Joj igro sam dvicu, a ako ova dva boldirana budu igrala ništa od togRA. je napisao/la:Apparent Liverpool line up according to one of Rosco's ITK's is:
Reina, Konchesky, Skrtel, Carragher, Johnson, Poulsen, Lucas, Maxi, Jovanovic, Gerrard, Torres.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Joj igro sam dvicu, a ako ova dva boldirana budu igrala ništa od togRA. je napisao/la:Apparent Liverpool line up according to one of Rosco's ITK's is:
Reina, Konchesky, Skrtel, Carragher, Johnson, Poulsen, Lucas, Maxi, Jovanovic, Gerrard, Torres.
Evo sta ja mislim o ovom sastavu:RA. je napisao/la:Apparent Liverpool line up according to one of Rosco's ITK's is:
Nista, izgubite ondareds je napisao/la:Ja mislim da će biti remi (ali pošto ja skoro uvijek fulam kad igra Liverpool)...
I to sam zaboravio dodati.reds je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Skrtel dobio šansu ispred Aggera.
Rizah Fejzić je napisao/la:I to sam zaboravio dodati.reds je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Skrtel dobio šansu ispred Aggera.
Smejem se a plače mi se ...
Bar 2!!!Phill Jackson je napisao/la:eto sto je u 5 sezona 4 puta dobio zlatne rukavice,,i jel se ono meni cini il smo 2 penala mogli dobit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.