Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Lily
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 12:46

Stivi_Dzi je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ev da malo ohrabrimo Reinu ;)
Jos kad bi on pratio ovaj forum ! :mrgreen:
Ma ovo dolazi do njega u mislima :mrgreen:

Kao sto ispod videa pise:
Lloris, Given, Cesar, Casillas & Van Der Sar come close but there is only one Pepe Reina!
Slazem se. Reina je poseban :D

Kolko ja ovog igraca volim pa to nije normalno. Istina, Casillas je stvarno extra i najbolji, al vjerujem da ce ga Reina brzo prestici. Trenutno ima nekakvih problema.. Al' sve ce to proci :)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 12 sep 2010, 13:19

In Pepe we trust... :lol: btW. jedva cekam tekmu... :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 sep 2010, 13:24

LFC_LAVOV je napisao/la:In Pepe we trust... :lol: btW. jedva cekam tekmu... :mrgreen:
u koliko je?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 13:25

Nail for Real je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:In Pepe we trust... :lol: btW. jedva cekam tekmu... :mrgreen:
u koliko je?
u 5

Edit: Jel vecina vas ce gledat preko interneta?
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 12 sep 2010, 13:30

Lily je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
u koliko je?
u 5

Edit: Jel vecina vas ce gledat preko interneta?
ma jok ,kablovska is the name ! :lol: :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 13:32

Stivi_Dzi je napisao/la:
ma jok ,kablovska is the name ! :lol: :lol:
Dobro je.. ima nas :mrgreen:
Nego znam da vecina nema SK, pa reko da na muku ne pristajem. :P

Al' sa prenosima su ove godine zestoko zasrali, cak ni rtl ne prenosi :shock:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 13:34

jedva cekam 5 sati...
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 sep 2010, 13:43

Thunder93 je napisao/la:Covjek nije dosao i odmah smisljate kako bi slomio nogu ccc :D...sutra bi mogli laganini do 3 boda i skoka na 7 mjesto il osmo nezz.
Kakvi smo mi sretnici sa povredama,dosad bi mu je amputirali da je dosao kod nas

Lily je napisao/la: Edit: Jel vecina vas ce gledat preko interneta?
Ja gledam preko neta i pravo da ti kazem,vise me brine to sto od ove sezone covjek nije u stanju naci normalan prenos na internetu,jako malo linkova ima od pocetka ove sezone i svi nakon 5-10 minuta pucaju :( A za limit se ustedi koja giga ,pa se da sve popratit :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 12 sep 2010, 14:01

Gledam nest na za danasnju utkamicu i cini mi se da ce Merelesh poceti na klupi :S ili nisam fino procitao

http://www.empireofthekop.com/anfield/? ... um=twitter
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 14:09

sportklub u 17 sati prenosi liverpool za one koji jos ne znaju :D
http://www.empireofthekop.com/anfield/ evo ovdje imate nekih linkova ako nemate sportklub

LFC - Prijepolje
Kontakt:

Post Postao/la LFC - Prijepolje » 12 sep 2010, 14:24

Evo ovde ima dosta tekmi a verujte ima ponekad i Liverpool rezervehttp://www.jedan-nula.com/uivo-prenos-tv-live.html . Od pocetka sezone sam gledo jednu takmicarsku a pre toga i jednu pripremnu. Mogu reci da sam odusevljen igrom rezervi. Suso koji je ove godine dosao je ekstra igrac samo da nastavi da napreduje. Jako dobar tehnicar. Danas dobijamo 4-0.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 sep 2010, 14:25

reds_forever je napisao/la:
Thunder93 je napisao/la:Covjek nije dosao i odmah smisljate kako bi slomio nogu ccc :D...sutra bi mogli laganini do 3 boda i skoka na 7 mjesto il osmo nezz.
Kakvi smo mi sretnici sa povredama,dosad bi mu je amputirali da je dosao kod nas

Lily je napisao/la: Edit: Jel vecina vas ce gledat preko interneta?
Ja gledam preko neta i pravo da ti kazem,vise me brine to sto od ove sezone covjek nije u stanju naci normalan prenos na internetu,jako malo linkova ima od pocetka ove sezone i svi nakon 5-10 minuta pucaju :( A za limit se ustedi koja giga ,pa se da sve popratit :D
nemam nekog iskustva u gledanju utakmica preko neta, uglavnom sam gledao na TV, ali kad god sam gledao preko neta, gledao sam na na http://www.iraqgoals.tv/ch1.html i nikad nisam imao problema
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Gledam nest na za danasnju utkamicu i cini mi se da ce Merelesh poceti na klupi :S ili nisam fino procitao

http://www.empireofthekop.com/anfield/? ... um=twitter
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky, Poulsen, Lucas, Maxi, Jovanovic, Gerrard, Torres.
:roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 14:34

i ovaj roy malo budali sa sastavom, dobro ce biti ako ikako pobjedimo danas. naravno ako bude igrao ovaj sastav sto je YNWA stavio...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 sep 2010, 14:50

semy-kkb je napisao/la:Fera, vjeruj mi da sam se omisljao da stavim 1x na Birmingham, nekako imam cudan osjecaj da ce vas ljudi rasturiti. Prvo sto kazes nekako mi vas sastav "stran", a i Birmingham je u euforiji, bez obzira na njegove rezultate, plus su na domacem, u svom na svom. Moja prognoza, gubite danas!
plus sto su nas uvijek mucili...

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 12 sep 2010, 14:58

ja igrao 2 8-)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 12 sep 2010, 15:20

Apparent Liverpool line up according to one of Rosco's ITK's is:

Reina, Konchesky, Skrtel, Carragher, Johnson, Poulsen, Lucas, Maxi, Jovanovic, Gerrard, Torres.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 12 sep 2010, 15:25

prije svega ovo nije najjaci nas sastav u ovome momentu tako da ne ocekujem pobjedu...drugo Birmingham nismo pobijedili ima 5 sezona a imali smo kompletan tim...ali trece i mislim najvaznije...prije nije bilo Roya :D tako da ukoliko pobijedimo dole bice to ogroooman plus ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 sep 2010, 15:33

RA. je napisao/la:Apparent Liverpool line up according to one of Rosco's ITK's is:

Reina, Konchesky, Skrtel, Carragher, Johnson, Poulsen, Lucas, Maxi, Jovanovic, Gerrard, Torres.
Dje je Meireles....sta ce nam oba panja i Lucas i Poulsen u ekipi...pa i Jovanovic...valjda ovo nije tacan sastav.Jovanovic je koristan ko i prosjecan hrast na svojoj poziciji.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 sep 2010, 15:34

mighty_reds je napisao/la:prije svega ovo nije najjaci nas sastav u ovome momentu tako da ne ocekujem pobjedu...drugo Birmingham nismo pobijedili ima 5 sezona a imali smo kompletan tim...ali trece i mislim najvaznije...prije nije bilo Roya :D tako da ukoliko pobijedimo dole bice to ogroooman plus ;)
Ja se samo bojim da cemo i zbog ovih njegovih cudnih odluka i izgubiti. Al' ne ono normalno gubljenje.. Nego da ce nas sasadit :roll:

Al ne daj Boze.

Vidjet cemo. Treba se nadati, iako mi je i to vise na vrh glave. :|

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.