Pa ne znam ali rukomet je previše mutan sport, svakavih gluposti ima. Nekako ne mislim da će ovo ostati ali vidjet ćemo.hurem je napisao/la:A zasto bi bila nova utakmica ako je delegat pogrijesio?Unofficialpage je napisao/la:Ovo je ozbiljan propust za koji neko mora odgovarati. Ne može se niko pravdati sa "dešava se" jer se ne dešava ozbiljnim ljudima koji znaju svoj posao, već ovo se dešava samo amaterima. Nebitno je koje kriv, direktor ili delegat, i direktor i(li) delegat trebaju snositi posljedice a te posljedice trebaju biti otkaz.
Po meni postoje samo dvije opcije a to su: nova utakmica ili službeni rezultat 0-10, nema treće. Može biti da griješim, i volio bih ali teško. Kad nešto napišeš provjeri nekoliko puta, slovo po slovo a ne riječ po riječ. Reci još nekome da provjeri pa smanji mogućnost greške na minimum a ne samo napiši i klik send ili print.
Zapravo, mogla bi biti nova da smo izgubili i kao jedan od razloga naveli neopravdano isklj.Nuica, a zatim mi zatrazili ponavljanje tekme. Sta da se to desilo s Terzicem recimo? - veliki hendikep u odbrani.bi to bio.
Zasto bi direktor ili taj neko nas ispastao i dobijao otkaz ako je sve uredno dostavio delegatu? Sta je trebao, diktirati mu imena dok je ovaj prekucavao?
Na kraju, ovaj dupli sport je stvarno glup i njihovi novinari nista ne rade, samo kopiraju recenice raje s foruma i objave...FUJ
Sta kazu, u Svicarskoj se i ne pise o ovome...pa ne bi ni kod nas da upravo dupli sport nije digao toliku hajku oko svega toga...kao da je Armagedon.

Zato sam napiso i(li), jer može biti da su obojica napravili grešku. Ako je isključivi krivac delegat onda direktor ne treba odgovarati.