Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- kupus army
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kakve smo srece i kakvo je smece EHF n.aguzit ce nas lagano
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Čuj ne zna se čija je krivica, pa brate ako je na spisku koji je poslao direktor repreznetacije ili ko već (uglavnom ljudi iz našeg Saveza) bio Nuić, a delegat ga nije uvrstio (zaboravio, kompjuterska tehnika, nije ni bitno šta je razlog) onda je krivica na delegatu, EHF-u, tehnologiji, uglavnom do nas nije i nema razloga da nas suspenduju.
Ako na spisku koji je Savez poslao delegatu nije bilo Nuića, onda vrlo jednostavno mi smo krivi i zaslužujemo dobiti suspenziju kad smo amateri.
Eto ne zna se čija je krivica
Ako na spisku koji je Savez poslao delegatu nije bilo Nuića, onda vrlo jednostavno mi smo krivi i zaslužujemo dobiti suspenziju kad smo amateri.
Eto ne zna se čija je krivica

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Problem je u tome da Švicarska mora u baraž, makar i na ovakav način.BordoSarajevo je napisao/la: Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuje li se Baho danas? Ima li kakvih novih ekskluzivnih informacija? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A sinoc sere ekskluzivno delegat pogrjesio bice sve u redu , sad veze nema , nema pojma ni ko je pogrjesio sad lol
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
“Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Delegata utakmice poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije (14h i 30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 sati ujutro na sastanku je bilo Nuićevo ime, a pred samu utakmicu na drugom spisku nije bilo Nuićevog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u EHF kompletnu dokumentaciju, a sad čija je krivica, nekoga od naših ljudi ili do delegata ja ne znam. Znam da bi bilo tužno i neobjašnjivo da zbog jedne gluposti budemo eliminisani. Delegat mi je rekao da je ogorčen na Švicarce i njihovo ponašanje, da smo ih dva puta čisto dobili i da bi bilo ružno da ispadnemo, ali da će EHF na osnovu dokumentacije odlučiti. Šta reći, uvijek i iznova stvari koje se ne smiju dešavati jer i na samoj utakmici nismo znali zašto je isključen Nuić”, pozdrav. Baho.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Sinoc na sastanku je delegat pokazao spisak koji su nasi predali u 10h ujutro i nasim i Svicarcima, i Nuic je bio uvrsten na spisak! Dakle predstavnici repke na sastanku su prijavili Nuica, gdje je delegat cak i strihirao pored Nuicevog prezimena. Eh sad, sta ce biti ostaje da vidimo,
Ako dobiju dozvolu za baraz i bude li se igralo u Tuzli,neka malo povedu racuna u organizaciji i bezbjednosti gledalaca.. i da ne moze 5 ljudi uci na jednu kartu kao sinoc 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Delegata utakmice poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije ( 14h i30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 h ujutro na sastanku je bilo Nuićevo ime a pred samu utakmicu na drugom spisku nije bilo Nuićevog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u EHF kompletnu dokumentaciju a sad ćija je krivica, nekoga od naših ljudi ili do delegata ja ne znam. Znam da bi bilo tužno i neobjašnjivo da zbog jedne gluposti budemo eliminisani. Delegat mi je rekao da je ogorčen na Švicarce i njihovo ponašanje, da smo ih dva puta čisto dobili i da bi bilo ružno da ispadnemo ali da će EHF na osnovu dokumentacije odlučiti. Šta reći, uvijek i iznova stvari koje se ne smiju dešavati jer i na samoj utakmici nismo znali zašto je isključen Nuić.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zašto obojica kopirate isti tekst?
Tko zna kada će se ovo odlučiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
-
- Kontakt:
Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Delegata utakmice poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije ( 14h i30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 h ujutro na sastanku je bilo Nuićevo ime a pred samu utakmicu na drugom spisku nije bilo Nuićevog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u EHF kompletnu dokumentaciju a sad ćija je krivica, nekoga od naših ljudi ili do delegata ja ne znam. Znam da bi bilo tužno i neobjašnjivo da zbog jedne gluposti budemo eliminisani. Delegat mi je rekao da je ogorčen na Švicarce i njihovo ponašanje, da smo ih dva puta čisto dobili i da bi bilo ružno da ispadnemo ali da će EHF na osnovu dokumentacije odlučiti. Šta reći, uvijek i iznova stvari koje se ne smiju dešavati jer i na samoj utakmici nismo znali zašto je isključen Nuić.
Jesi to bio odsutan sinoc?KingJamesMVP je napisao/la:Zašto obojica kopirate isti tekst?

15.10.2013.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nisam bio odsutan, jednom je kopiran tekst, ne morate svi kopirati
LeBron James
-
- Kontakt:
**** sa teme, idi navijaj za svoju reprezentaciju, ili onih 25 klubova
- svrakino1921
- Kontakt:
ja mislim da smo mi ovo izgubili i zamolio bih ove nase iskusne i profesionalne forumase patriotski opredjeljeni prema nasoj BiH da nekako stupe u kontakt sa kosarkaskim savezom i upozore ih na ove lopovluke jer mislim dace isto ovako bit i sa Belgijom jer oni ce ici na ovo to je sigurno jer ako mi uzmemo Belgiju mi idemo kao 3 u glavne kvalifikacije a mi smo domacini,jer ovo je sve jasno za rukomet u Svici su prosli zapisnici i ujutro i pred utakmicu jer su mislili da ce nas sigurno dobit ovdje su vidjeli da gube sigurno i neprode zapisnik pred utakmicu.
-
- Kontakt:
To ti zamoli Bahu, on ima veze svugdje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ovdje se radi o duploj kazni ako je utvrdjeno nepravilnost utakmica se trebala odmah prekinuti i gotovo - sluzbeno za Svicu. Ako je BIH kaznjena crvenim za Nuica i sa dvije minute ne vidim logiku da se poslije kaznjava i po drugi put, ovo je kazna na kaznu. I sve to pokazuje da je EHF jedna neuredjena organizacija i sve je moguce.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ma ne vjerujem u to guranje Svice, to je ili nasa greska ili nesposoban ehf. Eto bilo im je ok da igramo sp, pustili nas, a sad nam nesto ne daju da idemo u baraz. A sve i da ode Svica, ispadaju u barazu 100%, a ni mi necemo imati neke velike sanse za prolaz. Nema smisla da se ovoliko trude za tako nesta. Kakva kosarka, nece se to desiti. Koliko god u fibai bili beskicmenjaci, barem su organizirani za razliku od ehf.
A vidi Bahe kralja sad, jucer na postu "sve je uredu" pokupi milion lajkova i dva i po miliona shareova, a sad kao kaze "pa vidite.. ne zna se bas ko je kriv"
A vidi Bahe kralja sad, jucer na postu "sve je uredu" pokupi milion lajkova i dva i po miliona shareova, a sad kao kaze "pa vidite.. ne zna se bas ko je kriv"

- KingJamesMVP
- Kontakt:
nema potrebe za vrijeđanjemKanistuViniga je napisao/la:**** sa teme, idi navijaj za svoju reprezentaciju, ili onih 25 klubova
LeBron James
- svrakino1921
- Kontakt:
mi smo igrali baraz sa Islandom tad igrali prvu u Sarajevu Islandani vodili 3-4 razlike i mi ih dobijemo 1 razlike niko nezna kako od strucnjaka do laika pa i EHF-a i idemo na revans u Island gdje Island i EHF-su uvjereni u prolaz e tu je kvaka sve ostalo je HISTORIJA.mire96 je napisao/la:Ma ne vjerujem u to guranje Svice, to je ili nasa greska ili nesposoban ehf. Eto bilo im je ok da igramo sp, pustili nas, a sad nam nesto ne daju da idemo u baraz. A sve i da ode Svica, ispadaju u barazu 100%, a ni mi necemo imati neke velike sanse za prolaz. Nema smisla da se ovoliko trude za tako nesta. Kakva kosarka, nece se to desiti. Koliko god u fibai bili beskicmenjaci, barem su organizirani za razliku od ehf.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.