Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 12 sep 2010, 18:11

fera je napisao/la:mi smo imali vise suteva po golu od domacih tako su bar prikazali na onoj sluzbenoj statistici mada ja to i nisam bas tako vidio. ja nisam bolje ni ocekivao s obzirom na to kakav je sastav roy izveo. ako ovako nastavi nece ni do polusezone ostati na klupi jer naredna je protiv Scuma ako se n varam a tu nam je s obzirom na to kako igramo ove sezone poraz zagarantovan. jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu za sada je reina. torres i gerrard ne mogu igrati kad nema ko da im doda, mislim gerrard bi mogao kada bi bio vracen na svoju prirodnu poziciju. lane svako utakmicu odigra isto trudi se trci ali nista...
carra je 2 puta zamalo svojim kasnjenjem kostao liverpool primljenog gola. penal i ne ocekujem jedono mozda protiv nas ako onaj krkan skrtel nekog ne razbije.
zao mi je zbog roya jer bio mi je jako drag ali ako se nastavi ovako glupirati.... znam ja da se nema love i da gazde ne daju ali ne znam sta je sa ovim nasim trenerima zasto se neki igraci drze konstantno na klupi. prosle sezone aquilani i u rijetkim prilikama kad je bio zdrav nije dobio sansu sad evo izgleda ni raul nece igrati. pacheco i babel bi morali dobiti pravu sansu ove sezone. shelvey je tu isto mlad je momak ima vremena za njega ipak moglo bi se naci i sad mjesta za njega... sve u svemu meni se ovo nista ne sviđa kako je krenulo.
roy ti je rekao da nece obratiti paznju na tabelu prije 10 odigranih ligaskih utakmica,takodjer je rekao da ocekuje nove vlasnike do januara...ja se nadam da ce se malo trznut,ne moze valjda tek tako pasivan biti :?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 18:16

Hare_BvB je napisao/la:Joj ovog sudije Halseya majmuna :evil: ....Štiti ove mesare, ništa ne svira za LFC, gomila sitnih prekršaja, a da ne pričam o onim namjernim startovima na Lucasa....Kad dođeš na ovaj St. Andrews k'o da si u mesaru doš'o, samo kolju...Joj kad vidim ove majmune poput Fergusona i Bojlera odmah mi je pritisak na 100 :x ..Ova ekipa lomi noge svake sezone i preagresivno igraju na domaćem terenu i nije mi jasno kako im yebeni FA to toleriše....

Joj zamal Skipper da ga zabiberi :x

Edit:

E gledaj sudije kakav faul dosudi za Bojlera :evil: :evil: :evil:
standardno za Birm'ham da igraju jako grubo i da im se to tolerise. mislim nisu oni loš tim posebno ne ove sezone i ja sam nekoliko puta prije utakmice govorio da ce biti jako tesko ali me malo iznerviralo ovih pocetnih 11.
reina je kralj i jedan od najomiljenijih igraca ovdje na forumu i ne sjecam se da se pisalo da je debil ne znam zasto se lily buni. ja sam davno rekao uz torresa i garciu meni naš najdrazi španac
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 sep 2010, 18:17

Torres out-Babel in ¨! :evil:
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 sep 2010, 18:34

Miereles ulazi ! :D

EDIT:Agger također !
Zadnja izmjena: reds, dana/u 12 sep 2010, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 sep 2010, 18:34

evo meirelesa :D umjesto lucasa, ole :D omg,otkad lucas nije isao na klupu

i agger umjesto skrtela :D
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 12 sep 2010, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 12 sep 2010, 18:35

Sami navijači na stadionu su rekli svoje, zviždali su kad je Lucas izlazio a aplauzom su pozdravili ulazak Meiralesa.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 18:44

Imal' ko sebicniji od ovog Torresa u pm :evil:

Ruku na srce, bilo bi nam bolje da smo ga prodali i doveli neku novu mladu nadu. Dobro bi zaradili a ne bi bili na gubitku, jer trenutno je Ngog bolji od njega. On je cini se dao sta je mogao i hvala mu. Al' sad je doslo vrijeme za neke nove igrace...

Edit:
Ovaj bod nam je zlata vrijedan.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 12 sep 2010, 18:55

Nije dobro nikako.
Neka neko nađe statistiku o broju postignutih golova u sezoni, kako je krenulo, ove ćemo oboriti rekord. U 38 utakmica postićemo 19 golova.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 sep 2010, 18:59

ja mislim da torresu treba podrska u napadu,ovako sve lopte idu na njega i to je lahko zatvoriti.Pritom,on je jos igrac koji je sklon povredama.Treba tu neko ko ce skinuti taj pritisak.
Drugo poluvrijeme dosta bolje od prvog,barem smo bili aktivniji,posebno zadnjih dvadesetak minuta.Razigrao se gerrard,a i ulaskom meirelesa igra je zivnula. Imali smo prodora,ali vrlo malo ideja u napada,vecina akcija se svodila na ubacivanja prema torresu.
Protiv scuma cemo na raspolaganju imati i colea,ocekujem meirelesa od pocetka. Krivo mi je sto smo sa poulsenom i lucasom danas krenuli,jer je ocito (barem po igri iz drugog poluvremena) da smo vecim pritiskom i boljim napadima mogli uzeti 3 boda.
Bojim se da hodgson ne poprima rafine karakteristike. Nek na teren izvede najjaci tim i onda cemo vidjet za sta smo uistinu sposobni.Ovako dok gledamo neka experimentisanja i slusamo price kako trebamo nove vlasnike,a dobri igraci nam sjede na klupi...ne moze se puno od tog ocekivati
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 12 sep 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 19:00

Lily je napisao/la:Imal' ko sebicniji od ovog Torresa u pm :evil:

Ruku na srce, bilo bi nam bolje da smo ga prodali i doveli neku novu mladu nadu. Dobro bi zaradili a ne bi bili na gubitku, jer trenutno je Ngog bolji od njega. On je cini se dao sta je mogao i hvala mu. Al' sad je doslo vrijeme za neke nove igrace...
mnogo grijesis... a vidjeces i zasto. ovi ovdje su krkani najveci u premiershipu a i sudija je to tolerisao danas poprilicno a torres u takvoj jednoj utakmici nikad ne moze pokazati nista jer jednostavno nije dovoljno jak da istrpi sve one batine. reina ubjedljivo najbolji nas igrac, carra je bio dosta dobar u drugom dijelu utakmice, gerrard dobio batine takođe, konchesky solidan debi ali je i on dobio dobre batine danas, ocekivao sam da ce poulsen biti malo grublji. e sad bilo bi posteno mozda reci da je ovo ocekivano ali ipak ljubav prema liverpoolu mi ne dozvoljava da budem toliko objektivan i ja sam se do zadnje sekunde nadao nekom golu.
po meni apsolutni krivac i najslabija karika danas je bio gospodin roy jer je izveo tim koji ne moze ni Vrbanjuši da ti 2 gola, i jos ostavio Skrtela u prvoj postavi koji je i danas bio dosta nesiguran samo na svu srecu Pepe je bio odlican. Onda izmjene nepravovremene, ostavio je Babela a nece mu dati sansu da igra a Lane koji je vec poceo i da se bruka visi na terenu po 90 minuta a i Lucas i Poulsen su imali manje pogresnih pasova od njega, Torres nije mogao nista i jos sam samo cekao da mu neko slomi nogu a on ga je ostavio samog gore u napadu citavu utakmicu itd... mogao bi ispisati post od 2 metra kad bi nastavio.
nadam se da nece ovako nastaviti jer ovo je sramota ovako mogu i ja voditi Liverpool.

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 12 sep 2010, 19:01

Rizah Fejzić je napisao/la:Sami navijači na stadionu su rekli svoje, zviždali su kad je Lucas izlazio a aplauzom su pozdravili ulazak Meiralesa.
Ne mlati bezveze covjek je dobio aplauze i odpozdravio je navijacima da je tako prvi bi Reina bio izvizdan
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2010, 19:02

Mozel meni neko objasnit sta fali od prve minute igrati onako kao 15 posljednjih minuta :evil: :evil:

Razocaran sam totalno :evil: :evil:
nema potpisa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 19:08

reds_forever je napisao/la:ja mislim da torresu treba podrska u napadu,ovako sve lopte idu na njega i to je lahko zatvoriti.Pritom,on je jos igrac koji je sklon povredama.Treba tu neko ko ce skinuti taj pritisak.
Drugo poluvrijeme dosta bolje od prvog,barem smo bili aktivniji,posebno zadnjih dvadesetak minuta.Razigrao se gerrard,a i ulaskom meirelesa igra je zivnula. Imali smo prodora,ali vrlo malo ideja u napada,vecina akcija se svodila na ubacivanja prema torresu.
Protiv scuma cemo na raspolaganju imati i colea,ocekujem meirelesa od pocetka. Krivo mi je sto smo sa poulsenom i lucasom danas krenuli,jer je ocito (barem po igri iz drugog poluvremena) da smo vecim pritiskom i boljim napadima mogli uzeti 3 boda.
Bojim se da hodgson ne poprima rafine karakteristike. Nek na teren izvede najjaci tim i onda cemo vidjet za sta smo uistinu sposobni.Ovako dok gledamo neka experimentisanja i slusamo price kako trebamo nove vlasnike,a dobri igraci nam sjede na klupi...ne moze se puno od tog ocekivati
Raul je sam pokazao danas Royu koliko je pogrijesio. Nisam mislio da cu ovo reci ali meni je ovo dosta gore od onog sto je rafa radio jer igraju nam neki starci i neznalice a igraci koji bi mogli napredovati ili doprinjeti igri na terenu sjede na klupi. nakon onako lošeg prvog poluvremena ja sam ocekivao neku brzu izmjenu ali nista od toga. roy me jako razocarao sa ovom danasnjom utakmicom i ne znam ni cemu vise da se nadam izgleda da smo poslije jedne tvrdoglave budale dobili jos jednu... nadam se da se ovo nece vise ponoviti jer drzati maxija,laneta,lucasa,skrtela na terenu vecinu utakmice a babela,pacheca,RAULA MEIRELESA i AGGERA na klupi je po meni prvoklasna glupost.
nije da ja sada imam nesto protiv Roya jer ja sam bio zadovoljan kad je on dosao jest da nije bio moja zelja broj jedan ali bio je ok, ali ako ovako nastavi nece biti. ja se nadam da moci da povucem sve receno nakon utakmice sa manchesterom i napokon kazem nesto lijepo o jednom treneru liverpoola

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 12 sep 2010, 19:08

Nisam ni ocekivao pobjedu tako da mi nije zao Birmingham rijetko gubi na svom terenu kad u prvom timu budemo imali Meirelesa i Joe Colea onda ocekujem brzu igru ova danasnja postavka je skroz troma
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 12 sep 2010, 19:08

kurdt je napisao/la:
Rizah Fejzić je napisao/la:Sami navijači na stadionu su rekli svoje, zviždali su kad je Lucas izlazio a aplauzom su pozdravili ulazak Meiralesa.
Ne mlati bezveze covjek je dobio aplauze i odpozdravio je navijacima da je tako prvi bi Reina bio izvizdan
Operi uši i umij se da malo bolje vidiš i čuješ.
Ovo su isti oni navijači koji su prošle sezone zviždali izmjeni Toresa a ubacivanju Ngoga.
Oni žele prave igrače na terenu a ne plavuše.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 sep 2010, 19:09

Sve u sve i možemo i ne možemo biti zadovoljni.

2.poluvrijeme je bilo odlično i bilo je dosta prostora na obje strane.Konchesky kao što sam već rekao sigurno mnogo bolje rješenje na toj lijevoj strani od Aggera,Aurelia i Insue.U ofanzivi je vrlodobar,u odbrani tu i tamo.

Reina-naš najbolji igrač,nekoliko odličnih obrana,istrčavanja,dugih lopti...
Glen-može on to i bolje pogotovo u defanzivi
Carra-dosta dobra partija mada me je bio malo iznervirao kada je 2 puta (bar po meni) nepotrebno izbacio loptu daleko od gola i predao je domaćinima iako je imao i boljih rješenja
Skrtel-solidan ali i dalje sam za to da Agger igra uz Carru
Konchesky-dobra partija,jedan sjajan potez kada je kroz noge probacio loptu protivničkom igraču,nekoliko dobrih pasova,ima dobar centaršut i biće dosta dobro pojačanje
Poulsen-pokazao je da nije nimalo loš igrač.Dosta je bolji od Lucasa i trebao bi dobijati šansu ispred njega
Lucas-ne znam ni šta bih rekao za njega
Gerrard-loša partija definitivno.Nekoliko puta je pokušavao iz daljine šutevima međutim bezuspješno
Maxi-sigurno da bi pružao dosta bolje partije kada bi igrao u sredini,ništa posebno
Jovanović-brz,stamenit igrač može i bolje ali ja bih mu dao šansu i u velikom derbiju
Torres-ruku na srce nije imao upotrijebljivih lopti ali mi je žao što nije dodao loptu nakon sjanog prodora Meirelesu.Evidentno da još uvijek nije u pravoj formi
Agger-nije puno igrao ali standardno dobra partija
Meireles-biće veliko pojačanja za nas sigurno.Staviti ga zajedno sa Poulsenom na poziciju zadnjeg veznog kako bi razigravao Gerrarda i Torresa.Komentar na današnju predstavu nemam.

Sada slijedi veliki derbi sa Utd-om.Treba popraviti igru u odbrani i pravo je čudo kako danas nismo gol primili.Ne piše nam se dobro ako ovako budemo igrali.Biće zanimljivo vidjeti koju će formaciju i postavu izvesti Roy,ja priželjkujem nešto ovako:

----------------------Reina----------------------
--Glen------Carra--------Agger--Konchesky-
------------Meireles---------Poulsen----------
---Cole-----------Gerrard-------Jovanović---
--------------------Torres-----------------------

iako vjerujem da će Roy opet dati šansu Lucasu ispred Raula.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 12 sep 2010, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2010, 19:09

fera je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:ja mislim da torresu treba podrska u napadu,ovako sve lopte idu na njega i to je lahko zatvoriti.Pritom,on je jos igrac koji je sklon povredama.Treba tu neko ko ce skinuti taj pritisak.
Raul je sam pokazao danas Royu koliko je pogrijesio. Nisam mislio da cu ovo reci ali meni je ovo dosta gore od onog sto je rafa radio jer igraju nam neki starci i neznalice a igraci koji bi mogli napredovati ili doprinjeti igri na terenu sjede na klupi. nakon onako lošeg prvog poluvremena ja sam ocekivao neku brzu izmjenu ali nista od toga. roy me jako razocarao sa ovom danasnjom utakmicom i ne znam ni cemu vise da se nadam izgleda da smo poslije jedne tvrdoglave budale dobili jos jednu... nadam se da se ovo nece vise ponoviti jer drzati maxija,laneta,lucasa,skrtela na terenu vecinu utakmice a babela,pacheca,RAULA MEIRELESA i AGGERA na klupi je po meni prvoklasna glupost.
nije da ja sada imam nesto protiv Roya jer ja sam bio zadovoljan kad je on dosao jest da nije bio moja zelja broj jedan ali bio je ok, ali ako ovako nastavi nece biti. ja se nadam da moci da povucem sve receno nakon utakmice sa manchesterom i napokon kazem nesto lijepo o jednom treneru liverpoola
e sve se slazem
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 sep 2010, 19:13

Los*Blancos je napisao/la:
reds je napisao/la:Ja mislim da će biti remi (ali pošto ja skoro uvijek fulam kad igra Liverpool)... :D
Nista, izgubite onda :mrgreen:
Ipak sam pogodio ! :mrgreen:
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 19:19

fera je napisao/la: mnogo grijesis... a vidjeces i zasto. ovi ovdje su krkani najveci u premiershipu a i sudija je to tolerisao danas poprilicno a torres u takvoj jednoj utakmici nikad ne moze pokazati nista jer jednostavno nije dovoljno jak da istrpi sve one batine. reina ubjedljivo najbolji nas igrac, carra je bio dosta dobar u drugom dijelu utakmice, gerrard dobio batine takođe, konchesky solidan debi ali je i on dobio dobre batine danas, ocekivao sam da ce poulsen biti malo grublji. e sad bilo bi posteno mozda reci da je ovo ocekivano ali ipak ljubav prema liverpoolu mi ne dozvoljava da budem toliko objektivan i ja sam se do zadnje sekunde nadao nekom golu.
po meni apsolutni krivac i najslabija karika danas je bio gospodin roy jer je izveo tim koji ne moze ni Vrbanjuši da ti 2 gola, i jos ostavio Skrtela u prvoj postavi koji je i danas bio dosta nesiguran samo na svu srecu Pepe je bio odlican. Onda izmjene nepravovremene, ostavio je Babela a nece mu dati sansu da igra a Lane koji je vec poceo i da se bruka visi na terenu po 90 minuta a i Lucas i Poulsen su imali manje pogresnih pasova od njega, Torres nije mogao nista i jos sam samo cekao da mu neko slomi nogu a on ga je ostavio samog gore u napadu citavu utakmicu itd... mogao bi ispisati post od 2 metra kad bi nastavio.
nadam se da nece ovako nastaviti jer ovo je sramota ovako mogu i ja voditi Liverpool.
Ma u poptunosti se slazem. Ne znam.. moram vise naci krivca.. Iako se mora priznati da u zadnje vrijeme Torres nista ne moze da uradi. Al' dobro cekat cemo. Valjda ce se i on vratiti. :roll:
I da, Roy je jedan od najvecih krivaca.
Zanima me sta vi, koji ste bili protiv Rafe, mislite?
Necemo se ni na njega vracati.. On je sad proslost. Reina stvarno najbolji. Mora bit', aBd buduci kapiten. :)
S Lanetom ne znam sta je. Pobrkali mu se loncici. :roll:
Ja cu se uvijek nadati boljem, al' dokle vise?
Unistavaju Liverpool, taj veliki klub dovest ce na nulu.
Kol'ko sam branila Lucasa sad mi vise i on pocinje ici na zivce.
Maxi- nista, al' bas nista.
Itd.
Konchesky mi je bio dobar. Zao mi je sto nije mogao nastaviti utakmicu.

Joj samo da se protiv onih debila iz Manchestera ne obrukamo. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 sep 2010, 19:21

Lily je napisao/la:Joj samo da se protiv onih debila iz Manchestera ne obrukamo. :roll:
Pa i ja se toga bojim,ali ni njima ne cvjetaju ruže i oni imaju problema sa odbranom kao i mi.Sve je moguće,da nam je bod. :)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.