FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

moustapha
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la moustapha » 11 sep 2010, 23:51

Italia je napisao/la:ali nije mi jasno kako je neko mogao podcjeniti ekipu u kojoj igraju Trezeguet, Drenthe i Valdez.. ? svaka im cast, neka se bore..
Kako su samo kladionice postavile smijesne kvote. To sam jutros na kafi komentarisao. 1.05 kvota protiv ekipe u kojoj igraju navedeni igraci, a i ostali nisu za odbaciti.

Vratice se Barca na pravi kolosjek, to je sigurno, iako mi je bilo simpaticno gledati demonstraciju sile Herculesa. 8-)
#divovi

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 12 sep 2010, 01:49

hercules,samo ime sve govori o klubu,jaci su mozda i od prvaka evrope :? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 12 sep 2010, 09:26

Auuu boze ,Hebo vas vise hercules :x :x
Zaboravite na njega,podcenili smo protivnika,izgubili,al vec u utorak je liga sampiona,pa u nedelju duel sa atletico madridom,i dalje smo kilomterima ispred reala,juce sam gledao ih protiv osasune i delovali su jadno,bilo koja jaca ekipa bi im dala gol.zato ne brinite.Svi znamo mogucnosti barce i verujem da cemo vec u utorak gledati demonstraciju sile!
. . .I dosta vise o ibrahimovicu,Otisao je i kraj,sad kad ga nema ,govorite sto su ga prodali,a dok je igrao vredjali ste ga sto nije mogao gol da potrefe! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MVP - Messi-Villa-Pedro

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 sep 2010, 11:59

amell je napisao/la:hercules,samo ime sve govori o klubu,jaci su mozda i od prvaka evrope :? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dvostruki prvaci Evrope, tri puta vice prvaci, zadnje tri godine minimalno 1/2 finale LP.
90-tih godina dominirali Španijom, zadnjih pet godina svake godine u samom vrhu..
Sila baš !!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D
BARCA FAIL !!!!!!!!!!
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 12:02

losmi je napisao/la:Auuu boze ,Hebo vas vise hercules :x :x
Zaboravite na njega,podcenili smo protivnika,izgubili,al vec u utorak je liga sampiona,pa u nedelju duel sa atletico madridom,i dalje smo kilomterima ispred reala,juce sam gledao ih protiv osasune i delovali su jadno,bilo koja jaca ekipa bi im dala gol.zato ne brinite.Svi znamo mogucnosti barce i verujem da cemo vec u utorak gledati demonstraciju sile!
. . .I dosta vise o ibrahimovicu,Otisao je i kraj,sad kad ga nema ,govorite sto su ga prodali,a dok je igrao vredjali ste ga sto nije mogao gol da potrefe! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
a hercules je velesila
bese li to onaj isti hercules kojeg je real sa drugim timom u gostima dobio 3-1, ebo vas on
real juce nije igrao jadno samo nisu iskoristili sve sanse, nisi ti ni gledao utakmicu samo pratis komentare
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 12 sep 2010, 13:24

Vidi ga dileja,pa ne propustam utakmicu barcelone od 2004.
i Ti poredis prijateljsku utakmicu sa prvenstvenom,Dali mislis da je mozda i tad Hercules igro sa prvim timom?
Evo mogu da se kladim da ce Real da kiksne cim joj prva jaka ekipa dodje.Samo ima srece sto na pocetku ima lagan raspored!
MVP - Messi-Villa-Pedro

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 12 sep 2010, 13:29

_BooS_ je napisao/la:
amell je napisao/la:hercules,samo ime sve govori o klubu,jaci su mozda i od prvaka evrope :? :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dvostruki prvaci Evrope, tri puta vice prvaci, zadnje tri godine minimalno 1/2 finale LP.
90-tih godina dominirali Španijom, zadnjih pet godina svake godine u samom vrhu..
Sila baš !!!!!!!!!!

BARCA FAIL !!!!!!!!!!
jesi smjesan brate :lol:
ALCORCON(jest poznat klub neznam ga pravilno ni napisati)........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 sep 2010, 13:35

Opet ovi Realovci :D daj ljud bjezite sa ove teme brzo ce nas prestici, zar zelite trpiti Romaria ili bparenu kad budemo kiksali? Citati njihova strucna misljenja o tome kako cemo im bitii za ledja cijelu sezonu? :lol:

Tek kad izgube od Atletica onda cemo im zaspammati ovdje :lol: :lol: :lol:

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 sep 2010, 13:39

-Barcelona- je napisao/la:
_BooS_ je napisao/la:
Sila baš !!!!!!!!!!

BARCA FAIL !!!!!!!!!!
jesi smjesan brate :lol:
ALCORCON(jest poznat klub neznam ga pravilno ni napisati)........
Liga brateee, domaći teren.. ;)
Ali nema veze vidiš kakva su ljudi sila, nije sramota... ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 sep 2010, 13:44

Brnjoo je napisao/la:Opet ovi Realovci :D daj ljud bjezite sa ove teme brzo ce nas prestici, zar zelite trpiti Romaria ili bparenu kad budemo kiksali? Citati njihova strucna misljenja o tome kako cemo im bitii za ledja cijelu sezonu? :lol:

Tek kad izgube od Atletica onda cemo im zaspammati ovdje :lol: :lol: :lol:
Ima da Forlan odnese onog celavca u gol, zajedno s loptom kad je opali sa 30 metara :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 sep 2010, 14:11

Ma neće ih Atletico puno, dosta trica. Forlan i Aguero po jednom i et nek ga stavi Simao iz slobodnjaka .. :D

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 12 sep 2010, 15:23

Barca ima odigrat 2 utakmice sa realom,to je 6 bodova.... :D :D
znaci +5 za barcu :D :D :D :D :D :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 sep 2010, 15:26

Joj vidis da se ne skidaju s teme od sinoc,pusti sad ih samo "prizivas".
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 12 sep 2010, 15:27

hajde ljudi dobro je vise sta ste navalili na temu sa glupostima ako nemate sta pametno reci razligu
.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 sep 2010, 15:57

Sta pametno reci - onako navijacki sam ocekivao da Barselon apomete Herkules s 3-4 gola razlike, ali eto desio se poraz koji je teze pao jer je jasno lahko ko dan kako se treba postaviti da se Barselona pobjedi i kuci. To je gore od poraza, Gledao sam direktno i Barsinu i Realovu utakmicu i mogu vam reci da su se oba tima dobro izblamirala s obzirom na renome i imena koja posjeduju. I Realov gol je bilo ono hokejaski na odbijenu, ali im treba sad cestitati na pobjedi i da sad vidimo koliko oni mogu drzati prednost nad Barsom. Mislim na taj bod, a o ostalim timovima ipak nemogu misliti jer svi ce oni vremenom popadati.

p.s. i jos nesto - sta se desava s onim terenom u Madridu. - Ziva oranica - ko je gledao zna o cemu govorim. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 sep 2010, 16:01

Teren užas, ja ne znam šta je ono. Ja se sve ibretio sinoć..
Moralo bi se na onome poraditi do utakmice sa Ajaxom ...

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 12 sep 2010, 18:31

posle 2 god su ispred nas pa slave ko da su titulu osvojili,Realovci :ovo je tek drugo kolo,jos puno puta ce kiksati i Real i barcelona!Bolje se malo stisajte,jer mi smo videli da barca nije u krizi da moze da odigra extra (Protiv racinga)al trebalo bi da vas brine sto jos nismo videli onu Igru REALA Skojom bi mogli pripreti barci! :D :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 12 sep 2010, 19:24

ma ova utakmica je bila klasicno podcjenjivanje protivnika a nadam se da toga vise nece biti
.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 sep 2010, 01:41

nije tu samo podcjenjivanje - :shock: ima tu svega -mislim da ce ove godine Barsa prosut mnoge bodove neplanski - no vidjecemo. Sto frankovci slave, pa imaju i zbog cega - Ispred nas su, a i ja bi se prvi komio od smijeha da je njih dobila drugoligaska ekipa kao sto je sad dobila nas... sramota, sramota koja moze lahko da nas kosta titule....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 13 sep 2010, 09:41

bparena je napisao/la:nije tu samo podcjenjivanje - :shock: ima tu svega -mislim da ce ove godine Barsa prosut mnoge bodove neplanski - no vidjecemo. Sto frankovci slave, pa imaju i zbog cega - Ispred nas su, a i ja bi se prvi komio od smijeha da je njih dobila drugoligaska ekipa kao sto je sad dobila nas... sramota, sramota koja moze lahko da nas kosta titule....
Si ti decko normalan,o kakvom gubitku titule pricas??? :evil: Jel predprosle sezone smo prvu izgubili,drugu nereseno i opet osvojili 6 trofeja. NIJE BITNO KAKO STARTUJEMO NEGO KAKO ZAVRSAVAMO!!!Sezona je duga i bice verovatno jos kikseva,tako da ovaj bod zaostatka nece uopste uticati na TITULU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uostalom ima 2 el clasico!!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.