Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2018, 19:21

Pa što me pitaš Paja kad sve znaš,sam si došao do zakljucka kao i uvijek s tim da se svi mi možemo igrati tako,.Sanchez je odbio Juventus jer se uvrijedio kad je vidio koliko ovi nude za njega,.Eto,kad se vec igramo,.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 19:23

topnik1 je napisao/la: Jel ti se svidja :D ,neces ni komentar da ostavis :urnebes: :urnebes: Ne izgleda toliko lose :rol: :rol:
Nisam ni rekao da je lose. Vrijeme ti se zeniti, ozbiljnije to izgleda, dosta je bilo krijeste. :salut:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 jan 2018, 19:25

bega_afc je napisao/la:
topnik1 je napisao/la: Jel ti se svidja :D ,neces ni komentar da ostavis :urnebes: :urnebes: Ne izgleda toliko lose :rol: :rol:
Nisam ni rekao da je lose. Vrijeme ti se zeniti, ozbiljnije to izgleda, dosta je bilo krijeste. :salut:
Jesil se ti ozenio ili se jos trazis, :D Ma zenit cu se ima vremena :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 19:27

topnik1 je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
Jesil se ti ozenio ili se jos trazis, :D Ma zenit cu se ima vremena :D
Kad Vodja zavrsi kampanju 2019. i ja se zenim aBd. I prestajem pratiti sport generalno. :lol:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 jan 2018, 19:27

Samo se stari konji žene.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 jan 2018, 19:31

bega_afc je napisao/la:
Brokula je napisao/la:.
Daj SWOT analizu gdje za nesto platis 2,6 KM, a ispadne ustvari da si dao samo 20 kf. Samo pozuri zivota ti. :bow: :rol:
Ne ne, paja i seaman traže pojam koji se zove oportunitetni troškovi, valjda im nadođe jednom :lol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 19:32

topnik1 je napisao/la:Jedno je sigurno stara cicija opet ce biti na dobitku,prodao je polu igrace u vidu Kokelana i Walcoota dobio za njih neke pare,dao Alexisa za losijeg Mikitarijana i jos nesto para uz to,dovest ce gabonca da zamaze oci navijacima od prodaje navedenih igraca i Arsenal opet na pozitivnoj nuli navijaci smireni i to je to,al hajd vidjet cemo sta ce se sve desiti tesko da moze gore od trenutne situacije,samo neznam sto ne ganja nekog veznjaka pa jbt opet nece potrositi iz kase skoro nista odlaskom navedenih igraca dobio je oko 50 milki,oslobodio pare za plate dovest ce Aubu i Mikija i te pare od plata igraca koji su otisli samo usmjeriti na plate dvojice koji ce doci,pa majka mu stara zar se nemoze potrositi jos 50 60 milki i pokusati dovesti kakav DM,ali smezurani uvjek hoce da posluje u plusu koja cicija yebem mu porijeklo
Upravo tako...panjevi Walnut i Coqelin su i prodani da se dovedu novi skuplji polovnjaci za zamazivanje ociju (Aubameyang). Nikakvog tu ulaganja nece biti, PR transferi u kupovina mira kod jednog dijela navijaca, mada mislim da mu to u ovoj polusezoni nece proci sve je manje i manje onih koji ce pusiti polovnjake koji mijenjaju igrace svjetske klase.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 19:37

chily-rz je napisao/la:Pa što me pitaš Paja kad sve znaš,sam si došao do zakljucka kao i uvijek s tim da se svi mi možemo igrati tako,.Sanchez je odbio Juventus jer se uvrijedio kad je vidio koliko ovi nude za njega,.Eto,kad se vec igramo,.
PItam te zato sto ti je Sanchez placenik jer ode u United za vecu platu umjesto City a nije ti bio placenik kada je dosao u Arsenal koji je nudio vise umjesto u Juventus dje je mogao imati manje ali vise trofeja...

Pa eto sta je problem u Cityu su najplaceniji igraci 200k funti i tu platu su nudili Sanchezu mozda se Sanchez uvrijedio sto mu nude samo toliko a on od Arsenala ima vecu ponudu od te a kamoli od Uniteda, sta je problem ista stvar kao kod prelaska iz Barcelone?

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 19 jan 2018, 19:38

Pa čekaj, ako je došao u Arsenal koji mu je nudio više a odbio Juve koji mu je nudio manje, kako da definišem takvu personu? :rol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 19:40

Brokula je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
Brokula je napisao/la:.
Daj SWOT analizu gdje za nesto platis 2,6 KM, a ispadne ustvari da si dao samo 20 kf. Samo pozuri zivota ti. :bow: :rol:
Ne ne, paja i seaman traže pojam koji se zove oportunitetni troškovi, valjda im nadođe jednom :lol:
Na kraju ce ispasti jos da ce Arsenal placati i Sanceza i Kitarjana. :urnebes:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2018, 19:58

Dobro Paja,pobjedio si,Sanchez je bio i ostao placenik kojem je lova ipak primarna ambicija a ne najveci trofeji o kojima je šupljirao zadnjih godinu dana,.

Bullard
Kontakt:

Post Postao/la Bullard » 19 jan 2018, 20:38

Auba OUT za večerašnji duel kontra Berlina. :think:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 jan 2018, 20:53

Ja konto ja serem sa ovim postovima, a ova dvojica nasraše ne mogu počistit koliko ima

Zorc confirmed Auba is thinking about a move out of #BVB, but added that this could change in couple of weeks & that the player has a long term contract with the club.

Zorc said the club will hold some talks with Auba & that his return to the squad will be based on his behavior.

Zorc said there is nothing on the table to negotiate or talk about [yet]. Says reports in media are hot air.
Sere Zorc ko i inače, Ornstein je potvrdio da je Arsenal "hopeful" da će kupiti Aubameyanga jer je sa njim ja mislim sve sređeno, znamo kako je Aulas srao za Lacazettea, a osim toga Borusija se nalazi na nekom stock marketu i mora objaviti čim je ponuda pristigla, mislim da pokušavaju zataškati i da se ovo odradi iza, malo i da nas oderu usput (Auba primao 50k u BVB, a Reus 130k), osim vijesti za Aubameyanga, Arsenal Horse je napisao da se sprema medicinski za igrača "M" i to je 100% Mkhitariyan tako da bi on trebao biti naše drugo pojačanje nakon Mavropanosa.
Mino Raiola has told Italian station Radio Marte Stereo that Manchester United have offered Henrikh Mkhitaryan "this season and next season's salary" (around £15m) to move to Arsenal. #afc #arsenal #mufc #manutd

Osim ovoga, Arsenal obično daje 7% procenta u iznosu novca agentima za određeni transfer, Raiola želi više.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 21:26

Jack je napisao/la:Pa čekaj, ako je došao u Arsenal koji mu je nudio više a odbio Juve koji mu je nudio manje, kako da definišem takvu personu? :rol:
Definisi je kako hoces samo smijem se kladiti da tada kad je prelazio nisi to definisiao kao sto ces sada. Kada kod mene predje zbog love onda je to uredu kada kod drugog predje onda je placenik :rol:

Definisi nam usput i Aubameyanga koji (ako je istina) prelazi iz ekipe koja nista nece osvojiti a igrace u LP u ekipu koja nista nece osvojiti a nece igrati LP? Vjerovatno ima neke ambicije nije zbog duplo vece plate u Arsenalu :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 21:41

chily-rz je napisao/la:Dobro Paja,pobjedio si,Sanchez je bio i ostao placenik kojem je lova ipak primarna ambicija a ne najveci trofeji o kojima je šupljirao zadnjih godinu dana,.
To si ti rekao...Lova jeste bitna stvar uvijek bila i bice ali za mene on nije placenik ni u jednom od ovih transfera. Ima logike presao je u Arsenal jer mu je obecano a i izgledalo je tako svima nama kako se krenulo sa novom erom i dolascima igraca svjetske klase, dosao je Ozil, Wenger obecavao dolaske top igraca, EPL jaca liga od Italijanske, dosta veca plata, dosao da bude lider sasvim logican i ambiciozan potez da predje u Arsenal iako je u Juventusu imao garantovane trofeje isto kao sto bi ove sezone da predje u City imao garantovan trofej EPL. Sa Arsenlom je pogrijesio Wenger ga zajebo poslije njega izuzev Cecha nije doveo nijednu klasu i zvucno ime, dovodio polovnjake i prosjeke, za United cemo vidjeti da li je pogrijesio. Vi pricate o Unitedu i cudite se sto je tamo otisao ono kao da je sigurno da United narednih godina nece biti prvak vec da ce City svake godine osvajati sto je u najmanju ruku smijesno.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 jan 2018, 21:45

Jbt kaže čudimo se. Pa ja bi otišao igrat u Unitedu za one pare :lol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 jan 2018, 22:37

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 jan 2018, 22:56

BILD reporting that while Dortmund - Hertha match was going on, Aubameyang was playing indoor football
Aubameyang played with friends wearing Dembele shirt who forced his way out of Dortmund pic.twitter.com/dLXhz5J5xG
slika

Oće čovjek van Borusije i Bog :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 jan 2018, 23:24

Seoske malverzacije.
Shvatam da želiš ići, ali ovaj ciganluk prelazi i nivo Fabregasa onomad :lol: Govorim o Aubi je li.
I sutra ako slučajno neko jači od Arsenala bude htio lika isto će ovo nama praviti.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 19 jan 2018, 23:27

topnik1 je napisao/la:Seoske malverzacije.
Shvatam da želiš ići, ali ovaj ciganluk prelazi i nivo Fabregasa onomad :lol: Govorim o Aubi je li.
I sutra ako slučajno neko jači od Arsenala bude htio lika isto će ovo nama praviti.
Ma nema on dje jace od nas realno a i ne dolazi mlad kod nas dvije sezone nek dobar bude i nek ide gdje god hoce :D
Miljenik admina i ostale moderacije

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.