Mozeli info odkuda ti takve tvrdnje,izjave,intervju itd...bosanac035 je napisao/la:Nit Avdić niti Vučkić ne žele pričati o ev. igranju za BiH...DaRtAnJaN je napisao/la:iskreno mislim da su deni avdic i haris vuckic izgubljeni...nece oni vidjet BH repkeneznam dali i zele to, zapravo?
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Denni Robin Avdic je neka mjesavina i sumljam da zelji igrati za BiH, dok Haris Vuckic navodno samo po ocu ima veze sa BiH a rodjen je i odrastao u Sloveniji i navodno mati mu je iz SLO.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Plus Denni Robin Avdic ima glupu arogantnu facu i Denni Robin fakat misli da se svijet vrti oko njegovog kur.ca
-------------------Begović------------------
- bosanac035
- Kontakt:
Je li dovoljno reći da odbijaju konverzaciju sa novinarima u vezi igranja za BiH!!Za_raju je napisao/la:Mozeli info odkuda ti takve tvrdnje,izjave,intervju itd...bosanac035 je napisao/la:Nit Avdić niti Vučkić ne žele pričati o ev. igranju za BiH...DaRtAnJaN je napisao/la:iskreno mislim da su deni avdic i haris vuckic izgubljeni...nece oni vidjet BH repkeneznam dali i zele to, zapravo?

I Love this game !!!
ma pusti tog papka denia, daj ti nama ovog slovenca, babo mu je bosanac 

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- velez_mostar
- Kontakt:
Tako to bude kad nam reprezentacija, koja objektivno zauzima mjesto u gornjem dijelu europskih, nema apsolutno nikakav brand, nema image, za nju se vezuje sve sto nije lijepo..normalno je da ce u tkvim okolnostima mladi igraci bjezati od nas.
Nisam ljubitelj nagovaranja pojedinih igraca da igraju za nas, neka igraju samo ako misle da trebaju, ali definitivno ih razumijem, tako da im nemamo sta zamjeriti, odluka da se pripitomis drugom, boljem, organiziranjem ambijentu nema smisla kritizirati.
Sudic, Avdic, Vukcevic, Besic, Hajric, Seferovic, i td..vecina ih nikad za nas igrat' nece.
Nisam ljubitelj nagovaranja pojedinih igraca da igraju za nas, neka igraju samo ako misle da trebaju, ali definitivno ih razumijem, tako da im nemamo sta zamjeriti, odluka da se pripitomis drugom, boljem, organiziranjem ambijentu nema smisla kritizirati.
Sudic, Avdic, Vukcevic, Besic, Hajric, Seferovic, i td..vecina ih nikad za nas igrat' nece.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kako nasa reprezentacija nema image, pogledaj moj avatarvelez_mostar je napisao/la:Tako to bude kad nam reprezentacija, koja objektivno zauzima mjesto u gornjem dijelu europskih, nema apsolutno nikakav brand, nema image, za nju se vezuje sve sto nije lijepo..normalno je da ce u tkvim okolnostima mladi igraci bjezati od nas.

Sudic jedva ceka poziv BiH, samo je povrijedjen i ko zna kad ce se vratiti. Seferovic takodje mislim da ce igrati za nas. Besic vec igra za nas, eno ga sa mladom repkom priprema se za Italiju. Ostale ako dobijemo dobro je, ako ne... pa bice vazda dobrih igraca iz BiH.
- -Barcelona-
- Kontakt:
Palermo doveo dva perspektivna Slovenca
Talijanski Palermo je objavio dolazak dva perspektivna slovenska nogometaša u klub. Obojica su dosad nosili ljubičasti dres Maribora...
U pitanju su dva vezna nogometaša, 22-godišnji Josip Iličič i dvije godine mlađi Armin Bačinovič. Obojicu su čelni ljudi Palerma detektirali tijekom dvije utakmice 4. pretkola Europa lige, kada je Palermo izbacio iz natjecanja Maribor.
Posebno se ljudima u Palermu svidio Iličič, koji je u pretkolu ranije zabio dva pogotka škotskom Hibernianu, a jednom je zatresao i mrežu Palerma. Nakon svega toga je uslijedio i poziv Iličiču u reprezentaciju, čime je debitirao u nacionalnom dresu.
Obojica imaju pravo nastupa za Palermo već tijekom ovog vikenda kada se igraju utakmice 2. kola Serie A.
jel zna neko sta o ovom drugom,ima li kakve sanse za mladu repku,i koju poziciju igra uopste
Talijanski Palermo je objavio dolazak dva perspektivna slovenska nogometaša u klub. Obojica su dosad nosili ljubičasti dres Maribora...
U pitanju su dva vezna nogometaša, 22-godišnji Josip Iličič i dvije godine mlađi Armin Bačinovič. Obojicu su čelni ljudi Palerma detektirali tijekom dvije utakmice 4. pretkola Europa lige, kada je Palermo izbacio iz natjecanja Maribor.
Posebno se ljudima u Palermu svidio Iličič, koji je u pretkolu ranije zabio dva pogotka škotskom Hibernianu, a jednom je zatresao i mrežu Palerma. Nakon svega toga je uslijedio i poziv Iličiču u reprezentaciju, čime je debitirao u nacionalnom dresu.
Obojica imaju pravo nastupa za Palermo već tijekom ovog vikenda kada se igraju utakmice 2. kola Serie A.
jel zna neko sta o ovom drugom,ima li kakve sanse za mladu repku,i koju poziciju igra uopste

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
-Barcelona- je napisao/la:Palermo doveo dva perspektivna Slovenca
Armin ja mislim igra u defanzivi. Tacnije desni bek.

Edit@ evo igra u veznom redu. Inace pozicija kao sto je Muratovic igrao kod Cire. Al pise da ima jedan nastup za Sloveniju.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bacinovic je vezni a bio je na klupi protiv Srbije kao i Ilicic koji je iz Prijedora i koji je ulazio u igru tako da su izgubljeni
Ma obojica su prosjek prosjeka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Naleti na ovo na fb..7 i (1)3 su "nasi"..
- legenda reala
- Kontakt:
Ovaj mali Sušić je od Sušićevog brata sin ja mislim.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tino Susic ima 18 godina, od ove sezone igra za prvi tim standarda iz liege-a, igra na poziciji lijevog krila. citao sam intervju sa njim, gdje je izrazio zelju da igra za BIH. trenutno je u-19 reprezentativac belgije
Dino Arslanagic ima 17 godina i igra za u-19 ekipu francuskog lille-a. igra u odbrani, i isto je trenutni u-19 reprezentativac belgije.
Dino Arslanagic ima 17 godina i igra za u-19 ekipu francuskog lille-a. igra u odbrani, i isto je trenutni u-19 reprezentativac belgije.
Pozdrav !
Ne znam da li je nas selektor imao priliku da vidi Dinu Djulbica koji je jako,jako talentovan ! Covjek koji je iz Doboja a nije ni star-rodjen je 1983.godine sto je najbitnije po nas u Doboju a evo samo jedan mali segment iz njegovih bravuroznih igara ..... Momak je odbrambeni igrac,fantasticna igra glavom,britkost i jacina u duelima-bas ono sto nama treba
Ne znam da li je nas selektor imao priliku da vidi Dinu Djulbica koji je jako,jako talentovan ! Covjek koji je iz Doboja a nije ni star-rodjen je 1983.godine sto je najbitnije po nas u Doboju a evo samo jedan mali segment iz njegovih bravuroznih igara ..... Momak je odbrambeni igrac,fantasticna igra glavom,britkost i jacina u duelima-bas ono sto nama treba
Jbt ako je sa 27 godina talenat.
Safet nije imao priliku da vidi likove u Nemackoj i Austriji a ne u zemlji kengura,mislim da tamo ovaj lik igra.

Safet nije imao priliku da vidi likove u Nemackoj i Austriji a ne u zemlji kengura,mislim da tamo ovaj lik igra.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Slazem se u potpunosti s tobom Devil,ali zasto ga ne probati da nam se ne bi desilo da placemo za njim kao za nasim mnogobrojnim igracima koji igraju za druge drzave
Sto se tice njegovog sadasnjeg kluba ja mislim da je Ahen sad u pitanju... Pozzzzzz

Sa 27 igra u Ahenu, strašan igrač.. čuo sam zovu ga Njemci u reprezentaciju..jasen je napisao/la:Slazem se u potpunosti s tobom Devil,ali zasto ga ne probati da nam se ne bi desilo da placemo za njim kao za nasim mnogobrojnim igracima koji igraju za druge drzaveSto se tice njegovog sadasnjeg kluba ja mislim da je Ahen sad u pitanju... Pozzzzzz
...što je više lome to je volim jače...
Kazem da ga treba zvati jel on moze da pokrije lijevu stranu (da se Papca vise ne moli),barem da ga kaparisemo jel gledajuci ovaj link sa youtuba lici mi na jako dobrog odbrambenog igraca !
Zasto bi plakali za likom koji moze jos igrati nekih 5-6 god.mozda moze jos i duze,al nije to to.ne moze davati maximum.nesto kao Muratovic sada.mozda i gori.a lik koji do svoje 25-26 godine ne pokaze da kazem neku klasu,vjeruj mi nece je pokazati nikada.Za kime bi mogao metaforicki receno plakati i koji vec sada pokazuju kvalitet su mali Hajrovic iz Arsenala,Seferovic iz Fiorentine i mali Vuckic iz Newcastla.pred kojima je jos skoro pa 20 god karijere.a ovi kvazitalenti sa skoro 30 god.na njih samo baci pogled i produzi dalje.jasen je napisao/la:Slazem se u potpunosti s tobom Devil,ali zasto ga ne probati da nam se ne bi desilo da placemo za njim kao za nasim mnogobrojnim igracima koji igraju za druge drzaveSto se tice njegovog sadasnjeg kluba ja mislim da je Ahen sad u pitanju... Pozzzzzz
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.