Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Od kada ja govorim da je klupa rak rana Blazersa . Zali Boze kakvi levati uzimaju milione 
Nurkic ima problem s glavom, dobro je rekao Lamar Hurd, ako se ne varam
a i ovaj komentar je izvrstanNo one. Not any fan, coach, or media member could tell Nurk something his teammates haven't told him already.
Nurk's biggest issue is the 6 inches between his ears. It's not about playing mad, it's about playing with intensity. Not getting too up, or too down when he makes a mistake. Too often I see Nurk make a mistake and instantly drop his head. That's a sign a player is down on themselves.
Anyone with eyes can see it's not about talent with Nurk.
Može li se zabiti više od deset poena i skočiti više od osam puta Jurkiću??
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
samar koji je dobio od Stottsa protiv PHX je zasluzio, u drugom pol je igrao mnogo angazovanije i pokazao svoju moc u odbrani
kada se rasiri u odbrani, ko moze prici obrucu, kao da planina stoji ispred tebe
rjetko, bas rjetko frustrirajuci igrac, ima fizicke predispozicije i talenat, al nema glavu jbg, bar ne trenutno
kada se rasiri u odbrani, ko moze prici obrucu, kao da planina stoji ispred tebe
rjetko, bas rjetko frustrirajuci igrac, ima fizicke predispozicije i talenat, al nema glavu jbg, bar ne trenutno
Ovo je vec druga utakmica kako igra 20 minuta max. Bravo Stotts!
Ispravnije je reci: bravo Juka! Da je malo bolja klupa Portlanda, i to bi mu bilo puno.COYS je napisao/la:Ovo je vec druga utakmica kako igra 20 minuta max. Bravo Stotts!
On da ima imalo ozbiljnu konkurenciju na centru odavno bi izgubio startnu poziciju.Federer17 je napisao/la:Ispravnije je reci: bravo Juka! Da je malo bolja klupa Portlanda, i to bi mu bilo puno.COYS je napisao/la:Ovo je vec druga utakmica kako igra 20 minuta max. Bravo Stotts!
Steta potencijala
Lakapo... Juka je teska misterija, oca mi. Decko je All-Star igrac kada hoce
On sa onakvom snagom, brzinom i odbrambenim potencijalom moze napraviti cudo, ali sad zasad ne radi puno na tome. Predstojece ljeto mora maksimalno raditi na centarskoj tehnici i malo nabaciti misica u teretani. Nece nikad biti savrsen suter, nece nikad biti savrsen s loptom i to mu mora biti jasno, ali uz onakvu pokretljivost i onakvu snagu, moze biti doktor pick igre i low posta. Nadam se da ce prije svega ostati u Portlandu, da ce ga posluziti zdravlje i da ce cijelo ljeto raditi na sebi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
RealnoGledano
- Kontakt:
lijepo ovo izgleda za sad 4/4
Hajde majstore veceras jedan jak double double 20+ i 15+
Ovaj Aminu je strasan, ne mogu sa vjerujem sta radi i sta mu se dopusta.
-
RealnoGledano
- Kontakt:
jel ima da se unajmi neki od navijaca Portlanda da uđe na teren i Nurkicu polomi prste kad pokusa da polozi umjesto da zakuca
- kupus army
- Kontakt:
Ne stigoh da odgledam prvo poluvrijeme,samo ova bacanja na kraju,kakav je veceras?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ne znam sta imas protiv Aminua veceras,vidis da covjek razvaljuje, statistika koju ima sada na poluvremenu inace bude za citavu utakmicu.Federer17 je napisao/la:Ovaj Aminu je strasan, ne mogu sa vjerujem sta radi i sta mu se dopusta.
Ovo je vise bila frustracija zbog prethodnih meceva, iako je i veceras uzeo 1-2 isforsirana suta i sigurno jednom nije dodao Juki na cist zicer. Kao sto je vec neko ranije i pisao, ne sjecam se da mu je ikad dodao kad vec krene u prodor, a Juka u takvim situacijama cesto zna ostajati sam jer na njega (Aminua) izlazi i Jukin cuvar. Opasno (napadacki) limitiran igrac, ciji je svaki drugi sut isforsiran, a svaki treci kontakt s loptom napad na protivnicki obruc.chenta27 je napisao/la: Ne znam sta imas protiv Aminua veceras,vidis da covjek razvaljuje, statistika koju ima sada na poluvremenu inace bude za citavu utakmicu.
Slazem se s tobom i ja ga stvarno ne podnosim, primjetio sam iste stvari kao ti,
moj komentar je bio ironican htio sam reci nije ovo nista kakav zna biti.
-
RealnoGledano
- Kontakt:
14 pts i 15 skokova do sad ja mislim, dobar je sve u svemukupus army je napisao/la:Ne stigoh da odgledam prvo poluvrijeme,samo ova bacanja na kraju,kakav je veceras?
Ma znam, ali da mu jos dodam kad sam se vec raspisao.chenta27 je napisao/la:Slazem se s tobom i ja ga stvarno ne podnosim, primjetio sam iste stvari kao ti,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.