Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
EKSLUZIVNO: Mogli bi ste banove dobiti ako nastavite.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Prema ovom pravilniku, nikakva sansa ne postoji da nas izbace.. Evo vam i pravilnik, treca tacka.. Kaznjavaju se delegati zbog propusta. Izvolite..
Životni saputnik! 1921
Ponovno je aktualizirano pitanje "hoće li biti treći" ?!
meč sa švicarcima
meč sa švicarcima

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ekskluzivno
Mi u barazu, Svica neka pravi suplji sir.
Nije Baho
Mi u barazu, Svica neka pravi suplji sir.
Nije Baho

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Direktor rukometne reprezentacije Gordan Muzurović u izjavi za ****.ba, istakao je da je “slučaj Nuić” administrativni propust za koji je odgovoran delegat.
Navodno, u zapisniku nije bilo Tomislava Nuića, a bio je na klupi i dao je jedan gol. Iz našeg tabora tvrde da su dostavili i spisak sa njegovim imenom.
“Još uvijek se ništa ne zna, ali mi smo Nuića stavili u spisak i poslali delegatu, međutim zašto ga on nije unio na zvanični zapisnik, zaista ne znam. Mi smo ispravno uradili, iako se još uvijek ništa ne zna, mišljenja sam da neće biti problema”, kazao je Muzurović.
Navodno, u zapisniku nije bilo Tomislava Nuića, a bio je na klupi i dao je jedan gol. Iz našeg tabora tvrde da su dostavili i spisak sa njegovim imenom.
“Još uvijek se ništa ne zna, ali mi smo Nuića stavili u spisak i poslali delegatu, međutim zašto ga on nije unio na zvanični zapisnik, zaista ne znam. Mi smo ispravno uradili, iako se još uvijek ništa ne zna, mišljenja sam da neće biti problema”, kazao je Muzurović.
-
- Kontakt:
Ima li ljudi sta od Bahe? Je li on sta objavljivao veceras?
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 13 jan 2018, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od onog Bukowskogharden je napisao/la:Baho se vise citira od Balasevica

EKSKLUZIVNO: Baho poručuje, nemojte me više citirati!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Poslije meča održan je sastanak delegata, predstavnika EHF-a sa službenim osobama u reprezentaciji BiH.
Delegat je bio Slovenac Darko Repenšek, koji je priznao propust i preuzeo odgovornost.
Naime, iz rukometne reprezentacije BiH su delegatu dostavili pasoše sa 16 imena, da bi on u zapisnik unio samo 15, izostavivši Nuića, dok je kod reprezentacije Švicarske na spisku 16 rukometaša.
Delegat je bio Slovenac Darko Repenšek, koji je priznao propust i preuzeo odgovornost.
Naime, iz rukometne reprezentacije BiH su delegatu dostavili pasoše sa 16 imena, da bi on u zapisnik unio samo 15, izostavivši Nuića, dok je kod reprezentacije Švicarske na spisku 16 rukometaša.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kažu Joge zapisnik sastavljao...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Umjesto Tomislav Nuić u zapisnik upisali Tomislav Piplica.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je ozbiljan propust organizatora jer je po mojoj procjeni blizu 1000 ljudi ostalo ispred Mejdana iako smo svi imali uredno kupljene karte. Na ulazu nije bilo aparata za skeniranje ulaznica što je dovelo do toga da su prolazile i osobe koje nisu imale karte. Bila je velika gužva, skoro pa i stampedo, nakon čega je napolju ostao veliki broj nas koji smo imali uredno kupljene ulaznie - istakao je jedan od razočaranih navijača i čitatelja našeg portala, čiji je identitet poznat redakciji.
Ovakve situacije nisu strane za tuzlansku publiku, koja je i ranije na utakmicma rukometne i košarkaške reprezentacije BiH, često zbog više prodatih ulaznica ili slabe kontrole ulaska osoba koje nemaju ulaznice (na jaransko-rodbinskoj osnovi) znala ostati ispred Mejdana, čiji kapacitet već odavno nije dovoljajn za ovakve utakmice.
Ovo kod nas standardno bude, dodju one guzonje iz politike
Sjecam se kada je bilo protiv Izraela mislim neka utakmica jedva sam usao pored onih specijalaca sa dugim cijevima, preskocio ogradu.
Ovakve situacije nisu strane za tuzlansku publiku, koja je i ranije na utakmicma rukometne i košarkaške reprezentacije BiH, često zbog više prodatih ulaznica ili slabe kontrole ulaska osoba koje nemaju ulaznice (na jaransko-rodbinskoj osnovi) znala ostati ispred Mejdana, čiji kapacitet već odavno nije dovoljajn za ovakve utakmice.
Ovo kod nas standardno bude, dodju one guzonje iz politike

Sjecam se kada je bilo protiv Izraela mislim neka utakmica jedva sam usao pored onih specijalaca sa dugim cijevima, preskocio ogradu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zamisli Piplicu na golu u rukometuSGD53 je napisao/la:Umjesto Tomislav Nuić u zapisnik upisali Tomislav Piplica.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
EKSKLUZIVNO: Ja preuzeo odgovornost. Selam. Baho.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
EKSKLUZIVNO: Baho već zakazao baraž u Mejdanu
Sve je uredu.Idemo u baraž.Mejdan <3 Tuzla... Časovi ljubavi prema državi, reprezentaciji...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Repensik,alpski Srbin,je gotovo sigurno potplacen od nekoga da napravi ovaj incident.
lezVe do bagro
-
- Kontakt:
Spisak igraca za svaku utakmicu sastoji 16 igraca. Pravilo nije sa danasnjim danom usvojeno. Nemoze mu promaci da fali jedan igrac, a da pred utakmicu nije ustanovio zasto ima samo 15 na spisku.SF6 je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Crveni karton je ocigledno bio pokusaj, da se okrene utakmica u korist svicaraca. Umalo im nije uspjelo. Svaka cast nasim momcima!!!![]()
Odgovor smo potražili do selektora Šumana.
'Nuić je bio u zapisniku na tehničkom sastanku sa službenim licima ovog susreta, koji je održan jutros i ne vidim problem u tome, bar sa naše strane. Zašto se nije našao u zvaničnom zapisniku ne znam, ali to su stvari koje trebate pitati službene osobe susreta', rekao je Šuman za ****.
EKSLUZIVNO: Samo za vas, bice sve u redu. Pobjeda ce biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.