Sesum prosao
Stepancic prosao
Yurynok prosao
Pukhouski ima 1 (under 3.5)
Cupic 0 (over 3.5)

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
čekam ga i ja brudah za pare, ajde Tomiću ispoštuj nasWilly je napisao/la:Hajde još Tomić 3 poena.
Lightbringer je napisao/la:čekam ga i ja brudah za pare, ajde Tomiću ispoštuj nasWilly je napisao/la:Hajde još Tomić 3 poena.
Hvala @Bassha za Tomića.Bassha je napisao/la:Lightbringer je napisao/la:čekam ga i ja brudah za pare, ajde Tomiću ispoštuj nasWilly je napisao/la:Hajde još Tomić 3 poena.
Ispostovao je Tomic
Nema na čemu drug. On je bio najkritičniji, rano je ušao u problem sa faulovima. Bitno je da je prešao granicu.Lightbringer je napisao/la:Hvala i od mene, i hvala Willy za Dangubića!
nije fazon koliko je dobitak,real me oborio dosta puta s mizernim kvotama,prvi put 8.50 na real uhvatim kvotu,nemoj kenjat odmah !PaskalHens je napisao/la:Hoće li te imati isplatit ili ćeš morat čekat? Nek ti stavi u kovertu, pod pratnjom kući..
Da Bog da nikad ne osvojili nista pm,dodao sam bio da zaokruzim dobitak na 100 a znao sam da su najgore ove male kvoteHarika je napisao/la:nek dignu dva prsta oni koje će atletico lagano zaklat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.