FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 12 sep 2010, 18:44

hahahahahah da nam nije komsija ne bi se imali kome smijati, poklonjen penal i promasaj hahahaha
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 12 sep 2010, 18:46

tuborg_na_mozgu je napisao/la:hahahahahah da nam nije komsija ne bi se imali kome smijati, poklonjen penal i promasaj hahahaha
smijem se ja NAMA ovako ni dokle ,života mi
Jer si JEDAN JEDINI...........

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 sep 2010, 18:50

Ma .ebo komšije, ne treba ih pominjati ovdje.
Što se tice utakmice, kao što Amar sam rece, igrala je samo jedna ekipa i to domaca, druge nije bilo na mapi osim na pocetku drugog poluvremena, imali smo odlicne uslove za igru, dobar teren, korektno suđenje, korektno ponašanje domacih igraca...ljudi nas sasvim zasluženo oderali i treba im sportski cestitati u svakom slucaju....domace navijace i nacionalisticka skandiranja necu da komentarišem.
Ćuluma sam uvijek gotivio i branio kad su ga mnogi napadali ali danas me je pravo iznervirao svojom indolencijom :twisted:
Čolić nije bio loš, trudio se momak...Bešlija isto tako pokušavao po desnoj strani ali teško je išlo.
Fali Višća itekako, ali eto hvala Bogu polako se vraca u formu nakom povrede.
Žao mi je Bogičeviće jer izgleda da je teža ozljeda u pitanju :( :( iako je danas dosta loše odigrao.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 12 sep 2010, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 sep 2010, 18:53

Siroki je proslost, trebamo sad razmisljat o Rudaru i da sav sad ovaj bijes na njih istresemo :D

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 12 sep 2010, 18:53

TeaM87 je napisao/la:Gubi njanjajevo :mrgreen:
koliko ti imas godina ako nije tajna
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 sep 2010, 18:55

Razocaran sam vasom igrom, ocekivao sam puno vise... Nesto na pocetku drugog ht a ovo velika nula... Iskreno da je nas Ivanković bolji igrač moglo je biti puno gore po vas...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 sep 2010, 18:57

Porazi i pobjede su sastavni dio sporta,nekad dobri nekad losi i oni nikada nesmiju biti razlog da se lose govori ili pljuje po nasem Zelji.Klub je institucija i uvjek ima prvo mjesto u nasim srcima.Ali igraci i treneri su samo prolazni i nesmije im se dozvoliti da svojim odnosom omalozavaju nas klub i o tome treba otvoreno rasgovarati.Ovo danas je bila bruka i sramota i od igre i od odnosa prema sverom dresu,isto tako trener je taj koji treba da stimulise i motivise igrace koje trenira.Sa dobrom motivacijom i najlosiji igraci znaju odlicno igrati.Ovaj nas Amar zna ih samo u svojim izjavama omalozavati i uvjek nesto ko kakav balavac komentarisati.O njegovoj strucnosti i o kvalitetu igraca necu nista komentarisati,igra koju budu prikazivali dat ce najbolji odgovor,a sest kola je malo za neku jacu ocjenu samo me strah da ne postanemo opet domacinska ekipa.Krajnje je vrijeme da Lazar i jos nekoliko pojedinaca ode malo na hladjenje jer bsu ocito van forme.
____________________________________________________________________________________________
PRVI ILI ZADNJI,PREMIJER LIGAS ILI TRECE LIGAS SVEJEDNO,ZELJO TI SI SVETNJA I UVJEK CES TO BITI.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 sep 2010, 18:58

Igre nije bilo. Ali šta sada. Treba pobijediti se kući i nafatati par bodova sa strane, jer je raspored poprilično težak. Nadam se da će Amar na zimskoj pauzi dovesti bar jednog igrača, jer nam fali par igrača. I da, svi na Grbavicu protiv Rudara i Drine!!!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 12 sep 2010, 18:59

[quote="dino lj"]Porazi i pobjede su sastavni dio sporta,nekad dobri nekad losi i oni nikada nesmiju biti razlog da se lose govori ili pljuje po nasem Zelji.Klub je institucija i uvjek ima prvo mjesto u nasim srcima.Ali igraci i treneri su samo prolazni i nesmije im se dozvoliti da svojim odnosom omalozavaju nas klub i o tome treba otvoreno rasgovarati.Ovo danas je bila bruka i sramota i od igre i od odnosa prema sverom dresu,isto tako trener je taj koji treba da stimulise i motivise igrace koje trenira.Sa dobrom motivacijom i najlosiji igraci znaju odlicno igrati.Ovaj nas Amar zna ih samo u svojim izjavama omalozavati i uvjek nesto ko kakav balavac komentarisati.O njegovoj strucnosti i o kvalitetu igraca necu nista komentarisati,igra koju budu prikazivali dat ce najbolji odgovor,a sest kola je malo za neku jacu ocjenu samo me strah da ne postanemo opet domacinska ekipa.Krajnje je vrijeme da Lazar i jos nekoliko pojedinaca ode malo na hladjenje jer bsu ocito van forme.
____________________________________________________________________________________________
POTPISUJEM
Jer si JEDAN JEDINI...........

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 sep 2010, 18:59

SVI NA GRBAVICU U UTORAK
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

shone ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la shone ultra manijak » 12 sep 2010, 19:00

ja neznam sta se owo desawa samo se brukamo po telewiziji...zar smo toliko loshi cccc :o :o

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 sep 2010, 19:04

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:SVI NA GRBAVICU U UTORAK
Na trening ? :mrgreen:

lakosta
Kontakt:

Post Postao/la lakosta » 12 sep 2010, 19:09

ne znam da li ste culi nasu novu pjesmu. danas je pjevana veci dio tekme. inace varijacija je na temu navijaca winersa-wydad iz maroka. inace ja sam preporucio da se pise text za nju tako da mi je danas bilo jako ugodno cuti ovu melodiju. :D inace igru bolje da ne komentarisem. :twisted:

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 12 sep 2010, 19:16

lakosta je napisao/la:ne znam da li ste culi nasu novu pjesmu. danas je pjevana veci dio tekme. inace varijacija je na temu navijaca winersa-wydad iz maroka. inace ja sam preporucio da se pise text za nju tako da mi je danas bilo jako ugodno cuti ovu melodiju. :D inace igru bolje da ne komentarisem. :twisted:
IMA MALO BOLJE URAĐEN KLIP , SAMO NEZNAM JELI OVAJ TEKST , POŠTO JE BILO NEKOLIKO VERZIJA PO FORUMIMA ..
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 12 sep 2010, 19:17

ne treba nesto previše padati u depresiju nakon ovog poraza
momci nisu dobro odigrali, većina njih nije u formi,
igramo toplo hladno, nije to atomska fizika da se ne može shvatiti,
imamo solidnu ekipu i rezultati kad tad moraju doći

treba mirne glave analizirati utakmicu, vidjeti gdje se griješilo i u miru se pripremati za sljedeće utakmice

bilo je i težih situacija ;)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 sep 2010, 19:17

@Zeba to je ta pjesma
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 sep 2010, 19:17

Ekstra Bogami

lakosta
Kontakt:

Post Postao/la lakosta » 12 sep 2010, 19:18

Zeba'93 je napisao/la:
lakosta je napisao/la:ne znam da li ste culi nasu novu pjesmu. danas je pjevana veci dio tekme. inace varijacija je na temu navijaca winersa-wydad iz maroka. inace ja sam preporucio da se pise text za nju tako da mi je danas bilo jako ugodno cuti ovu melodiju. :D inace igru bolje da ne komentarisem. :twisted:
IMA MALO BOLJE URAĐEN KLIP , SAMO NEZNAM JELI OVAJ TEKST , POŠTO JE BILO NEKOLIKO VERZIJA PO FORUMIMA ..
cuo sam par textova. iskreno ja nisma ni jedan pisao ni sudjelovao u pisanju texta. slusao sam davno winerse i jako mi se svidjela melodija i ritmicnost pjesme pa sam pomislio da bi se moglo nesto uraditi. a i red je da imamo neku novu dobru pjesmu.

lakosta
Kontakt:

Post Postao/la lakosta » 12 sep 2010, 19:22

i dobro je exponirati malo ovaj link sa textom,ako je to text koji se pjevao danas. neka vidi raja i nauci pa da zagrmi na punoj grbavici :)

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 12 sep 2010, 19:23

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:@Zeba to je ta pjesma
Ako si ti pisao , bravo !!!
Sviđa mi se , još samo da se isfura na tribini , i biće extra ... ima još jedan text , malo drugačiji sa istim ritmom ...
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.