Pa isti kao i protiv Celzija.anell je napisao/la:Hoćetel mi halaliti ako ovo propustim ? Pa gledaj sastava grob te yebo.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa isti kao i protiv Celzija.anell je napisao/la:Hoćetel mi halaliti ako ovo propustim ? Pa gledaj sastava grob te yebo.![]()
Ovo je definitivno kraj. Pitanje je samo United ili City. United vjerovatno"He’s been vague at the moment, his situation is not decided one way or the other so I left him at home," he said.
When asked if his decision meant a resolution was fairly imminent, he replied: "Yes, but don’t read too much into it because even I don’t know what way it will go.
"You want to focus on the players who are on the pitch who can do well for the club."
Asked if he could say where Sanchez was going, he said: "No."
Ovo i jest sastav za kordoba kupa.bega_afc je napisao/la:Pa isti kao i protiv Celzija.anell je napisao/la:Hoćetel mi halaliti ako ovo propustim ? Pa gledaj sastava grob te yebo.![]()
Imam jednu dojavu za buraza...Ivobi dobacuje do gola, kvota 1,05. Sigurica.anell je napisao/la: Ovo i jest sastav za kordoba kupa.
Jedino nas on može spasiti.bega_afc je napisao/la:Imam jednu dojavu za buraza...Ivobi dobacuje do gola, kvota 1,05. Sigurica.anell je napisao/la: Ovo i jest sastav za kordoba kupa.
Danas zabija, prica mi lik iz Australije, on vec gledao utakmicu...anell je napisao/la:Jedino nas on može spasiti.bega_afc je napisao/la:Imam jednu dojavu za buraza...Ivobi dobacuje do gola, kvota 1,05. Sigurica.anell je napisao/la: Ovo i jest sastav za kordoba kupa.
Ja učim.anell je napisao/la:Imal nas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.