FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

radebl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la radebl » 12 sep 2010, 15:35

hordas_Bec je napisao/la:@radebl

jarane trebo bi mozda pomisliti da je to sve igrom slucaja, na grbavici ste bili u finalu kupa (taman da je drina do finala dogurala mislim da bi isto krcato bilo..)

a i danas na kosevu..posle ovakog niza pobjeda mislim da bi stadion bio pun taman i drina gostovala :D

al svaka vam cast koliko se sjecam uvijek dodjete u malo vecem broju :) pa tako i veceras, bujrum :D
ima i toga,naravno... ja nazalost nisam mogao doci...noga u gipsu,jbo me fudbal... al dolazio sam na grbu prosle sezone... al evo prosle sezone, zadnje kolo jesenjeg djela... u banjaluci je borac docekao sarajevo i borac je bio u odlicnoj formi....do tad smo sve utakmice dobili kuci.... odlicno smo stajali i na tabeli i u kupu...i jos posljednje kolo...i ponovo nije bio pun stadion...

naime,banjalucka publika od prosle sezone najvise pamti utakmicu borac-travnik :) pomalo cudno al eto... nedeljnji termin... vecernji sai...stadion krcat... bilo je i 10 000

Nazalost ne znam koliko je buseva krenulo za SA znam da je bio broj mjesta ogranicen,al iz kog razloga to ne znam..dal je do prevoza ili do uprave sarajeva...ne znam...al broj je bio ogranicen....al opet vjerujem da ce doci vise lesinara u sarajevo nego sto je manijaka otislo u siroki... 8-)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 12 sep 2010, 15:39

radebl je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:@radebl

jarane trebo bi mozda pomisliti da je to sve igrom slucaja, na grbavici ste bili u finalu kupa (taman da je drina do finala dogurala mislim da bi isto krcato bilo..)

a i danas na kosevu..posle ovakog niza pobjeda mislim da bi stadion bio pun taman i drina gostovala :D

al svaka vam cast koliko se sjecam uvijek dodjete u malo vecem broju :) pa tako i veceras, bujrum :D
ima i toga,naravno... ja nazalost nisam mogao doci...noga u gipsu,jbo me fudbal... al dolazio sam na grbu prosle sezone... al evo prosle sezone, zadnje kolo jesenjeg djela... u banjaluci je borac docekao sarajevo i borac je bio u odlicnoj formi....do tad smo sve utakmice dobili kuci.... odlicno smo stajali i na tabeli i u kupu...i jos posljednje kolo...i ponovo nije bio pun stadion...

naime,banjalucka publika od prosle sezone najvise pamti utakmicu borac-travnik :) pomalo cudno al eto... nedeljnji termin... vecernji sai...stadion krcat... bilo je i 10 000

Nazalost ne znam koliko je buseva krenulo za SA znam da je bio broj mjesta ogranicen,al iz kog razloga to ne znam..dal je do prevoza ili do uprave sarajeva...ne znam...al broj je bio ogranicen....al opet vjerujem da ce doci vise lesinara u sarajevo nego sto je manijaka otislo u siroki... 8-)

Lesinara dolazi 150,jer su se vec najavili u tom broju i mislim da je to jako malo!!

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 sep 2010, 15:45

ha moguce,ne znam...al realno ni manijaka a ni hordi ne dodje u bl vise...to je to...
vidi jednu stvar, pola banjalucana ce ostati danas u gradu da prati bsk-crvena zvezda a tu je utakmica za trece mjesto na mundobasketu....

"TRECI PUT CASTIMO"

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 12 sep 2010, 15:45

radebl je napisao/la:Svi pricaju o Zelji i Sarajevu kao velikanima bih (sto svakako i jesu) al cinjenica je da Banjalucnki Borac puni Sarajevske stadione.. Presle sezone dva puta krcata Grbavica...e i veceras ce Kosovo biti poprilicno fino ispunjeno...

aj borac....

Svaka cast za Borac.Vi ste jedan od vecih Klubova u drzavi,naravno poslije Sarajeva,zelje i veleza.
Po meni su to 4 najveca tima u drzavi.I svaka utakmica izmedju tih timova treba da puni stadione.
NON MOLLARE MAI

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 12 sep 2010, 15:49

Uprava Sarjeva nikada ne ogranicava broj gostujucih navijaca,tako da nije do bilo kakvih ogranicenja od strane nasega kluba.

Argentina!!!!!

A to sto je Borac napokon,vec par godina,isplivao iz sivila je samo plus za sve nas. Ja prizeljkujem i jak Borac i Velez i Celik i Slobodu pored vec dosta cesto jakih Zrinjskog Zeljeznicara ,Sarajeva i Sirokog. Samo sto vise jakih klubova i dobrih utakmica moze ojacati ove nase "velike" klubove.

Samo da se sudjenje popravi i punim korakom svi zajedno naprijed.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 15:58

radebl je napisao/la:ha moguce,ne znam...al realno ni manijaka a ni hordi ne dodje u bl vise...to je to...
vidi jednu stvar, pola banjalucana ce ostati danas u gradu da prati bsk-crvena zvezda a tu je utakmica za trece mjesto na mundobasketu....
Koliko god da vas je krenulo niko nebi bio vracen jer smo gospoda! Kao drugo pogledaj koliko je HZ otislo u BL i to dva puta pa ce ti sve biti jasno ajde sada pozdrav idem na tekmu

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 12 sep 2010, 16:01

Alen Škoro je napisao/la:
radebl je napisao/la:Svi pricaju o Zelji i Sarajevu kao velikanima bih (sto svakako i jesu) al cinjenica je da Banjalucnki Borac puni Sarajevske stadione.. Presle sezone dva puta krcata Grbavica...e i veceras ce Kosovo biti poprilicno fino ispunjeno...

aj borac....

Svaka cast za Borac.Vi ste jedan od vecih Klubova u drzavi,naravno poslije Sarajeva,zelje i veleza.
Po meni su to 4 najveca tima u drzavi.I svaka utakmica izmedju tih timova treba da puni stadione.
nas dodje koliko nam date mjesta(300) svaki put

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 sep 2010, 16:06

samo sarajevo je napisao/la:
radebl je napisao/la:ha moguce,ne znam...al realno ni manijaka a ni hordi ne dodje u bl vise...to je to...
Koliko god da vas je krenulo niko nebi bio vracen jer smo gospoda! Kao drugo pogledaj koliko je HZ otislo u BL i to dva puta pa ce ti sve biti jasno ajde sada pozdrav idem na tekmu

koliko?
de mi ti reci?
pazi,ne mozes ti gledati one slike hordi iz bl pa proscjeniti...jer nazalost tribina za goste je obicna skela 4 reda a red dugacak 15-ak metara... i tu moze i 100 momaka da se rasiri i izgleda ihhh.... ja sam stalno na istom djelu tribine u bl..i imam dobar pogled na parking gdje dolaze busevi...sa gostima...pa tako procjenim... al kazem ti...problem bl je sto pola grada...ce ostati da prati cz i srbiju na sp u turskoj...a tu se uvjek nadje i neka svadba...privatni problem..ili ovako ozljedjeni u gipsu kao sto sam ja..pa sad samo pratim tikete i mogu do lap-topa...

"TRECI PUT CASTIMO"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 sep 2010, 16:10

radebl je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:

koliko?
de mi ti reci?
pazi,ne mozes ti gledati one slike hordi iz bl pa proscjeniti...jer nazalost tribina za goste je obicna skela 4 reda a red dugacak 15-ak metara... i tu moze i 100 momaka da se rasiri i izgleda ihhh.... ja sam stalno na istom djelu tribine u bl..i imam dobar pogled na parking gdje dolaze busevi...sa gostima...pa tako procjenim... al kazem ti...problem bl je sto pola grada...ce ostati da prati cz i srbiju na sp u turskoj...a tu se uvjek nadje i neka svadba...privatni problem..ili ovako ozljedjeni u gipsu kao sto sam ja..pa sad samo pratim tikete i mogu do lap-topa...
napisao covjek fino ograniceno na 300 samo iduce polusezone :D eto nas 1000 :D pa vi gledajte sta cete sa nama :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 12 sep 2010, 16:11

radebl je napisao/la: koliko?
de mi ti reci?
Ali pasa moj BL nije neka selendra, pa da neka svadba, ozljeda, i sl.moze uticati na posjetu :) velik je grad, a jos nije podjeljen kao Sarajevo, tak da...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 sep 2010, 16:13

Kosovo ce biti fino popunjeno...stadion se bolan zove kosevo :lol:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 12 sep 2010, 16:13

[youtube][/youtube]
jel ovo 150 ljudi?

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 12 sep 2010, 16:14

ha...isto kao i mi kad gostujemo rudaru...ima livade...

"TRECI PUT CASTIMO"

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 12 sep 2010, 16:15

Gigant je napisao/la:
radebl je napisao/la: koliko?
de mi ti reci?
Ali pasa moj BL nije neka selendra, pa da neka svadba, ozljeda, i sl.moze uticati na posjetu :) velik je grad, a jos nije podjeljen kao Sarajevo, tak da...

Pa dobro toliko ce ih doci i gotovo,e sad sega mi je Lesinare i porediti sa nama mislim da bezveze supljiramo na ovu temu!! :idea:

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 12 sep 2010, 16:17

Eh, lagano put pod noge i pravac Kosevo! Nisu svi kao sto smo mi... 8-)
na sjeveru uvijek spica

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 16:20

Kad ja podjoh na Kosevo..
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 12 sep 2010, 16:21

Nema potrebe za neku veliku diskusiju. Lesinare ne volim,ali ih navijacki cijenim. To sto oni imaju u svom gradu i protiv kakvog se oni mentaliteta bore kod dobrog dijela banjalucana mi ,ili vecina nas,ne moze da shvati.

Isto stanje je po 90% Srbije i RS-a,kako ne mozete da shvatite da tamo svi navijaju za Zvezdu i Partizan,a da je lokalpatriotizam nesto za sta se bas treba izboriti.

Pustite pricu,hajmo na Kosevo :mrgreen: 8-) :lol: ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 sep 2010, 16:23

Hairlija je napisao/la:Kad ja podjoh na Kosevo..
NA KOSEVO STADIONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 12 sep 2010, 16:26

johnnyHZ je napisao/la:
Ja ponesoh bordo bjelu,bordo bjelu zastavu...
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 12 sep 2010, 16:27

Hairlija je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Ja ponesoh bordo bjelu,bordo bjelu zastavu...
al ove zastave za danas sto se spremaju ......KOJA SPICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bvsic, Kaunas, Kyle88, SamoDaKazeem, tajsamja, VolimoSarajevo i 89 gostiju.