Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I meni je to odmah naumpalo, garonjaEsport je napisao/la:Ako se sjecate, puškomitraljez - sarac, se zvao garo.miky_hz je napisao/la:Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo dali su zanimljiv nadimak Joachimu Adukoru.
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Joachima Adukora, fudbalera Sarajeva, na kojoj je pored njegovog imena stajalo “machine gun” (mitraljez).
Fudbaler iz Gane je sa zadovoljstvom prihvatio novi nadimak koji su mu dali navijači tima sa Koševa i to je podijelio na svojoj Facebook stranici.
Cuj mitraljez nadimak![]()
![]()
nemam pojma, ja nisam gledao tekmu.crnehorde je napisao/la:Hvala vama na pokusaju streama kako god,mozes li nam reci kakvo je Sarajevo na ovaj prvi utisak,kakvi su Halilovic,Sofranac vidim dosta se spominjao mali Mustafic i Husejinovicadmin je napisao/la:katastrofalno vrijeme nas je sprijecilo da radimo stream.sekac je napisao/la:Zna li neko može li se gledati negdje
pozicija za kameru poplavila a nije natkrivena. na žalost, nije bilo mogucnosti da se radi a da pri tome ne rizikujemo da i ljudi i oprema budu sprženi strujom. Biće prilike...
da stvar bude gora, vrijeme se jos i stabilizovalo nakon sto je tekma pocela... mozda je i moglo
Toliko je koristan na terenu, da se smrzne jadnik...DenchiNL je napisao/la:jel ima neki poseban razlog što je Dule igrao u skafanderu?![]()
![]()
![]()
Evo špica evo ludilaMusemić je u razgovoru za naš portal po završetku utakmice istakao da je zadovoljan ovom prvom provjerom iako je ekipa još na početku rada i pred njima je dosta posla. - Zadovoljan sam, dobro smo trčali, ima tu još prostora za napredak, naravno, još smo na početku sa radom i pred nama je još dosta posla, rekao je Husref Musemić . On je naglasio da su Sarajevu potrebna još jedan do dva pojačanja: - Sa još jednim, eventualno dva igrača smo kompletirali kadar. Nedostaje nam alternativa za Ahmetovića u napadu i vidjet ćemo šta će biti. Fudbaleri Sarajeva su slavili pobjedu 2:0, a u ekipi nije bilo zbog povreda Bekića i Mihojevića.
DenchiNL je napisao/la:jel ima neki poseban razlog što je Dule igrao u skafanderu?![]()
![]()
![]()
![]()
Zebe mu glOOvaLaznjak je napisao/la:Sto je dule igrao u skafanderu je*em vam sve? Sta pravite lakrdiju od kluba? Samo se zajebajete, uslovi su fantasticni.
Izgleda da ce mali bas otici. Znaci Obradovic najavljen, kad sad dodje KrpicDenchiNL je napisao/la:Evo špica evo ludilaMusemić je u razgovoru za naš portal po završetku utakmice istakao da je zadovoljan ovom prvom provjerom iako je ekipa još na početku rada i pred njima je dosta posla. - Zadovoljan sam, dobro smo trčali, ima tu još prostora za napredak, naravno, još smo na početku sa radom i pred nama je još dosta posla, rekao je Husref Musemić . On je naglasio da su Sarajevu potrebna još jedan do dva pojačanja: - Sa još jednim, eventualno dva igrača smo kompletirali kadar. Nedostaje nam alternativa za Ahmetovića u napadu i vidjet ćemo šta će biti. Fudbaleri Sarajeva su slavili pobjedu 2:0, a u ekipi nije bilo zbog povreda Bekića i Mihojevića.![]()
![]()
![]()
![]()
Popišaj me Halilealeksandar_veliki je napisao/la:Halilovic i Mustafic meni najbolji. Ovaj Halilovic ako cemo suditi po danas ce biti veliko pojacanje, a ovaj mali me bas odusevio. Hebibovic dobar, nazad dobar Adukor, igrao na stoperu.
Rekoh ja da cemo mi nositi Halila na avatarualeksandar_veliki je napisao/la:Halilovic i Mustafic meni najbolji. Ovaj Halilovic ako cemo suditi po danas ce biti veliko pojacanje, a ovaj mali me bas odusevio. Hebibovic dobar, nazad dobar Adukor, igrao na stoperu.
Nista to. Nije bek sa seniorskim iskustvomdundee je napisao/la:kazu sanchez prihvatio uslove...dok doleti do sarajeva pa ce potpisati..on je taj kojeg cekamo i sto smo se odrekli ofosua...
Star je on, treba nasu djecu gurat, otiso u mrtvi Arsenal i sad bi kod nas da vrati formu, dosta nam je vise polovnih igraca. Daleko mu kuca bila od nas.dundee je napisao/la:kazu sanchez prihvatio uslove...dok doleti do sarajeva pa ce potpisati..on je taj kojeg cekamo i sto smo se odrekli ofosua...
šta će nam polovni čileanacdundee je napisao/la:kazu sanchez prihvatio uslove...dok doleti do sarajeva pa ce potpisati..on je taj kojeg cekamo i sto smo se odrekli ofosua...
Kako ovo volim vidjetialeksandar_veliki je napisao/la:Halilovic i Mustafic meni najbolji. Ovaj Halilovic ako cemo suditi po danas ce biti veliko pojacanje, a ovaj mali me bas odusevio. Hebibovic dobar, nazad dobar Adukor, igrao na stoperu.
Trenutno korisnika/ca: VolimoSarajevo i 17 gostiju.