Nemoj na brata takokobe24 je napisao/la:I ja se ne sjecam da je to ikad uradio. Najodvratniji igrac u ekipi definitivno.RealnoGledano je napisao/la:uh kakav start..bravo Juka
p.s. kako me samo ovaj Aminu nervira, taj nakon ulaza ne bi asistiro ni materi
ne sjecam se da je ikad namjestio Juki zicer otkako je presao u POR
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Nije valjda i on musliman?Ziggs je napisao/la: Nemoj na brata tako
Ako jeste, povlacim sve sto sam rekao.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zaustave Cousinsa i Davisa ne mogu vanjske polovnjake NOP
odnosno i ne trude se....
-
RealnoGledano
- Kontakt:
jel moguce da su ovoliko ulaza dopustili
pa ljudi su im bar 20 pts dali na polaganja
klupa kriminalna, nit mogu sta odbranit nit dat
pa ljudi su im bar 20 pts dali na polaganja
klupa kriminalna, nit mogu sta odbranit nit dat
Al-Farouq Aminukobe24 je napisao/la:Nije valjda i on musliman?Ziggs je napisao/la: Nemoj na brata tako![]()
Ako jeste, povlacim sve sto sam rekao.
-
DzoniInglis
- Kontakt:
Ide ga sve večeras, čak bi se i ovaj promašen šut mogao upisati kao asistencija

Nurkic u razlicitim papama 
Izbaci Aminua vise samo stoji pored Davisa,a redovan je kad drugi zagrade da skoci
jos se ispucava glupan
Aminu uzeo 6,7 suteva u zadnjih 5,6 minuta i nista nije pogodio...moze li mu iko objasniti da ne suta vise glupan jedan.
Izgubise radi Aminua
nista nije mogao odbranit,skace kada drugi zagrade,stalno visi na trojci i jos se ispucava kada se stize rezultat 9 brat trojki sprzio
i jos kazu dobar defanzivac
.Vonleh duplo bolji defanzivac i troduplo manji potrosac......zakucan hladno za kraj klupe.
I Sahbaz par puta poletio i opaalio ciglu kada je trebalo stati na loptu.....
Juka odlican za 8 min 13p i u drugom pol. dobije 2 lopte
ustopao Cousinsa u odbrani steali,blokade 
I Sahbaz par puta poletio i opaalio ciglu kada je trebalo stati na loptu.....
Juka odlican za 8 min 13p i u drugom pol. dobije 2 lopte
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 13 jan 2018, 04:20, ukupno mijenjano 1 put.
Juka finu utakmicu odigrao, to što Blazersi nisu mogli ništa pogoditi sa vana kad je trebalo to je druga stvar
- kupus army
- Kontakt:
Puce mi stream dva minuta prije kraja,jel na 19 poena ostao?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Jeste.
isprozivao Cousinsa i pohvalio ga :mrgreen: klasicni Nurkic, rekli bismo :kafa:
Dobar.
3 fine blokade na Cousinsu 
-
RealnoGledano
- Kontakt:
bilo bi smijesno da su pobjedili.ljudi su imali 12/42 za 3 pts
da su bar 10 trojki manje uzeli i iz tih napada dali 10 pts pobjedili bi
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Po logici mnogih na Portlandovom forumu, krivica je na Jusufu, jer nije imao više od 5 skokova. Treba zanemarit ispucavanje ostalih i Jusufovu efikasnost sinoć i dosta dobru obranu, najveći problem je taj nedostatak skokova.RealnoGledano je napisao/la:bilo bi smijesno da su pobjedili.ljudi su imali 12/42 za 3 pts
Moram priznati, sve više i više se nadam da će otići u trejdu negdje, ili da će mu neka ekipa na kraju ponuditi više nego je Portland spreman dati. Kad smo već kod toga, jel' ima možda neko da mi kaže koje bi ekipe bile dobre za Jusufa (po vašem mišljenju naravno), u slučaju da ode?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
RealnoGledano
- Kontakt:
i ja bas citam na njihovoj FB stranici pa to je strasno
traze trejd Dame-a i lome "kola" na Jusufu jer ga je rođo nadskako (a to sto je Juka proveo tekmu na vrhu reketa cuvajuci Rođu i sto kad rođo skace u odbrani ne smije mu niko pric od saigraca na 2 metra da pokupi skok to ništa)
ne viđo da iko spomenu AMinua i to što je opucao 9 trojki i sto ga je AD natrpo do vrha
ne znam kako je u ostalim timovima al ovi portlandovi "navijaci" su dno dna
ljudi su izgubili dodir sa realnoscu,oni kontaju da su top tim i da bi trebali svaku pobjedit
traze trejd Dame-a i lome "kola" na Jusufu jer ga je rođo nadskako (a to sto je Juka proveo tekmu na vrhu reketa cuvajuci Rođu i sto kad rođo skace u odbrani ne smije mu niko pric od saigraca na 2 metra da pokupi skok to ništa)
ne viđo da iko spomenu AMinua i to što je opucao 9 trojki i sto ga je AD natrpo do vrha
ne znam kako je u ostalim timovima al ovi portlandovi "navijaci" su dno dna
ljudi su izgubili dodir sa realnoscu,oni kontaju da su top tim i da bi trebali svaku pobjedit
Memphis, da se trejda Nurkic-Gasol. Zatim Dallas nema centra, Milwaukee takodjer trazi centra, Orlando trejd sa Vucevicem, Clippers trejd sa Jordanom.Tesnjak1991 je napisao/la:Po logici mnogih na Portlandovom forumu, krivica je na Jusufu, jer nije imao više od 5 skokova. Treba zanemarit ispucavanje ostalih i Jusufovu efikasnost sinoć i dosta dobru obranu, najveći problem je taj nedostatak skokova.RealnoGledano je napisao/la:bilo bi smijesno da su pobjedili.ljudi su imali 12/42 za 3 pts
da su bar 10 trojki manje uzeli i iz tih napada dali 10 pts pobjedili bi![]()
Moram priznati, sve više i više se nadam da će otići u trejdu negdje, ili da će mu neka ekipa na kraju ponuditi više nego je Portland spreman dati. Kad smo već kod toga, jel' ima možda neko da mi kaže koje bi ekipe bile dobre za Jusufa (po vašem mišljenju naravno), u slučaju da ode?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.