NK Zvijezda Gradačac

ciro_ciro
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ciro_ciro » 12 sep 2010, 08:36

seven je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Bas tako,hehe,vidjet cete kada nas Celik dobije,znas i ono na pocetku,mi Zrinjskog,oni Slaviju itd.
ti napočetku što su štelili su sad u Želji, Čeliku i četvrti nije nigdje a smuco se od nemile do nedraga
ti na koje sumnjaš su nas godinama držali u sredini tabele ili u vrhu zaboravili ste to preko noći.. a tebi još jednom govorim predstavi si da si tri puta stariji batine ces od mene lično dobiti kad te nadjem nije te stid pričati tako.. a ljudima koji su pošteno igrali. A da napomenem tebi je krivo jer s njima nisi imao priliku ni da popričaš a kamoli da ssjediš negdje i da se družiš kao ja.

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 12 sep 2010, 09:57

Pervan je nasa Legenda,najzasluznuji covijek sto smo u PL,he he,sjecate se Gabele,covijek izvadio pistolj na njega on opet sudi za Zvijezdu,ima muda svaka mu cast,gdje god nam je sudio bio je pozitivan ishod za nas,imamo "srece"sa njim.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 12 sep 2010, 10:46

i sta bi sa onih komentara sto zvijezda nece nista napravit u Mostaru i hvala na cestitkama iz Mostara :)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 sep 2010, 11:16

Žbljohar je napisao/la:Pervan je nasa Legenda,najzasluznuji covijek sto smo u PL,he he,sjecate se Gabele,covijek izvadio pistolj na njega on opet sudi za Zvijezdu,ima muda svaka mu cast,gdje god nam je sudio bio je pozitivan ishod za nas,imamo "srece"sa njim.
Ti previše slušaš reportere BH Radija. Nemoj, donosi nestvarnu sliku sa bh. terena.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 12 sep 2010, 11:24

Žbljohar je napisao/la:Pervan je nasa Legenda,najzasluznuji covijek sto smo u PL,he he,sjecate se Gabele,covijek izvadio pistolj na njega on opet sudi za Zvijezdu,ima muda svaka mu cast,gdje god nam je sudio bio je pozitivan ishod za nas,imamo "srece"sa njim.
Pervan nikad nije sudio u korist Zvijezde ;) bio je jednostavno.... posten :) za razliko od nekih drugih tekmi gdje Zvijezda nije igrala x :)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 sep 2010, 11:32

Čini mi se da ovaj Zbljohar nije iz Gradačca, toliko njegovih postova je negativno nastrojeni prema Zvijezdi. Isto toliko je neupućen, jer je pun nekih mahalskih priča koje nemaju smisla sa realnošću.

P.S. te godine kada je Zvijezda ulazila u PL ona bukvalno sve pregazila pa čak i GOŠK u Gabeli, imali svega dva poraza u cijeloj sezoni ;)
Dragon Town

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 sep 2010, 11:33

Dobro, nećemo se sad baš lagati. GOŠK je "masno" profitirao od te utakmice. To već znaju i ptice na grani...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 sep 2010, 13:39

i ovaj ciro je izgleda bio u talu sa Jovičićevim igračima :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 12 sep 2010, 13:53

Svaka čas' na pobjedi, Tosun je majstor kad ga krene.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 12 sep 2010, 13:58

seven je napisao/la:i ovaj ciro je izgleda bio u talu sa Jovičićevim igračima :D

Naravno da sam bio... a de ti se predstavi jarane...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 sep 2010, 14:14

ciro_ciro je napisao/la:
seven je napisao/la:i ovaj ciro je izgleda bio u talu sa Jovičićevim igračima :D

Naravno da sam bio... a de ti se predstavi jarane...
opusti se ba, izađi napolje nađi sebi kakvu curicu i vidićeš odmah ćeš biti manje nervozan

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 sep 2010, 14:19

Čestitke Zvijezdi na pobjedi a ti Ćiro sve ih izdegeneči :D :D :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 sep 2010, 14:22

ŠB.TRN je napisao/la:Čestitke Zvijezdi na pobjedi a ti Ćiro sve ih izdegeneči :D :D :D
ma ciro ti je stari izdegenjivač, ne znam jel se tako pravilno kaže :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 sep 2010, 15:42

ZOKA NADMUDRIO DEMIRA ! :lol:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 sep 2010, 21:11

Danas smo preko TV-a imali priliku pogledati cetiri "najkvalitetnije" ekipe u ligi i mogu slobodno reci da u ovom trenutku nista ne zaostajemo niti zajednom ekipom,cak sta vise mislim da smo bolji od ovakvih nemastovitih ekipa poput Sarajeva i Zelje.Mi znamo cesto biti prekriticni prema Zvijezdinoj igri a mogli smo vidjeti danas da Zeljo i Sarajevo u dvije utakmice nisu zajedno napravili niti jednu postenu akciju.Naravno da mi jos moramo raditi prije svega na agresivnosti pogotovo u gostima ali nemoze to doci preko noci ipak smo mi sasvim novi tim.Nesmijemo sada pasti u eforiju nakon utakmice u Mostaru,treba maksimalno uci u utakmicu protiv Celika jer ako njih ne pobjedimo kuci nece nam puno znaciti ova pobjeda u Mostaru.
P.S.Mi smo protiv Borca trenutnog lidera na tabeli i igracki sigurno najbolje ekipe u ligi prije par dana u prijateljskoj utakmici na njihovom terenu igrali 1:1,sto pokazuje da ovaj rezultat iz Mostara nije slucajan.

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 12 sep 2010, 21:44

Svaka cast svim igracim zvjede n pobjedi nad velezom ali se samo boim da ne pokleknu u subotnjoj utakmici nad celikom sjetimo se svi kako je bilo kad smo pobjedili zrinski a nas pobjedi odma slavija ja se samo boim toga pozdrav svim navijacim zvjezde

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 12 sep 2010, 21:45

Kako su vam danas igrali juniori protiv Rudara??

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 sep 2010, 21:59

ADOOO je napisao/la:Svaka cast svim igracim zvjede n pobjedi nad velezom ali se samo boim da ne pokleknu u subotnjoj utakmici nad celikom sjetimo se svi kako je bilo kad smo pobjedili zrinski a nas pobjedi odma slavija ja se samo boim toga pozdrav svim navijacim zvjezde
Kada sam rekao da ne bi bilo dobro da padnemo u euforiju nakon pobjede u Mostaru,mislio sam upravo na to da nasi nesmiju opusteno uci u mec protiv Celika jer bi mogla uslijediti kazna.Svi u klubu od direktora,trenera i igraca imaju iskustva od prosle sezone kada smo dobili Zrinjski i nadam se da im nece biti puno u glavama ova pobjeda u Mostaru. Sada bi morali dobiti Celik,jer bi nam to moglo odrediti daljnu sudbinu u ovom prvenstvu.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 12 sep 2010, 22:04

Bosanski zmaj je napisao/la:
ADOOO je napisao/la:Svaka cast svim igracim zvjede n pobjedi nad velezom ali se samo boim da ne pokleknu u subotnjoj utakmici nad celikom sjetimo se svi kako je bilo kad smo pobjedili zrinski a nas pobjedi odma slavija ja se samo boim toga pozdrav svim navijacim zvjezde
Kada sam rekao da ne bi bilo dobro da padnemo u euforiju nakon pobjede u Mostaru,mislio sam upravo na to da nasi nesmiju opusteno uci u mec protiv Celika jer bi mogla uslijediti kazna.Svi u klubu od direktora,trenera i igraca imaju iskustva od prosle sezone kada smo dobili Zrinjski i nadam se da im nece biti puno u glavama ova pobjeda u Mostaru. Sada bi morali dobiti Celik,jer bi nam to moglo odrediti daljnu sudbinu u ovom prvenstvu.
Nemojte stvarati euforiju ko Sarajevo pa da vas kasnije ljudi furaju i zajebaju.
Svaka čast na pobjedi sretno vam u daljem takmičenju dok ne dođete u Banoviće ona bih volio da malo odmorite jedno kolo.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 13 sep 2010, 15:21

imal negdje da se pogleda tekma iz Mostara? HVALA!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.