ima i toga,naravno... ja nazalost nisam mogao doci...noga u gipsu,jbo me fudbal... al dolazio sam na grbu prosle sezone... al evo prosle sezone, zadnje kolo jesenjeg djela... u banjaluci je borac docekao sarajevo i borac je bio u odlicnoj formi....do tad smo sve utakmice dobili kuci.... odlicno smo stajali i na tabeli i u kupu...i jos posljednje kolo...i ponovo nije bio pun stadion...hordas_Bec je napisao/la:@radebl
jarane trebo bi mozda pomisliti da je to sve igrom slucaja, na grbavici ste bili u finalu kupa (taman da je drina do finala dogurala mislim da bi isto krcato bilo..)
a i danas na kosevu..posle ovakog niza pobjeda mislim da bi stadion bio pun taman i drina gostovala
al svaka vam cast koliko se sjecam uvijek dodjete u malo vecem brojupa tako i veceras, bujrum
naime,banjalucka publika od prosle sezone najvise pamti utakmicu borac-travnik

Nazalost ne znam koliko je buseva krenulo za SA znam da je bio broj mjesta ogranicen,al iz kog razloga to ne znam..dal je do prevoza ili do uprave sarajeva...ne znam...al broj je bio ogranicen....al opet vjerujem da ce doci vise lesinara u sarajevo nego sto je manijaka otislo u siroki...