Misliš šlag na jagoduMig_Mig je napisao/la:Ovo ako se desi, bice jagoda na slag i konacni krah rulometa u BIH.

Muzurović: Neka, Nuiću, ja ću

Moderator/ica: Pasha
Misliš šlag na jagoduMig_Mig je napisao/la:Ovo ako se desi, bice jagoda na slag i konacni krah rulometa u BIH.
a kad je spanija protiv nas igrala (1:1) sa kapitenom koji im je imao prije toga 3 zuta i nije imao pravo, izvukli su se tako da je kao delegat na utakmici protiv litvanije gdje je dobio 3. zuti nije taj karton zapisao (samo je kao sudija bio zapisao karton). spanci prodjose nez ikakvih konsekvenca!Celtic je napisao/la:Joj odmah neke teorije zavjera, svijet protiv nas, sudije protiv nas, pa jel prije nekoliko godina Real Madrid bio izbačen iz Kupa Kralja, jer je nastupio onaj Rus, a nije imao pravo, ee shvati jedan Real Madrid da se izbaci, kakve bolan zavjere i pm.
Namjerno sam napisao... jer je sve u pm otislo i sve je naopako. Al videoRaonffa je napisao/la:Misliš šlag na jagoduMig_Mig je napisao/la:Ovo ako se desi, bice jagoda na slag i konacni krah rulometa u BIH.![]()
Muzurović: Neka, Nuiću, ja ću![]()
Otkud znas da smo ga prijavili?edinjo-bih je napisao/la:i to su primjetili kad je napravio faul za 2m, pa mu kratko iza toga dali crveni da nebi vise ulazio. znaci delegat je tek tad kad mu je upisivao 2minuta iskljucenke skontao da ga nema na listi (ali prijavljen jeste, sto nama hvala Bogu ide u korist)Semper je napisao/la:Domacin utakmice je obavezan da delegatu dostavi zapisnik prije utakmice. Delegat zatim provjerava da li svi igraci imaju pravo nastup. Nazalost mi smo dostavili zapisnik bez Nuica ali olaksavajuca okolnost je u tome da je on imao pravo nastupa . Delegat prije susreta ima obavezu da provjeri da li svi na klupi imaju i pravo da budu na klupi tj. da li su upisani u zapisnik. Dakle delegat je napravio propust sto Nuica nije udaljio sa klupe.
Greska nemoze biti nasa iz jednog jedinog razloga. Postoje delegati na svakoj utakmici pod okriljem EHF.Celtic je napisao/la:Nisi ti mene shvatio, šta želim reći, nemoj se provaljivati, govorim za ranije komentare ako je greška naša, i ako nas izbaci ili kazni, takva su pravila i nema tu mi mala sila, ili da smo Njemačka drugačije bi se postupilo. Kontaš li sad "momak" ?samoposmatram je napisao/la:Momak ti si zalutao ovdje. Najbolji rukometas na svijetu osudjen za match fixing. Nemas pojma o svijetu rukometa.Celtic je napisao/la:Joj odmah neke teorije zavjera, svijet protiv nas, sudije protiv nas, pa jel prije nekoliko godina Real Madrid bio izbačen iz Kupa Kralja, jer je nastupio onaj Rus, a nije imao pravo, ee shvati jedan Real Madrid da se izbaci, kakve bolan zavjere i pm.
ja sam za baraz u Tuzli ovo veceras je fantasticno al sam cuo u Sarajevu hoce da igraju barazharry_90 je napisao/la:pozlilo mi kad sam vidio njuske iz SDP-a.. kako se guraju u pm ko da su Bosnu oslobodili![]()
ovi ako naprave propust nek se ubiju kolektivno,a ako prodje dobro po nas,baraz obavezno u Tuzli,jer ako ga gdje drugo odvedu nek se opet ubiju
Zna da smo ga prijavili jer je Šuman rekao da je poslan isti spisak kao i u prvom meču (tu je Nuić bio uredno prijavljen, a Šuman valjda nije retardiran da je zaboravio da su skinuli igrača sa spiska i da govori suprotno cijeloj naciji), i za to postoje dokazi i ako je to tako mi smo čisti, delegat je kriv što nije popisao i fino pregledao zapisnik.SF6 je napisao/la:Otkud znas da smo ga prijavili?edinjo-bih je napisao/la:i to su primjetili kad je napravio faul za 2m, pa mu kratko iza toga dali crveni da nebi vise ulazio. znaci delegat je tek tad kad mu je upisivao 2minuta iskljucenke skontao da ga nema na listi (ali prijavljen jeste, sto nama hvala Bogu ide u korist)Semper je napisao/la:Domacin utakmice je obavezan da delegatu dostavi zapisnik prije utakmice. Delegat zatim provjerava da li svi igraci imaju pravo nastup. Nazalost mi smo dostavili zapisnik bez Nuica ali olaksavajuca okolnost je u tome da je on imao pravo nastupa . Delegat prije susreta ima obavezu da provjeri da li svi na klupi imaju i pravo da budu na klupi tj. da li su upisani u zapisnik. Dakle delegat je napravio propust sto Nuica nije udaljio sa klupe.
Stvar je jasna,ako nuic nije na spisku koji smo dali delegatu mi ga pusimo,u svakom ostalom slucaju nas boli qrac.
Nuic je trebao biti prijavljen,e da li su ga nasi slucajno izostavili treba sad vidjeti.
Bravo kome je upisan golSGD53 je napisao/la:A jel Nuić gol zabio ?
Ako je zabio gol kome je onda on upisan ?
U rukometu i nema puno para kao u drugim sportovima, iz razloga sto sudije imaju ogroman uticaj na krajnji rezultat. OVdje je dogovor bio da Svicarci moraju dalje pod svaku cijenu. Moguce je da ce neko morati vracati ispod stola ili kompenzirati Svicarskoj na sljedecem EP.Zagor je napisao/la:Al sto neko rece kakva se sranja desavaju u rukometu, sjetite se meca kad su nam isladjani sudili jel protiv Madjarske.. Ja od tada rukomet smatra nekim smijesnim sportom, jednostavno pratim ga samo kad repka igra i to gledam meceve onako radi reda tek kad dodju ovakve tekme kao danas gledam pozorno. Jednostavno zgadio mi se taj sport kad neke repke imaju povlasten polozaj... Ne bitno ovo danas... Al eto opet mislim da nas jedva cekaju naguzitti za ova 24 sata. Sto neko rece da se desilo Njemackoj il nekoj slicnoj repki vjerujem da bi im vec oprostili..
Pa haman da gol nije onda upisan nikomsvrakino1921 je napisao/la:Bravo kome je upisan golSGD53 je napisao/la:A jel Nuić gol zabio ?
Ako je zabio gol kome je onda on upisan ?
Zabio gol, igrao neko vrijeme (možda 5-10 minuta maksimalno), u tom periodu na terenu je dobio jedno isključenje, izašao da odradi isključenje (odradio isključenje) i nakon odrađenog isključenja je ostao na klupi. Tek par minuta nakon toga svega je dobio crveni karton, a mi opet igrača manje na terenu zbog toga.MortemHz je napisao/la:Zabio je jedan gol i onda je nedugo zatim dobio crveni pa je bio odstranjen iz igre, makar mislim da je tako bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.