FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna neko jest Saric jos u BiH?
pa ja sam do prije poziva za repku čuo da neće on da produži, pa onda poslije poziva njegov agent reče da hoće da produži ugovor ostaje kod nas itd.pasica je napisao/la:Onda laze on, ili "odgovorni".
danas su bili u Sarajevu u Američkoj Ambasadi on i Ahmetović... ako si to mislioZukanovic je napisao/la:Zna neko jest Saric jos u BiH?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
https://www.fksarajevo.ba/bs/utakmice/rasporedGangEvil je napisao/la:Da ne misliš da te ložim:
Pogledaj ovdje. Ja vise vjerujem nasim nego njihovim

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Default, to jos nije odluceno. S obzirom da je ''jaka'' utakmica moguce je da ce biti u nedjelju.muhamedhulk je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/utakmice/rasporedGangEvil je napisao/la:Da ne misliš da te ložim:
Pogledaj ovdje. Ja vise vjerujem nasim nego njihovimAli moguce i da je 18.2.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pidro u visočkoj Bosni. Znači, odmah možemo reći da nema ništa od njega, u Bosnu smo vazda slali propale talente. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
uffff hajmo jedan lijevi bekskoroalen je napisao/la:Pidro u visočkoj Bosni. Znači, odmah možemo reći da nema ništa od njega, u Bosnu smo vazda slali propale talente.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Al sa seniorskim iskustvom.DenchiNL je napisao/la:uffff hajmo jedan lijevi bekskoroalen je napisao/la:Pidro u visočkoj Bosni. Znači, odmah možemo reći da nema ništa od njega, u Bosnu smo vazda slali propale talente.![]()

Ne pitaj se ni oni ni mi, Moja TV određuje termine utakmicamuhamedhulk je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/utakmice/rasporedGangEvil je napisao/la:Da ne misliš da te ložim:
Pogledaj ovdje. Ja vise vjerujem nasim nego njihovimAli moguce i da je 18.2.

pitanje je hoćemo li zlatnog orlića ili ovog što je pitar po prezimenuskoroalen je napisao/la:Al sa seniorskim iskustvom.DenchiNL je napisao/la:uffff hajmo jedan lijevi bekskoroalen je napisao/la:Pidro u visočkoj Bosni. Znači, odmah možemo reći da nema ništa od njega, u Bosnu smo vazda slali propale talente.![]()

- ThrillerHz
- Kontakt:
Dzaba se nadate onaj drugi mali pokriva oba beka. Kazu ako napad ide po lijevoj, on je lijevi bek, ako ide po desnoj, predje na desnog beka. Cudo prirodeskoroalen je napisao/la:Al sa seniorskim iskustvom.DenchiNL je napisao/la:uffff hajmo jedan lijevi bekskoroalen je napisao/la:Pidro u visočkoj Bosni. Znači, odmah možemo reći da nema ništa od njega, u Bosnu smo vazda slali propale talente.![]()

Salim se naravno, nemamo para za pojacanja, Tan zavrn’o pipu, a Husref ne vjeruje djeci.
1946~
ja ću samo reći da mi ne bi bilo dobro da neko izbaci Almira iz prvih 11

Ja ne bih izbacio Almira za Marsela. To bi nam donijelo maler, siguran sam! Bekićem protiv uroka.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trebalo je Amera prekomandovat s desnog krila na desnog beka. To bi bila prava stvar.ThrillerHz je napisao/la:Skontaj prezivas se Bekic i igras Beka. To mora da je sudbina!
trebali smo mu i rokija na desnu stranu samoThrillerHz je napisao/la:Skontaj prezivas se Bekic i igras Beka. To mora da je sudbina!

- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa kad nam ovi levati sjede u upravi i niko se nije sjetio da to uradi, a cak i sama logika nalaze tako nesto

1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
on i Rivaldo što su prelazili u klubove nije nikoThrillerHz je napisao/la:Jos jedno nase potencijalno pojacanje otislo u drugi klub...

Offtopic: mladi golman Istre sto ga je nekoliko ljudi sa foruma prizeljkivalo jedno vrijeme, danas potpisao za Olympiakos.
JURIŠ
Ma potpisat ce neko i za nas jednog dana aBd!!!
Trenutno korisnika/ca: Komercijala19 i 67 gostiju.