fera je napisao/la:
mnogo grijesis... a vidjeces i zasto. ovi ovdje su krkani najveci u premiershipu a i sudija je to tolerisao danas poprilicno a torres u takvoj jednoj utakmici nikad ne moze pokazati nista jer jednostavno nije dovoljno jak da istrpi sve one batine. reina ubjedljivo najbolji nas igrac, carra je bio dosta dobar u drugom dijelu utakmice, gerrard dobio batine takođe, konchesky solidan debi ali je i on dobio dobre batine danas, ocekivao sam da ce poulsen biti malo grublji. e sad bilo bi posteno mozda reci da je ovo ocekivano ali ipak ljubav prema liverpoolu mi ne dozvoljava da budem toliko objektivan i ja sam se do zadnje sekunde nadao nekom golu.
po meni apsolutni krivac i najslabija karika danas je bio gospodin roy jer je izveo tim koji ne moze ni Vrbanjuši da ti 2 gola, i jos ostavio Skrtela u prvoj postavi koji je i danas bio dosta nesiguran samo na svu srecu Pepe je bio odlican. Onda izmjene nepravovremene, ostavio je Babela a nece mu dati sansu da igra a Lane koji je vec poceo i da se bruka visi na terenu po 90 minuta a i Lucas i Poulsen su imali manje pogresnih pasova od njega, Torres nije mogao nista i jos sam samo cekao da mu neko slomi nogu a on ga je ostavio samog gore u napadu citavu utakmicu itd... mogao bi ispisati post od 2 metra kad bi nastavio.
nadam se da nece ovako nastaviti jer ovo je sramota ovako mogu i ja voditi Liverpool.
Ma u poptunosti se slazem. Ne znam.. moram vise naci krivca.. Iako se mora priznati da u zadnje vrijeme Torres nista ne moze da uradi. Al' dobro cekat cemo. Valjda ce se i on vratiti.
I da, Roy je jedan od najvecih krivaca.
Zanima me sta vi, koji ste bili protiv Rafe, mislite?
Necemo se ni na njega vracati.. On je sad proslost. Reina stvarno najbolji. Mora bit', aBd buduci kapiten.
S Lanetom ne znam sta je. Pobrkali mu se loncici.
Ja cu se uvijek nadati boljem, al' dokle vise?
Unistavaju Liverpool, taj veliki klub dovest ce na nulu.
Kol'ko sam branila Lucasa sad mi vise i on pocinje ici na zivce.
Maxi- nista, al' bas nista.
Itd.
Konchesky mi je bio dobar. Zao mi je sto nije mogao nastaviti utakmicu.
Joj samo da se protiv onih debila iz Manchestera ne obrukamo.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'