Znas li text?lakosta je napisao/la:ne znam da li ste culi nasu novu pjesmu. danas je pjevana veci dio tekme. inace varijacija je na temu navijaca winersa-wydad iz maroka. inace ja sam preporucio da se pise text za nju tako da mi je danas bilo jako ugodno cuti ovu melodiju.inace igru bolje da ne komentarisem.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sasvim zasluzeno smo izgubili, previse indolentno smo igrali ne preostaje nista drugo nego cestitati boljem.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Aj, pišite text, nisam baš čitavu čuo. Inače, čini se dobrom. I da, pogledajte prošlu sezonu (jesenji dio). Sedam tekmi bez pobjede, poraz i dva remija kući itd. PL liga je duga, najvažnije je ne prosipati bodove kući, a u gostima, ako se može uzeti, super. Imamo već tri boda u gostima, sljedeća tekma protiv Veleža (gostujuća), tu bi mogli uzeti. Nema frke, šta se prepadate 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nisam ja pisao pjesmu , to su drugi Željini bolesniciZeba'93 je napisao/la:Ako si ti pisao , bravo !!!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:@Zeba to je ta pjesma
Sviđa mi se , još samo da se isfura na tribini , i biće extra ... ima još jedan text , malo drugačiji sa istim ritmom ...

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nista, nema tu igre, nema tu kvaliteta, otisli su najbolji - Bekric i Bucan, a Kerla ne igra iako je izmislio fudbal za Mesica & co. a sve radi gluposti koju je napravio. Manijaci mnogo bolji od igraca, navijanje u kontinuitetu, skandiranje Vedranu Puljicu, svaka cast! Uzdam se u plavo proljece, nista nam drugo ne preostaje...
Sad gledam Sarajevo-Borac i kuzim imal mi gdje buraza na sjeveru, ko ce ga izdrzat veceras ako pobijede...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Sad gledam Sarajevo-Borac i kuzim imal mi gdje buraza na sjeveru, ko ce ga izdrzat veceras ako pobijede...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
trebamo mi jos mnogo tekstova, ja bih uveo tehnologiju, nekako da TM 87 bude otvorenija prema obicnim navijacima, da privlaci navijace na jug, a koliko vidim to se za sada ne radi 
a zasto da ne budem iskren, ove trube bar meni lijepo zvuce

a zasto da ne budem iskren, ove trube bar meni lijepo zvuce

Zadnja izmjena: tenk, dana/u 12 sep 2010, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Samo da znate ako ne znate
utakmica protiv Rudara u kupu se igra u utorak, najvjerovatnije u 19:00 h

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Zar nije 15.09 ? I jel to sigurno da se igra u utorak ?
Omar500 je napisao/la:Aj, pišite text, nisam baš čitavu čuo. Inače, čini se dobrom. I da, pogledajte prošlu sezonu (jesenji dio). Sedam tekmi bez pobjede, poraz i dva remija kući itd. PL liga je duga, najvažnije je ne prosipati bodove kući, a u gostima, ako se može uzeti, super. Imamo već tri boda u gostima, sljedeća tekma protiv Veleža (gostujuća), tu bi mogli uzeti. Nema frke, šta se prepadate
evo text neko uradio s videom

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Zeeeeljooooo Zeeeeeeljooooooo
Uuh aah eeh
Igraj zeljooo
Igraj zeljooo
Igraj zeljo - plava masino
Igraj zeljooo
Igraj zeljooo
Igraj zeljo moja zakletvo
A kad dodje nedjelja ooo ooo
Sa tobom sam opet ja aaa aaa
Gromoglasno navijam ooo ooo
Ponovo sam radostan, lud i ponosan ... na tebe ponosan
Za tebe spreman sve da dam zivot si moj i djecacki san
Poraz ili pobjeda ooo ooo
Zastava u rukama ooo ooo
Glasno pjesma iz grla ...
Zeljo sampion, Zeljo sampion
Uuh aah eeh
Igraj zeljooo
Igraj zeljooo
Igraj zeljo - plava masino
Igraj zeljooo
Igraj zeljooo
Igraj zeljo moja zakletvo
A kad dodje nedjelja ooo ooo
Gromoglasno navijam ooo ooo
Ponovo sam radostan, lud i ponosan ... na tebe ponosan
Za tebe spreman sve da dam zivot si moj i djecacki san
Poraz ili pobjeda ooo ooo
Zastava u rukama ooo ooo
Glasno pjesma iz grla ...
Zeljo sampion, Zeljo sampion
Za zivot cijeli!
VRH!!! 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
To vas bog kaznio sto ste ukrali Trans !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Otudjilirobovi88 je napisao/la:To vas bog kaznio sto ste ukrali Trans !![]()
![]()

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Zeljo odavno losije nije odigrao (ne racunajuci Hapoel). Losije izdanje Zelje bas odavno nisam gledao i pokusavam da se sjetim kad smo zadnji put primili 4 komada u Premijer ligi. Siroki sasvim zasluzeno nas pobijedio i nadigrao u svim segmentima i sportski im cestitam.
Ha-ha1921 je napisao/la:Otudjilirobovi88 je napisao/la:To vas bog kaznio sto ste ukrali Trans !![]()
![]()

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Da li vam' je čudno malo što pretežno na ovim utakmicama što su na tv-u prikazuju mnogo više puta horde,nego druge navijače te kad dođe izvještaj na sportsport.ba sa slikama mnogo više su puta slikane horde nego druge navijačke skupine !
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
ne zamjeriti našim igračima na ovakoji igri nakon Bajrama i kolaca.. hahaha,, nisu igrači krivi što su barjamovali i jeli kolace.. hehhehe... doci ce oni u formu... sad ce to naš Osim srediti

Nije cudno, pokusavaju da se iskupe za ona "suzavac" incident, kada se nisu bas proslavili sa izvjestavanjem...MoSa LjoŽe je napisao/la:Da li vam' je čudno malo što pretežno na ovim utakmicama što su na tv-u prikazuju mnogo više puta horde,nego druge navijače te kad dođe izvještaj na sportsport.ba sa slikama mnogo više su puta slikane horde nego druge navijačke skupine !

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Kume , mi ga fino uzeli ...robovi88 je napisao/la:To vas bog kaznio sto ste ukrali Trans !![]()
![]()
TO VAM JE BAJRAMSKI POKLON
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.