Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

pride_of_merseyside
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la pride_of_merseyside » 12 sep 2010, 19:22

Katastrofa... onaj Hodgson me stvarno nervira, ne mogu da vjerujem da mu igraju Poulsen i Lucas, a Meireles na klupi.. on izgleda kod Rafa koji je Aquilanija od 20 m drzao na klupi, sve vise me podsjeca na njega :?
stvarno ne vidim razlog da Meireles ne pocne od prve minute, kao i Agger, koji je morao igrati umjesto Skrtela, po meni je on nas najbolji stoper. I mislim da Babel treba dobiti sansu, onaj Jovanovic veze nema,kakav je god Babel je 100 puta bolji od njega. pa cak je i Pacheco trebao dobiti sansu ispred njega. Torres kao i obicno ne moze nista sam u napadu, pogotovo pored onih igraca Birminghama, sreca pa mu nisu slomili nogu. Ovakva igra nigdje ne vodi, jedva da smo stvorili nekoliko sansi, sta ce tek biti protiv Man Utd :roll: I sad bi mi trebali biti zadovoljni bodom i cekati drugi dio sezone pa da zaigramo kako treba, stvarno ne znam je Roy zamislio, ali dosta mi je Rafine taktike. Ako ovako nastavimo ne zelim ni da pomislim gdje cemo zavrsiti :(

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 19:23

reds je napisao/la:
Lily je napisao/la:Joj samo da se protiv onih debila iz Manchestera ne obrukamo. :roll:
Pa i ja se toga bojim,ali ni njima ne cvjetaju ruže i oni imaju problema sa odbranom kao i mi.Sve je moguće,da nam je bod. :)
Gledala sam ih juce.
Odbrana im je glupe greske pravila. Al' nisu oni bezopasni. Iako, protiv njih uvijek se nadam razaranju :twisted: :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 sep 2010, 19:23

znaci sedmi zaredom remi s njim,nismo ih onda u fa kupu trebali 0-7 obrukat,zato se uvijek ovako naloze kad igraju s nama :D

opet kazem niko se protiv njih nece naigrat s onako malim terenom i samo jednim igracem koji zna fudbala igrat mcfaddenom,kaze onaj komentator da godinu dana nisu kuci izgubili i da su prosle sezone samo 13 golova kuci primili sto je manje i od chelskog,,jos kad se doda da su u 19 tekmi isto tolko dali to sve govori kako na st. andrewsu igraju,,spanska repka ih tamo ne bi dobila..moram koncheskog pohvalit,poslje reine mi je najbolji bio,valjda nije ozbiljna ona povreda,onda smo tek nayebali s dan the manom na lijevom beku
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2010, 19:26

Lily je napisao/la:
fera je napisao/la: mnogo grijesis... a vidjeces i zasto. ovi ovdje su krkani najveci u premiershipu a i sudija je to tolerisao danas poprilicno a torres u takvoj jednoj utakmici nikad ne moze pokazati nista jer jednostavno nije dovoljno jak da istrpi sve one batine. reina ubjedljivo najbolji nas igrac, carra je bio dosta dobar u drugom dijelu utakmice, gerrard dobio batine takođe, konchesky solidan debi ali je i on dobio dobre batine danas, ocekivao sam da ce poulsen biti malo grublji. e sad bilo bi posteno mozda reci da je ovo ocekivano ali ipak ljubav prema liverpoolu mi ne dozvoljava da budem toliko objektivan i ja sam se do zadnje sekunde nadao nekom golu.
po meni apsolutni krivac i najslabija karika danas je bio gospodin roy jer je izveo tim koji ne moze ni Vrbanjuši da ti 2 gola, i jos ostavio Skrtela u prvoj postavi koji je i danas bio dosta nesiguran samo na svu srecu Pepe je bio odlican. Onda izmjene nepravovremene, ostavio je Babela a nece mu dati sansu da igra a Lane koji je vec poceo i da se bruka visi na terenu po 90 minuta a i Lucas i Poulsen su imali manje pogresnih pasova od njega, Torres nije mogao nista i jos sam samo cekao da mu neko slomi nogu a on ga je ostavio samog gore u napadu citavu utakmicu itd... mogao bi ispisati post od 2 metra kad bi nastavio.
nadam se da nece ovako nastaviti jer ovo je sramota ovako mogu i ja voditi Liverpool.
Ma u poptunosti se slazem. Ne znam.. moram vise naci krivca.. Iako se mora priznati da u zadnje vrijeme Torres nista ne moze da uradi. Al' dobro cekat cemo. Valjda ce se i on vratiti. :roll:
I da, Roy je jedan od najvecih krivaca.
Zanima me sta vi, koji ste bili protiv Rafe, mislite?
Necemo se ni na njega vracati.. On je sad proslost. Reina stvarno najbolji. Mora bit', aBd buduci kapiten. :)
S Lanetom ne znam sta je. Pobrkali mu se loncici. :roll:
Ja cu se uvijek nadati boljem, al' dokle vise?
Unistavaju Liverpool, taj veliki klub dovest ce na nulu.
Kol'ko sam branila Lucasa sad mi vise i on pocinje ici na zivce.
Maxi- nista, al' bas nista.
Itd.
Konchesky mi je bio dobar. Zao mi je sto nije mogao nastaviti utakmicu.

Joj samo da se protiv onih debila iz Manchestera ne obrukamo. :roll:
Ja mislim da ni sa njim ne bi bilo nishta bolje, a ovaj ako ovako nastavi tesko nama
nema potpisa

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 12 sep 2010, 19:27

Definitivno danas najbolji igrač Liverpoola je Reina, a poslije njega su to Meirales i Agger. Agger je u 15 minuta imao više centrašuteva nego Conchesky i Jovanović u čitavoj utakmici. Meirales kako je ušao nije uopšte stajao na mjestu, čak je imao bio blizu gola kada je Torres šutao i kod Jovanovićevog udarca glavom.
Njih dvojica trebaju igrati od prve minute.
Jovanović nikako da navikne da engleski stil igre, gdje nema peglanja lopte nego se treba što prije oslobađati lopte. Uz borbenog Meiralesa, Aggera, pod hitno dati Babelu priliku.
Dosta je više Jovanovića.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 sep 2010, 19:27

Naša surova stvarnost

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 12 sep 2010, 19:30

reds je napisao/la:
Lily je napisao/la:Joj samo da se protiv onih debila iz Manchestera ne obrukamo. :roll:
Pa i ja se toga bojim,ali ni njima ne cvjetaju ruže i oni imaju problema sa odbranom kao i mi.Sve je moguće,da nam je bod. :)
Necemo se obrukati, uvijek odigramo solidno protiv njih, u kakvoj god da smo formi. A valjda ce se i Roy uozbiljiti i izvesti pravi tim.. Ne igraju ni oni bas najbolje, mislim da mozemo i tu do boda. Bod po bod...

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 19:32

Admir_Sa je napisao/la:
Ja mislim da ni sa njim ne bi bilo nishta bolje, a ovaj ako ovako nastavi tesko nama
Ja bas mislim da bi bilo bolje, barem malo.
pride_of_merseyside je napisao/la:Katastrofa... onaj Hodgson me stvarno nervira, ne mogu da vjerujem da mu igraju Poulsen i Lucas, a Meireles na klupi.. on izgleda kod Rafa koji je Aquilanija od 20 m drzao na klupi, sve vise me podsjeca na njega :?
stvarno ne vidim razlog da Meireles ne pocne od prve minute, kao i Agger, koji je morao igrati umjesto Skrtela, po meni je on nas najbolji stoper. I mislim da Babel treba dobiti sansu, onaj Jovanovic veze nema,kakav je god Babel je 100 puta bolji od njega. pa cak je i Pacheco trebao dobiti sansu ispred njega. Torres kao i obicno ne moze nista sam u napadu, pogotovo pored onih igraca Birminghama, sreca pa mu nisu slomili nogu. Ovakva igra nigdje ne vodi, jedva da smo stvorili nekoliko sansi, sta ce tek biti protiv Man Utd :roll: I sad bi mi trebali biti zadovoljni bodom i cekati drugi dio sezone pa da zaigramo kako treba, stvarno ne znam je Roy zamislio, ali dosta mi je Rafine taktike. Ako ovako nastavimo ne zelim ni da pomislim gdje cemo zavrsiti :(
Brkas loncice.
Rafa je za svjetlosnu godinu ispred Hodgsona. Nije to isto ;)
Ovaj se bas bruka i gore greske pravi. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 sep 2010, 19:34

ovako nesto ce i u nedelju 99 % bit

slika

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 sep 2010, 19:38

Samo pussies traze izgovor.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 12 sep 2010, 19:40

dobro je bice bolje :mrgreen: :mrgreen: ....stvarno ne razumijem tog Hodgsonaa....covjek je nakon City-Liverpool izjavio kako je poraz sastavni dio igre i kako ce jos biti ih sigurno (slazem se ali ova izjava ipak obeshrabruje).....Neki su govorili posle Citya da je City jak da se previse pojacao i kako imaju predobre igrace i bili su optimisti....sta cemo sada reci?da mozda i Birmingham nije imao dobra krila i dobre defanzivce :? ....Sve dok ovaj Hodgson ne ode nema nama niti jedne pobjede u gostima...ljudi,momci,djevojke (primijetio sam jednu :mrgreen: ) koji ce ludjak staviti dva destruktivca u utakmici kojoj imas imperativ pobjede i koji ce ludjak staviti Jovanovica covjeka koji tri utakmice nije imao nijedan sut u okvir gola a ne staviti Babbela takvog ofanzivca,sutera itd.....vjerujte mi....pa mi covjece nismo imali niti jednu jedinu 100% sansuu....Da li zaista neko sada moze da kaze,ewo ja vas pitam da li mi neko od vas moze da kaze da necemo izgubiti od Man.utd bar 3:0?cak se bojim i za cetvrtak.....HODGSONU NAPOLJE!!mozda je prerano,ali morate mi vjerovati da mi ne idemo u prva cetiri dok je ovaj covjek na kormilu Liverpoola....... 8-)
You'll never walk alone.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 sep 2010, 19:42

Lily je napisao/la:
Zanima me sta vi, koji ste bili protiv Rafe, mislite?
Jedno realno misljenje bi se na to moglo dati tek krajem sezone,ali ovo trenutno nije dobro. Mozda je to jos uvijek neki hodgsonov period prilagodjavanja pa nije ni sam u sebi dobro poslozio kockice,a kamoli na terenu.Nesto sto mene posebno cudi je cinjenica da on ne vjeruje da liverpool moze do titule,a opet je zadrzao gerrarda i torresa kojima je to primarni cilj,kao i svima nama.Da napomenem da su oni rekli da su odusevljeni hodgsonovim planovima :roll: On jeste dosao u teskom trenutku i sutra bi mozda mogao reci da mu je falio novac i sl.,ali to meni ni kod jednog trenera koji ne iskoristi sve potencijale,ne moze biti opravdanje.
Mislim da je jos uvijek rano da ga zovem retardom :D i slicnim nazivima koji bi mi mogli proci kroz glavu,ali vidjecemo kako ce se stvari odvijati.Rafa je bio previse optimistican,a ovaj je previse pesimistican

U svakom slucaju,ja mislim da sa rafom ne bi ovo nista bolje bolje funkcionisalo,niti cu ja zaliti za njim,barem mislim da ce nam se hodgsona biti lakse otarasiti ako stvari budu lose :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 19:43

majestic24 je napisao/la:Samo pussies traze izgovor.
[youtube][/youtube]

Enough said :P

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 sep 2010, 19:44

Gerrard i Meireles na sredinu! Nek' primimo 2 gola ali ćemo zato dati 2 puta više ! Ne mogu da gledam ovu patnju na terenu..

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 12 sep 2010, 19:44

Ma moraju se nekako cupati. Nisu napravili ni jednu priliku u 90 minuta a vec znaju da ce ih sudije ostetiti u sljedecem kolu. Pa bolje da ste izgubili 5-0 nego da ste ovako prejako igrali

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 sep 2010, 19:45

Lily je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Enough said :P
Lilly duso..i ti si se izgubila. Nista s nicim
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 19:49

majestic24 je napisao/la:
Lilly duso..i ti si se izgubila. Nista s nicim
Sta nista ni s cim ?
Ako si ti uvrijedio onda smijem i ja. Samo sto je ovo moje izgleda istinito :mrgreen:

Al' valjda i ti imas oci i znas da vam sudije pomazu. I to debelo :roll:
Pogotovo onaj kreten kojeg je @Phill postavio.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 12 sep 2010, 19:51

Eo vidim da smo u 2. poluvremenu bolji bili. ....protiv Mana pobjeda

C'monn you Reds YNWA
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 sep 2010, 19:54

Lucas i Poulsen nikad' više zajedno na sredinu ! ;)

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 12 sep 2010, 19:55

Ne moguće je porediti utakmice Uniteda i Liverpoola sa bilo kim i onu međusobnu. To je druga utakmica, drugačiji pristup igri, drugačija motivacija, veći pritisak i sve je tu 100% drugačije.
Šta je vama.
Kad god nam zatreba imamo mi Vidića da nam pomogne :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.