dobro onaj start na torresu je 50-50,al za ono igranje rukom smo morali penal dobitackeey je napisao/la:Bar 2!!!Phill Jackson je napisao/la:eto sto je u 5 sezona 4 puta dobio zlatne rukavice,,i jel se ono meni cini il smo 2 penala mogli dobit
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- reds_forever
- Kontakt:
dobra odbrana za njegovo samopouzdanje.Slabo ovo...sva sreca pa ni ovi iz birminghama nisu precizniackeey je napisao/la:Pepe!!
Reina!!!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ako neko poslije svega ovoga nesto na Reinu kaze.. mislim da je idiot !
I da u slijedecih 45 min. primi i 10 golovo, definitivno je najbolji. Nije on kriv sto ispred njega stoji 10 igraca koji nista konkretno ne mogu napravit'.
Grozno !
Edit:
Eto da vam dam nade.. Mi skoro uvijek kad odigramo prvo poluvrijeme 0:0, pobijedimo.
I da, samo nas Reina i Bog mogu sacuvat'.. Ovi ispred nista..
I da u slijedecih 45 min. primi i 10 golovo, definitivno je najbolji. Nije on kriv sto ispred njega stoji 10 igraca koji nista konkretno ne mogu napravit'.
Grozno !
Edit:
Eto da vam dam nade.. Mi skoro uvijek kad odigramo prvo poluvrijeme 0:0, pobijedimo.

I da, samo nas Reina i Bog mogu sacuvat'.. Ovi ispred nista..

Zadnja izmjena: Lily, dana/u 12 sep 2010, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Nidje veze materemi, nema igraca kreativnog
poulsen, lukas, maxi, lane
pa ovi majke mi nisu ni za stoke-a
al ne krivim njih, nego trenera sto ih stavlja

poulsen, lukas, maxi, lane
pa ovi majke mi nisu ni za stoke-a

al ne krivim njih, nego trenera sto ih stavlja

nema potpisa
Birmingham je bio bolji,imali su par odličnih šansi ali zahvaljujući odličnom Reini dobro se završilo.Konchesky je evidentno mnogo bolje rješenje na lijevoj strani od Inusue,Aurelia i Aggera i dosta dobro je odigrao kao i Poulsen koji je toliko kritikovan.Gerrard vrlo loša partija,a i dalje se bojim Skrtela i njegovih nepromišljenih poteza.Torres tromo izgleda slabo.Nadam se boljoj igri u 2.poluvremenu. 

FK Pjetlovi
-
Nismo dobro nikako odigrali ovo prvo poluvrijeme, treba nešto mijenjati.
Reina je čista desetka.
Jovanović bi trebao napolje a umjesto njega Babel i Lucas a umjesto njega Meirales.
Reina je čista desetka.
Jovanović bi trebao napolje a umjesto njega Babel i Lucas a umjesto njega Meirales.
-
- Kontakt:
niko nije ocekivo laganu tekmu protiv birminghama,prosle sezone ih je kolko znam samo villa na st. andrewsu dobila,jos kad se dodaju dimenzije terena i onakva formacija u kojoj je jedini kreativac mcfadden,pa stoper ridgwell na lijevom beku pretesko je igrat..a i mi opet s dva cista destruktivca i maxiem koji nema brzinu za krila i nije tip igraca koji ce 1 na 1 nesto uradit..valjda ce babel,meireles il gogo brzo dobit sansu
http://liverpool.bosnianforum.com/
- the scouser
- Kontakt:
Jesmo odron....niko nema da povuce da krene,da bude vodja...da bude Gerrard,cak ni on sam.Svi igraju otprilike k'o Lucas prije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ja sumnjam da će Meireles dobiti šansu,nadam se da sam u krivu ali teško.
FK Pjetlovi
Solidno prvo poluvrijeme s obzirom da na sredini igraju Lucas i Poulsen nadam se da ce Meireles dobiti sansu u drugom poluvremenu. Jedina svijetla tacka Pepe drago mi je sto je izasao iz krize
Zadnja izmjena: kurdt, dana/u 12 sep 2010, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
- reds_forever
- Kontakt:
iznenadilo me sto nema aggera. Upravo se on najvise radovao dolaskom koncheskya i njihovoj saradnji
Ne svidja mi se sto je meireles na klupi....Ocekivala sam da bi babel danas mogao dobiti sansu,ali ocito svih 90 minuta nece 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
-
Slažem se za Aggera, pa Skrtel umjesto da skače na loptu on gura igrača koji pada, to je bilo kod onog šuta Larsona. Isto tako onaj prvi šut glavom je bila njegova krivica, njegov igrač ga je nadvisio.
Ja bih izvršio sve tri izmjene odmah na početku pa kud puklo da puklo.
Ja bih izvršio sve tri izmjene odmah na početku pa kud puklo da puklo.
Zadnja izmjena: Rizah Fejzić, dana/u 12 sep 2010, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ga primjetila tek kad se ja mislim u 30. min poskliznuo ispred gola.reds je napisao/la:Trebao bi Babel umjesto Maxia.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Maxia bi trebalo prebaciti na poziciju ofanzivnog vezno da od sada tu igra,a ne na krilu.Lily je napisao/la:Ja ga primjetila tek kad se ja mislim u 30. min poskliznuo ispred gola.reds je napisao/la:Trebao bi Babel umjesto Maxia.

FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
Treba ga prebacit' na poziciju zagrijavaca klupe.reds je napisao/la:Maxia bi trebalo prebaciti na poziciju ofanzivnog vezno da od sada tu igra,a ne na krilu.Lily je napisao/la:Ja ga primjetila tek kad se ja mislim u 30. min poskliznuo ispred gola.reds je napisao/la:Trebao bi Babel umjesto Maxia.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Joj ovog sudije Halseya majmuna
....Štiti ove mesare, ništa ne svira za LFC, gomila sitnih prekršaja, a da ne pričam o onim namjernim startovima na Lucasa....Kad dođeš na ovaj St. Andrews k'o da si u mesaru doš'o, samo kolju...Joj kad vidim ove majmune poput Fergusona i Bojlera odmah mi je pritisak na 100
..Ova ekipa lomi noge svake sezone i preagresivno igraju na domaćem terenu i nije mi jasno kako im yebeni FA to toleriše....
Joj zamal Skipper da ga zabiberi
Edit:
E gledaj sudije kakav faul dosudi za Bojlera

Edit:
E gledaj sudije kakav faul dosudi za Bojlera

Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 12 sep 2010, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Bogami ništa od izmjena, valjda ih čuva za četvrtak
Dobro je počelo, nek je Gerard ošutao da malo popravi statistiku

Dobro je počelo, nek je Gerard ošutao da malo popravi statistiku

- reds_forever
- Kontakt:
haha vidi kako ga krse a njmeu nistaHare_BvB je napisao/la:Joj ovog sudije Halseya majmuna....Štiti ove mesare, ništa ne svira za LFC, gomila sitnih prekršaja, a da ne pričam o onim namjernim startovima na Lucasa....Kad dođeš na ovaj St. Andrews k'o da si u mesaru doš'o, samo kolju...Joj kad vidim ove majmune poput Fergusona i Bojlera odmah mi je pritisak na 100
..Ova ekipa lomi noge svake sezone i preagresivno igraju na domaćem terenu i nije mi jasno kako im yebeni FA to toleriše....
Edit:
E gledaj sudije kakav faul dosudi za Bojlera![]()
![]()

mi smo imali vise suteva po golu od domacih tako su bar prikazali na onoj sluzbenoj statistici mada ja to i nisam bas tako vidio. ja nisam bolje ni ocekivao s obzirom na to kakav je sastav roy izveo. ako ovako nastavi nece ni do polusezone ostati na klupi jer naredna je protiv Scuma ako se n varam a tu nam je s obzirom na to kako igramo ove sezone poraz zagarantovan. jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu za sada je reina. torres i gerrard ne mogu igrati kad nema ko da im doda, mislim gerrard bi mogao kada bi bio vracen na svoju prirodnu poziciju. lane svako utakmicu odigra isto trudi se trci ali nista...
carra je 2 puta zamalo svojim kasnjenjem kostao liverpool primljenog gola. penal i ne ocekujem jedono mozda protiv nas ako onaj krkan skrtel nekog ne razbije.
zao mi je zbog roya jer bio mi je jako drag ali ako se nastavi ovako glupirati.... znam ja da se nema love i da gazde ne daju ali ne znam sta je sa ovim nasim trenerima zasto se neki igraci drze konstantno na klupi. prosle sezone aquilani i u rijetkim prilikama kad je bio zdrav nije dobio sansu sad evo izgleda ni raul nece igrati. pacheco i babel bi morali dobiti pravu sansu ove sezone. shelvey je tu isto mlad je momak ima vremena za njega ipak moglo bi se naci i sad mjesta za njega... sve u svemu meni se ovo nista ne sviđa kako je krenulo.
carra je 2 puta zamalo svojim kasnjenjem kostao liverpool primljenog gola. penal i ne ocekujem jedono mozda protiv nas ako onaj krkan skrtel nekog ne razbije.
zao mi je zbog roya jer bio mi je jako drag ali ako se nastavi ovako glupirati.... znam ja da se nema love i da gazde ne daju ali ne znam sta je sa ovim nasim trenerima zasto se neki igraci drze konstantno na klupi. prosle sezone aquilani i u rijetkim prilikama kad je bio zdrav nije dobio sansu sad evo izgleda ni raul nece igrati. pacheco i babel bi morali dobiti pravu sansu ove sezone. shelvey je tu isto mlad je momak ima vremena za njega ipak moglo bi se naci i sad mjesta za njega... sve u svemu meni se ovo nista ne sviđa kako je krenulo.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.