Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ovo je bez konkurencije najveci de bil koji se latio ovog posla...koliko puta sam se pitao kako je moguce da neko jos bude placen za onoliko izgovorenih gluposti.DrFilgud je napisao/la:![]()
Ustani kada spominješ Marjana! Možda nije bio uvijek 100% profesionalan, ali toliki adrenalin. patriotizam i optimizam nemaju svi naši komentatori zajedno (izuzev Avdića) i sposobnost da to prenesu na gledaoce!TMovac je napisao/la:Vugdalic je meni simpatican, najgori komentator ikada je Marjan Mijajlovic, pogotovo kada pocne spominjat nekakve tetke, kunte, pante. A Kristic je pitarska pichka. Nemam nista protiv toga sto navija za Sarajevo, ali ono ofirno pokazivane kompleksa prema Zelji tokom svakog prenosa mi je ogavno. Steta sto Avdic prenosi samo kosarku. Definitivno nas najbolji komentator.
Sve to sto si naveo, ako se moze tako nazvati, proizilazi iz tog patriotizma!Evander je napisao/la:Valjanje gluposti, narkomansko kreveljenje, neartikulisani zvukovi, ne mogu se nazivati patriotizmom
Druga stvar je sto smo mi seljacka nacija, pa takvo sto prolazi kod narodnih masa
Upravo to. Ja se sjećam Marjana dok je recimo komentarisao utakmice Lige prvaka na BHT-u ili Federalnoj. To je bilo milina gledati i slušati. Otkako je prešao na FACE skroz se pokvario.DrFilgud je napisao/la:Marjan je bio sjajan na SK i u pocetku komentarisanja u BiH, onda je brate puko i postao, skoro, neupotrebljiv.
Meni se svidjala strast i patriotizam, ali je otisao predaleko.
Eh, i ja priželjkujem takvu grupu! Da možemo lagano na sve četiri utakmice i nemamo sekiracije ko komentariše haha, mada ja i kad idem opet po 2-3 puta snimak gledam. Bolest ne bira...hurem je napisao/la:Austrija i Danska!
Por favor
Ma moze i Amar Osim za komentatora...kad je i onako sve krs.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.