FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovi hadalji ne mogu meda sa kasike, svaka cast struci na mini pripremama, ne mogu ni hodati kako treba. Bruka i sramota kolektivna, Lazo i Culum kao i Savic mrs u 3 lijepe p.m i povedite Mesica i Bogicevica sa vama. Bucan,zule,Bajic i Bekric su velemajstori za ove bolide.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne volim govoriti protiv igraca i uprave ali sada moram. Mesic jednostavno katastrofalan, Kerla je za njeg izmislio skok igru i znam sta je uradio ali on mora igrati. Markovic kriv za jedan gol ali ne bih rekao da je rjesenje za lijevu stranu. Radovanovic na lijevom beku - ovo mi jednostavno nije jasno. Ovdje da je umjesto Popovica Drogba ne bi dao gol, kad nema upotrebljive lopte. Colic,Beslija,Zeba i Stanic solidni. Eh sad ono sto mi ne ide u glavu - Sirokom Brijegu je sponzor SARAJEVSKI KISELJAK i hiljadu jos nekakvih naljepljenih na dresu al ovaj mi je upao u oci pa zar nije logicnije da je uprava ih pokusala ubijediti da nama budu al eto. Ne znam dokle ce Amar ovo trpiti al jednostavno ne ide. Umjesto da napredujemo mi stagniramo ili na moju zalost nazadujemo. Nije samo zbog ove utakmice , jesmo pobijedili Leotar al prvenstvo se ne uzima na njemu i to na domacem terenu. Valjda ce se sta promijeniti i neko uloziti pare u klub pa da dovede prave igrace i sponzore kao sto nam je bilo obecano jer ne moze Amar sve sam pa nije covjek zaduzen i za to pored sve dobre volje koju ima. 

- alan ford 26
- Kontakt:
Svaka cast momcima koji otisli u siroki, kapa dole za navijanje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Manijaci nemaju konkurenata u BiH

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Igra katastrofa, ali bas, to je sto se tice igre.
A one dektore ja bih odmah otpustio, ali odmah, pa oni su momku sad mogli karieru unistiti a mozda i jesu. Na prvom snimku se vidjlo da je momku otislo koljeno(isplo iz lezista) i oni ga vracaju u igru 5 minuta prije kraja, haj da je bilo 1:1 ali 4:1 i tako vratiti momka u igru to moze samo debil kao sto su ona dva tzv. doktora, ja lajik sam vidio i znao u cemu se radi odmah, kakvi lajici i oni doktori. Bogicevic sad sigurno nece igrati jedan duzi period, zao mije momka ali ovi nasi doktori su samo tekvi kreteni.
A one dektore ja bih odmah otpustio, ali odmah, pa oni su momku sad mogli karieru unistiti a mozda i jesu. Na prvom snimku se vidjlo da je momku otislo koljeno(isplo iz lezista) i oni ga vracaju u igru 5 minuta prije kraja, haj da je bilo 1:1 ali 4:1 i tako vratiti momka u igru to moze samo debil kao sto su ona dva tzv. doktora, ja lajik sam vidio i znao u cemu se radi odmah, kakvi lajici i oni doktori. Bogicevic sad sigurno nece igrati jedan duzi period, zao mije momka ali ovi nasi doktori su samo tekvi kreteni.
Mes Que Un Club
ubili nas ljudi jbg go u prvoj kasnije sve ulazilo,posteno nas razbili,bogicevic ruzno pao,nisam doktor ali nece on dugo zaigrat izgleda mi ko da su otisli ligamenti koljena ili nesto slicno ali bih se smio zaklet da su prednji-krizni...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
lose lose...ovaj colic je dobar 

Amar pod hitno na dijetu, pa šta je ono, medo pravi!?
igra katastrofa ,zadnje linije nema ..
MANIJACI SVAKA CAST !!!

MANIJACI SVAKA CAST !!!
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
master44 je napisao/la:Ne volim govoriti protiv igraca i uprave ali sada moram. Mesic jednostavno katastrofalan, Kerla je za njeg izmislio skok igru i znam sta je uradio ali on mora igrati. Markovic kriv za jedan gol ali ne bih rekao da je rjesenje za lijevu stranu. Radovanovic na lijevom beku - ovo mi jednostavno nije jasno. Ovdje da je umjesto Popovica Drogba ne bi dao gol, kad nema upotrebljive lopte. Colic,Beslija,Zeba i Stanic solidni. Eh sad ono sto mi ne ide u glavu - Sirokom Brijegu je sponzor SARAJEVSKI KISELJAK i hiljadu jos nekakvih naljepljenih na dresu al ovaj mi je upao u oci pa zar nije logicnije da je uprava ih pokusala ubijediti da nama budu al eto. Ne znam dokle ce Amar ovo trpiti al jednostavno ne ide. Umjesto da napredujemo mi stagniramo ili na moju zalost nazadujemo. Nije samo zbog ove utakmice , jesmo pobijedili Leotar al prvenstvo se ne uzima na njemu i to na domacem terenu. Valjda ce se sta promijeniti i neko uloziti pare u klub pa da dovede prave igrace i sponzore kao sto nam je bilo obecano jer ne moze Amar sve sam pa nije covjek zaduzen i za to pored sve dobre volje koju ima.
Druže svaki normalni navijač kluba sa grbavice je znao da će Željezničar teško osvojiti bod' u Širokom jer je Široki jednostavno predobra momčad,dosta njih je u euforiji kao prošle godine gdje smo svaki klub rušili..Pa su najavljivali poslije pobjede od 8:0 da ćemo razvaliti Široki na Pecari...Rad u klubu je očajan,Meščini Žujo se nakrao para (Dok je radio i trudio se dobijao je pare) sad ni para ni rezultata ..Nemamo glavnog sponozora,Valjda FDS daje najviše para pa na dresovima piše CODE ... Sramota !
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
Mi katastrofa, koliko kod da mi je krivo moram reci Siroki svaka cast. Braca ko i uvijek , glasniji od domacih i navijanje do kraja, bez obzira koliko gubili.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jos jednom
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Manijaci nemaju konkurenata u BiH![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Evo nema ni hordi nesto kolko govore,svaka cast nasim momcima mislim na one na tribini sto se tice igre sve je zajebao,onaj go u 2 minuti
svoj ti pos'o !
meni ce iskreno bit lakse ako sarajevo izgubi bod na kosevu zato smo RIVALI, plus konkurenti su nam za vrh i oni i borac najbolje bi bilo da odigraju nulu...semy-kkb je napisao/la:Jesi ti ovako dobar s glavom?MoSa LjoŽe je napisao/la:Tužan zbog poraza,al' bar se nadam da će sarajevo večeras kiksati !
Kakve veze ima to što će Sarajevo kiksat ili dobiti sa našom katastrofalnom igrom. Nemoj biti ko oni pa da registrujes nickove samo da bi provocirao.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
MANIJACI: ŠIROKIIIIIIIII
ŠKRIPARI: NA K.URAC
hahahahaahaah, oplakah

ŠKRIPARI: NA K.URAC
hahahahaahaah, oplakah

Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Široki je ipak Hapoel, kad bude svugdje kao ovo veceras, liga će ličiti na nešto.AYAN je napisao/la:Već viđeno uhodano šiljenje....
70 sekunda, faul za Široki na 18 metara...
Jasno ko dan...
Vi što psujete Amaru, trebali ste otići u Š.B. pa se tamo pravit mangupi...
cc,odmah ste se nacrtali da provocirate ljude...nismo ni mi pobjedili tako bezveze kvarite ovu temu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- alan ford 26
- Kontakt:
Sta ste se uhvatili pitara, nek uzivaju ljudi dok mogu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.