci nasjedamo na portale,menagere i ostale medije po tom zakljucimo da je Hadzic - Suarez ,Sadiku - Rio Ferdinand . nemam protiv momaka nista cak sta vise volio bi da postanu svjetske zvijezde al mrzim guranje na silu igraca .Radovac je negativan primjer kad na silu nesto hoces . vise vjerujem da ce prije uspjeti ovako neko kao Mustafic u miru bez pompe a na terenu pravi .
Sadiku je bolja verzija Fedrinanda, jer je brži od njega.. Nešto poput Maldinija :opaopa:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jan 2018, 23:55

muhamedhulk je napisao/la:Ako Saric fakat ode (kao sto se mahala ovdje) onda ce se otvoriti prostor za Mustafica/Herica/Samira. Uz Stanojevica i Adukora...ekstra.
Jos samo napadac :pray:
Ma nek ide ko ga sisa. Adukor,Rahmanovic,Stanojevic gurnut Mustafica i Herica i rahat

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 jan 2018, 23:57

Ko od vas fakat vjeruje da ce ovi juniori dobit neku zapazenu minutazu u nastavku prvenstva :hmmmmm:
1946~

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jan 2018, 00:01

ledesma je napisao/la:
Sadiku je bolja verzija Fedrinanda, jer je brži od njega.. Nešto poput Maldinija :opaopa:
poenta ovog sto sam pisao je da se momci okrenu terenu i radu a manje medijske pompe ,mislim da im puno stete medijski hvalospjevi bit ce vremena da ih hvalimo tek su poceli karijeru sabur .

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jan 2018, 00:08

shaman7 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
danas raja samo govori "sto ovo nije na glavnom da napunimo tribinu". Ali je trava u losem stanju pa ne daju iz kluba jos. Kad se sastaneml u PL, stat cete svi komotno :D
To je i meni cudno bilo. Al ak je u pitanju los teren ok onda. Vidimo se aBd.. ;)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 jan 2018, 00:15

Treba osporiti u startu Sadikua, Resica, Mustafica, a svrsavati na Zere, Are, Baje, Stane, Cole, Stile, Cice, Mice... Fuj gade mi se i njihovi retard nadimci i nasi koji seru po nasima a na njihove svrsavaju !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 jan 2018, 00:33

belosevic28 je napisao/la:Treba osporiti u startu Sadikua, Resica, Mustafica, a svrsavati na Zere, Are, Baje, Stane, Cole, Stile, Cice, Mice... Fuj gade mi se i njihovi retard nadimci i nasi koji seru po nasima a na njihove svrsavaju !
To je to :thumbup: :thumbup:
1946~

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 jan 2018, 00:40

Sadiku je naša zlatna koka! Momak je i čvojek i igračina, vjerujem budući najbolji štoper na balkanu, sad bi mu povjerio mjesto u prvom timu... jer nikad nisam pogriješio sa izborom!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 jan 2018, 02:28

Meni ovaj Mustafić miriše pravo na igračinu, a nikad ga gledao nisam :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 21 jan 2018, 02:43

Ima li negdje izvjestaj sa utakmice ili bar pogodak Halilovica?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 jan 2018, 02:53

@belosevic28

Nisi shvatio poentu komentara i složio bi se s @bordobijeli. Niko ne pljuje po Hadžiću, Sadikuu, Resiću, Veladžiću, petom desetom. Bit je u tome što ih ta poređenja, plaćeni članci, neko dizanje i slično, može samo odmoći u karijeri. Dosta vala i nekakvih poređenja s Suarezom, Maldinijem, Messijem, ovim onim. Najbolji primjer ti je mali Alen Halilović. Napuhali ga u Dinamu, nasljednik Messija, svaki dan novi članak, otišao u Barcu, kad ono kurko. Mali neće zicagu da digne i njegovo bahaćenje i uzdignost ga je i koštalo karijere, jer će se on ubrzo vratiti na naše prostore, jer ga niko ne želi.

Ko je Messiju plaćao članke i poredio ga s ovim ili onim? Niko. Zadao se u fudbal, radio, izborio se s problemima koje je imao oko zdravlja i postao umjetnik fudbala. To ja pričam. Šuti bolan, treniraj, usavršavaj se, upijaj i gini za tu loptu, jer će ti se jednog dana isplatiti.

Imaš i primjer Cimirota, ali pozitivni primjer. Momak totalno neprijetan bio od strane ovih medija, napredovao konstantno, manio se šiša i glupih izlazaka, momak izrastao u strašnog igrača, izdominirao ligu i ode za milion eura. U međuvremenu postao i reprezentativac. Imaš s druge strane Radovca. Sve ove godine se nešto gura, hoće, neće, malo šiša i ti fazoni i evo nije dalje mrdnuo već pofino godina. On neće dalje ni mrdnuti iz ove prdekane. Evo o malom Mustafiću nije članak napisan, isto tako ni za Mujagića, Šabanovića, Pidru, golmana Kovačevića itd. Ne mogu više mazanja očiju od strane naših portalčića, koji bi te za petobu nahvalili kao da za Barcu igraš jbt.

A to što komše tepaju svojim nije naša stvar, niti treba to spominjati. Bacaju ga na spomen Hodžića, Bajića i drugih, a sve su to prosječni igrači, kojima je najveći domet Turska.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jan 2018, 08:13

fks74 je napisao/la:Kazu , Obradovic u ponedjeljak potpisuje za Slobodu. Sad dali je istina, nisam siguran.
Amera su šarnuli juče...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 21 jan 2018, 13:41

slika
:D
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hotonjskimaher, MaroonBjelave i 47 gostiju.