Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
hahaha, ma jok. Malo se ulizujem nebil sad Barcu satralijuznjak> je napisao/la:Portillo@ men se cini da ti volis vise Atleti od Realaaj priznaj
![]()
inace Aguero bi se mogao opraviti do Barce a vracaju se Merida i Ujfalusi jos kad se vrati Luis Filipe
juznjak> je napisao/la:Portillo@ men se cini da ti volis vise Atleti od Realaaj priznaj
![]()
inace Aguero bi se mogao opraviti do Barce a vracaju se Merida i Ujfalusi jos kad se vrati Luis Filipe
Portillo je napisao/la:A djecace ko je bolji od njega? Da nije slucajno Guardiola, ili pak Manolo Jimenez?Los*Blancos je napisao/la:Portillo je napisao/la:Blankose ne seri. Flores je poslje Mourinha najbolji trener u Primeri. To ce aBd pokazat i u nedjeljuaha pokazace se u 1 tekmi..aje..koji si ti...
ahhh nije ni cudno.. ti si onaj sto je na temi Barca posle 1 kola cestitao im na tituli
![]()
I kako u jednoj utakmici? hahaha, ponizio Barcu na Calderonu sa onakvim igracima, Fulhama, Valenciu, Liverpoola i ocitao lekciju Interovcima.
Dalje, da cestitao sam im titulu, i pogrijesio, ali opet, sa ovakvom igrom ni mi necemo daleko jara moj.
Koji Javier :SLos*Blancos je napisao/la:Joj koji si ti...nemogu s tobom da ulazim u raspravu.svaki trener ima svoj stil rada, treningu van njega, svoju filzf..bio jednom jedan Javier.I
![]()
Don Javier IruretaPortillo je napisao/la:Koji Javier :SLos*Blancos je napisao/la:Joj koji si ti...nemogu s tobom da ulazim u raspravu.svaki trener ima svoj stil rada, treningu van njega, svoju filzf..bio jednom jedan Javier.I
![]()
Nije Tito vec Bogjuznjak> je napisao/la:Kapiten madridskog Reala Iker Casillas smatra kako Atletico Madrid može osvojiti naslov prvaka Španije.
Atletico se na početku sezone u španskoj Primeri popeo na prvo mjesto na tabeli.
"Atletico igra odličan fudbal i ja sam sretan zbog toga. Oni svakako zaslužuju da se bore za sam vrh tabele. Atletico će ove sezone učiniti Primeru zanimljivijom, jer se mogu uključiti u borbu za naslov prvaka", kazao je Casillas.
Iker Tito !!
Volio bi ija da City uzme Eng.LiguUnited Rule je napisao/la:Volio bih da hoce ove godine Atletico uzeti primeru, jeste da je malo nerealno da se tako desi jer su i Barca i Real vrlo jaki ali ko zna
Volio bi i ja Monicu BelluciLos*Blancos je napisao/la:Volio bi ija da City uzme Eng.LiguUnited Rule je napisao/la:Volio bih da hoce ove godine Atletico uzeti primeru, jeste da je malo nerealno da se tako desi jer su i Barca i Real vrlo jaki ali ko zna![]()
de mi matere ti reci koje je godine adu bio u real madrid castili, i ja napustam ovaj forum. eto toliko od mene.Los*Blancos je napisao/la:rep.USA F.Adu je clan Arisabivsi igrac Real Madrid Castille, posle RM bio u Benfici, Monacu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.