ti na koje sumnjaš su nas godinama držali u sredini tabele ili u vrhu zaboravili ste to preko noći.. a tebi još jednom govorim predstavi si da si tri puta stariji batine ces od mene lično dobiti kad te nadjem nije te stid pričati tako.. a ljudima koji su pošteno igrali. A da napomenem tebi je krivo jer s njima nisi imao priliku ni da popričaš a kamoli da ssjediš negdje i da se družiš kao ja.seven je napisao/la:ti napočetku što su štelili su sad u Želji, Čeliku i četvrti nije nigdje a smuco se od nemile do nedragaŽbljohar je napisao/la:Bas tako,hehe,vidjet cete kada nas Celik dobije,znas i ono na pocetku,mi Zrinjskog,oni Slaviju itd.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pervan je nasa Legenda,najzasluznuji covijek sto smo u PL,he he,sjecate se Gabele,covijek izvadio pistolj na njega on opet sudi za Zvijezdu,ima muda svaka mu cast,gdje god nam je sudio bio je pozitivan ishod za nas,imamo "srece"sa njim.
i sta bi sa onih komentara sto zvijezda nece nista napravit u Mostaru i hvala na cestitkama iz Mostara 

Ti previše slušaš reportere BH Radija. Nemoj, donosi nestvarnu sliku sa bh. terena.Žbljohar je napisao/la:Pervan je nasa Legenda,najzasluznuji covijek sto smo u PL,he he,sjecate se Gabele,covijek izvadio pistolj na njega on opet sudi za Zvijezdu,ima muda svaka mu cast,gdje god nam je sudio bio je pozitivan ishod za nas,imamo "srece"sa njim.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pervan nikad nije sudio u korist ZvijezdeŽbljohar je napisao/la:Pervan je nasa Legenda,najzasluznuji covijek sto smo u PL,he he,sjecate se Gabele,covijek izvadio pistolj na njega on opet sudi za Zvijezdu,ima muda svaka mu cast,gdje god nam je sudio bio je pozitivan ishod za nas,imamo "srece"sa njim.

⭐
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čini mi se da ovaj Zbljohar nije iz Gradačca, toliko njegovih postova je negativno nastrojeni prema Zvijezdi. Isto toliko je neupućen, jer je pun nekih mahalskih priča koje nemaju smisla sa realnošću.
P.S. te godine kada je Zvijezda ulazila u PL ona bukvalno sve pregazila pa čak i GOŠK u Gabeli, imali svega dva poraza u cijeloj sezoni
P.S. te godine kada je Zvijezda ulazila u PL ona bukvalno sve pregazila pa čak i GOŠK u Gabeli, imali svega dva poraza u cijeloj sezoni

Dragon Town
Dobro, nećemo se sad baš lagati. GOŠK je "masno" profitirao od te utakmice. To već znaju i ptice na grani...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
i ovaj ciro je izgleda bio u talu sa Jovičićevim igračima 

Svaka čas' na pobjedi, Tosun je majstor kad ga krene.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
seven je napisao/la:i ovaj ciro je izgleda bio u talu sa Jovičićevim igračima
Naravno da sam bio... a de ti se predstavi jarane...
opusti se ba, izađi napolje nađi sebi kakvu curicu i vidićeš odmah ćeš biti manje nervozanciro_ciro je napisao/la:seven je napisao/la:i ovaj ciro je izgleda bio u talu sa Jovičićevim igračima
Naravno da sam bio... a de ti se predstavi jarane...
Čestitke Zvijezdi na pobjedi a ti Ćiro sve ih izdegeneči

ma ciro ti je stari izdegenjivač, ne znam jel se tako pravilno kažeŠB.TRN je napisao/la:Čestitke Zvijezdi na pobjedi a ti Ćiro sve ih izdegeneči![]()
![]()

-
- Kontakt:
ZOKA NADMUDRIO DEMIRA ! 

-
- Kontakt:
Danas smo preko TV-a imali priliku pogledati cetiri "najkvalitetnije" ekipe u ligi i mogu slobodno reci da u ovom trenutku nista ne zaostajemo niti zajednom ekipom,cak sta vise mislim da smo bolji od ovakvih nemastovitih ekipa poput Sarajeva i Zelje.Mi znamo cesto biti prekriticni prema Zvijezdinoj igri a mogli smo vidjeti danas da Zeljo i Sarajevo u dvije utakmice nisu zajedno napravili niti jednu postenu akciju.Naravno da mi jos moramo raditi prije svega na agresivnosti pogotovo u gostima ali nemoze to doci preko noci ipak smo mi sasvim novi tim.Nesmijemo sada pasti u eforiju nakon utakmice u Mostaru,treba maksimalno uci u utakmicu protiv Celika jer ako njih ne pobjedimo kuci nece nam puno znaciti ova pobjeda u Mostaru.
P.S.Mi smo protiv Borca trenutnog lidera na tabeli i igracki sigurno najbolje ekipe u ligi prije par dana u prijateljskoj utakmici na njihovom terenu igrali 1:1,sto pokazuje da ovaj rezultat iz Mostara nije slucajan.
P.S.Mi smo protiv Borca trenutnog lidera na tabeli i igracki sigurno najbolje ekipe u ligi prije par dana u prijateljskoj utakmici na njihovom terenu igrali 1:1,sto pokazuje da ovaj rezultat iz Mostara nije slucajan.
Svaka cast svim igracim zvjede n pobjedi nad velezom ali se samo boim da ne pokleknu u subotnjoj utakmici nad celikom sjetimo se svi kako je bilo kad smo pobjedili zrinski a nas pobjedi odma slavija ja se samo boim toga pozdrav svim navijacim zvjezde
-
- Kontakt:
Kako su vam danas igrali juniori protiv Rudara??
-
- Kontakt:
Kada sam rekao da ne bi bilo dobro da padnemo u euforiju nakon pobjede u Mostaru,mislio sam upravo na to da nasi nesmiju opusteno uci u mec protiv Celika jer bi mogla uslijediti kazna.Svi u klubu od direktora,trenera i igraca imaju iskustva od prosle sezone kada smo dobili Zrinjski i nadam se da im nece biti puno u glavama ova pobjeda u Mostaru. Sada bi morali dobiti Celik,jer bi nam to moglo odrediti daljnu sudbinu u ovom prvenstvu.ADOOO je napisao/la:Svaka cast svim igracim zvjede n pobjedi nad velezom ali se samo boim da ne pokleknu u subotnjoj utakmici nad celikom sjetimo se svi kako je bilo kad smo pobjedili zrinski a nas pobjedi odma slavija ja se samo boim toga pozdrav svim navijacim zvjezde
Nemojte stvarati euforiju ko Sarajevo pa da vas kasnije ljudi furaju i zajebaju.Bosanski zmaj je napisao/la:Kada sam rekao da ne bi bilo dobro da padnemo u euforiju nakon pobjede u Mostaru,mislio sam upravo na to da nasi nesmiju opusteno uci u mec protiv Celika jer bi mogla uslijediti kazna.Svi u klubu od direktora,trenera i igraca imaju iskustva od prosle sezone kada smo dobili Zrinjski i nadam se da im nece biti puno u glavama ova pobjeda u Mostaru. Sada bi morali dobiti Celik,jer bi nam to moglo odrediti daljnu sudbinu u ovom prvenstvu.ADOOO je napisao/la:Svaka cast svim igracim zvjede n pobjedi nad velezom ali se samo boim da ne pokleknu u subotnjoj utakmici nad celikom sjetimo se svi kako je bilo kad smo pobjedili zrinski a nas pobjedi odma slavija ja se samo boim toga pozdrav svim navijacim zvjezde
Svaka čast na pobjedi sretno vam u daljem takmičenju dok ne dođete u Banoviće ona bih volio da malo odmorite jedno kolo.
-
- Kontakt:
imal negdje da se pogleda tekma iz Mostara? HVALA!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.