Lily je napisao/la:
Zanima me sta vi, koji ste bili protiv Rafe, mislite?
Jedno realno misljenje bi se na to moglo dati tek krajem sezone,ali ovo trenutno nije dobro. Mozda je to jos uvijek neki hodgsonov period prilagodjavanja pa nije ni sam u sebi dobro poslozio kockice,a kamoli na terenu.Nesto sto mene posebno cudi je cinjenica da on ne vjeruje da liverpool moze do titule,a opet je zadrzao gerrarda i torresa kojima je to primarni cilj,kao i svima nama.Da napomenem da su oni rekli da su odusevljeni hodgsonovim planovima

On jeste dosao u teskom trenutku i sutra bi mozda mogao reci da mu je falio novac i sl.,ali to meni ni kod jednog trenera koji ne iskoristi sve potencijale,ne moze biti opravdanje.
Mislim da je jos uvijek rano da ga zovem retardom

i slicnim nazivima koji bi mi mogli proci kroz glavu,ali vidjecemo kako ce se stvari odvijati.Rafa je bio previse optimistican,a ovaj je previse pesimistican
U svakom slucaju,ja mislim da sa rafom ne bi ovo nista bolje bolje funkcionisalo,niti cu ja zaliti za njim,barem mislim da ce nam se hodgsona biti lakse otarasiti ako stvari budu lose

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger