@caffetin poslao sam ti, provjeri inbox jel pun

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Apsolutno se slazem sa svime napisanim.topnik1 je napisao/la:Igram fifu manager od 2007 god i nije mi nikada palo.na pamet da igram bilo sta drugo znaci igrao sam svaki i igram i sada ovaj novi ,toliko stvari dobrih ,jednostavno drzi paznju,igram s drustvom jedna liga nas 4 znaci zanimljivije nemoze toliko detalja i toliko provedenih sati za racunarom ,jednostavno koliko god da imas godina ako si zaljubljenik u fudbal ovo moras igrati
Pa de mi posalji u pp sta bih trebao raditi odprilike malo me uputi,pa ako se nadje vremena zasto da ne,jer stvarno znam sve cake i znam dosta toga igram samo fifu manager vec vise od 10 godMaksuz je napisao/la:Apsolutno se slazem sa svime napisanim.topnik1 je napisao/la:Igram fifu manager od 2007 god i nije mi nikada palo.na pamet da igram bilo sta drugo znaci igrao sam svaki i igram i sada ovaj novi ,toliko stvari dobrih ,jednostavno drzi paznju,igram s drustvom jedna liga nas 4 znaci zanimljivije nemoze toliko detalja i toliko provedenih sati za racunarom ,jednostavno koliko god da imas godina ako si zaljubljenik u fudbal ovo moras igrati
Ako imas viska vremena da te ubacim da radis sa nama balkanski DB za zimski update .
Daj ti nama link kohortasuMaksuz je napisao/la:Braća koja igraju neka daju utiske
Samo OsijekCROtorious je napisao/la:Daj ti nama link kohortasuMaksuz je napisao/la:Braća koja igraju neka daju utiske
I Jopa slavonac pa samo tako moze zaradit tu u slavonijiMaksuz je napisao/la:Samo OsijekCROtorious je napisao/la:Daj ti nama link kohortasuMaksuz je napisao/la:Braća koja igraju neka daju utiske![]()
Link vam ja sherujem preko svojih kanala sa uputstvima i suportom za cijelu igru, to se plaća kao kod jope, mnogi su tako preko mene znaju da je sve prošlo ok.
Za ostalo javite se u inbox
I ja sam iz slavonije, tak da neMaksuz je napisao/la:![]()
![]()
Imate li vi da platite
Nije maksuz slavonac ili je bar lagao prije godinu danaCROtorious je napisao/la:I ja sam iz slavonije, tak da neMaksuz je napisao/la:![]()
![]()
Imate li vi da platite![]()
![]()
Ko ce ti utiske ostavit kad se placaMenaB5 je napisao/la:Neko utiske da ostavi??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.