Pauk je napisao/la:Pa nije Dzeko sad Terminator da moze sam protiv 3-4 igraca u odbrani a neki su i crnci a oni su jaki.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
hepek04 je napisao/la:@ Dr.H...
Pusti ba, od sve price o fudbalu ili nogometu, pobjedi ili porazu, oni uprate da si napisao "mi"
Kad vec navodite primjer Manchester, pa taj klub ima navijace u Kini, Indiji, Indoneziji, Mauritaniji, Kongu koji govore "mi"...
Zato sam uzeo primjer jer je Manchester klub sa najviše navijača na svijetu, mislim
Mislis FK Jedinstvo iz Manchestera
Najvise navijaca (na svijetu) će imati onaj evropski velikan koji dovede makar jednog kineza
poletarac je napisao/la:NEKONTAM JA VAS NIKAKO NEZNAM STA VISE HOCETE OD NAS SARAJLIJICA KAKO KAZETE OD REPKE SUSICA I OSTALIH PA NIJE SMAK SVIJETA MOZDA MI KOJI ZIVIMO U BIH NISMO REALNI MOZDA OCEKUJEMO PREVISE JER SVI DOBRO ZNAMO KAKO SE ZIVI OVDE U BIH I JEDINA SVIJETLA TACKA U NASIM JADNIM ZIVOTIMA JE REPKA KAKO KAZU STARI LJUDI HLJEBA I IGARA PA KAD SE DESI A NEZNAM STA SE DESILO OVAKO NESTO KAO PROTIV FRANCUZA SMAK SVIJETA I MANITE SE PODJELA NA OVE I ONE NAVIJECE NEGO IDEMO SVI ZAJEDNO DA POKAZEMO DIJASPORI DA OVDE NE ZIVE TAMO NEKI NAVIJACI NEGO NAVIJACI KOJI VOLE SVOJU DRZAVU REPKU I SVE IGRACE TACNO JE DA SMO ODIGRALI LOSE I NIJE BITNO GDJE SE IGRA AKO SE IGRA PA ZAR DO SADA NISTE VIDJELI KAKO NAVIJAJI NAVIJACI SARAJEVA ZELJE CELIKA SLOBODE VELEZA I OSTALIH DOSTA NAM JE PODIJELA NA OVE I ONE NISTA NIJE GOTOVO IDEMO DALJE POZIVAM SVE NAVIJACE IZ BIH DA NA SLIJEDECU UTAKMICU DODEMO I SVI ZAJEDNO POKAZEMO KAKO TO MI RADIMO
Milos Teodosic, for his fantastic diving skills in the Semi Final of the 2010 FIBA world Championship
Haha, umro sam od laughing kad su Srbi pocili slaviti pobijedu kad su vodili 82-81 4 sekunde prije kraja, ali Turska su na kraju pobijedili, i ako Ilyasola i Hedo oba katatrofa. Kakvo razocaranje za Srbi
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Milos Teodosic, for his fantastic diving skills in the Semi Final of the 2010 FIBA world Championship
Haha, umro sam od laughing kad su Srbi pocili slaviti pobijedu kad su vodili 82-81 4 sekunde prije kraja, ali Turska su na kraju pobijedili, i ako Ilyasola i Hedo oba katatrofa. Kakvo razocaranje za Srbi
Haha umirem od laughing i ja. Mene samo zanima je li se ovaj zayebaje ili je ozbiljan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester