Da hoće više i taj Sanchez otići, nabijem ga na qrac.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Kako ne znaš ko je Malcom?Jack je napisao/la:A ko je Malcom?
Ako nisi znao na ovoj temi ima jedan forumaš koji prati sve lige svijeta.Jack je napisao/la:A ko je Malcom?
Da hoće više i taj Sanchez otići, nabijem ga na qrac.
I Bellerinanell je napisao/la:Seo i Mustafa nam sređuju Draxlera.
Pa jest, onaj Nkoudou i N'Jie su se baš pokazali.Jack je napisao/la:Ali ako ga Poche ganja, on zna
Normally, he should stay here until the end of the season but we’ll see.
U prijevodu neće Sanchez sada da ideBrokula je napisao/la:Normally, he should stay here until the end of the season but we’ll see.
Pa šta ovi naši čekaju, što ne prodaju ovo smetljeBig Sam on Walcott: “You are all aware of our interest in Theo. It would be very nice if we could get it over the line but there is nothing imminent. It would be a permanent deal. We wait and see.”
A što volim ovu ValensijuArsènic™
@MrArsenicTM
Valencia are interested in Walcott acc. to James Olley.
Gabriel PaulistaAA23 je napisao/la:A što volim ovu Valensiju
Recimo Postman da mu udijeli penziju i da mu ovaj marku na kafu ostavi.Jack je napisao/la:Lijepo bi bilo da golmana bez refleksa neko zatraži
Bolji su jer ih je De Gea spasio bezbroj puta ove sezone, naravno uslijed multimilionerskih troškova na "wc" igrače očekuješ da budu sami vrh svjetskog fudbala, međutim yebe ih to što je City za klasu bolji jel tako?japa je napisao/la:Ma ja kakve vece sanse ima United, jes da su oni drugi a mi sesti na tabeli tu je to negdje
![]()
Pa United sa Alexisom je kandidat za titulu, da City nema nesvakidasnju sezonu u kojoj je dobio skoro svaki mec, United bi sa Alexisom bio prvi favorit za titulu...da su njega imali umjesto Rashforda ili Martiala bili bi puno blize Cityu na tabeli. Oni su bez igraca klase Alexisa u ofanzivi drugi, Arsenal sa Alexisom je sesti i kaze nema neke razlike izmedju Uniteda i ArsenalaMa jok isto je to, jes da oni dovedu Pogbu, jes da ce dovesti Griezmana a mi Mavropanosa i kontamo Malcoma ili Lemara ali tu je to negdje
Arsènic™
@MrArsenicTM
Times understands Alexis is desperate to leave #AFC in January and the club are equally keen to sell him after he became an unpopular figure in some parts of the dressing room.
Razočaran sam ovim razmišljanjem iskreno,Marsal je napisao/la: Čast svima koji su prošli kroz Arsenal ali od Henrya boljeg igrača nismo imali. I nećemo imati zadugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.