Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Jack
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Jack » 12 jan 2018, 00:07

A ko je Malcom? :lol:

Da hoće više i taj Sanchez otići, nabijem ga na qrac.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jan 2018, 00:09

Jack je napisao/la:A ko je Malcom? :lol:
Kako ne znaš ko je Malcom?
slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 jan 2018, 00:11

Jack je napisao/la:A ko je Malcom? :lol:

Da hoće više i taj Sanchez otići, nabijem ga na qrac.
Ako nisi znao na ovoj temi ima jedan forumaš koji prati sve lige svijeta.

David Ornstein

Everton & Southampton have held high-level talks with Arsenal to sign Theo Walcott permanently. More loan options but #AFC will only sell/keep. TW not agitating & club not rushing but if Giroud+Welbeck prove fitness should happen. #EFC more likely than #SaintsFC to fund fee/wages
Pld W D L
38 26 12 0

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 12 jan 2018, 00:16

Na manageru ga doveo jednom, qrcu nije valj'o.

Sve to iz Francuske lige je sumnjivo. Ali ako ga Poche ganja, on zna :salut:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 jan 2018, 00:32

Seo i Mustafa nam sređuju Draxlera.
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jan 2018, 11:02

anell je napisao/la:Seo i Mustafa nam sređuju Draxlera.
I Bellerin

slika

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 12 jan 2018, 11:27

Jack je napisao/la:Ali ako ga Poche ganja, on zna :salut:
Pa jest, onaj Nkoudou i N'Jie su se baš pokazali. :mrgreen:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 12 jan 2018, 11:31

Normally, he should stay here until the end of the season but we’ll see.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jan 2018, 11:53

Brokula je napisao/la:
Normally, he should stay here until the end of the season but we’ll see.
U prijevodu neće Sanchez sada da ide :lol: nego će hladno otići na free i pokupit paretine, a nama qarina. Bolje doduše nismo ni zaslužili :) Samo šteta što neće u januaru otići da pokupi odmah trofej na kraj usezone, zaslužio je.
Čast svima koji su prošli kroz Arsenal ali od Henrya boljeg igrača nismo imali. I nećemo imati zadugo.

Big Sam on Walcott: “You are all aware of our interest in Theo. It would be very nice if we could get it over the line but there is nothing imminent. It would be a permanent deal. We wait and see.”
Pa šta ovi naši čekaju, što ne prodaju ovo smetlje :roll:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 12 jan 2018, 13:21

Arsènic™
@MrArsenicTM
Valencia are interested in Walcott acc. to James Olley.
A što volim ovu Valensiju :beba:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 12 jan 2018, 14:11

AA23 je napisao/la:A što volim ovu Valensiju :beba:
Gabriel Paulista :salut: Najbolji sportski direktor Arsenala u historiji.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 jan 2018, 16:56

Da, svaka mu cast pojacao nas je svojim odlaskom a sad jos vuce dva polovnjaka za sobom i jos ce nam fino platiti...na neki nacin Paulista se i isplatio Arsenalu.

Da je jos talnuti im i Wheelchaira nekako ali slabo bi dobili love istice mu ugovor.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 12 jan 2018, 18:12

Lijepo bi bilo da golmana bez refleksa neko zatraži :rol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 jan 2018, 18:29

Jack je napisao/la:Lijepo bi bilo da golmana bez refleksa neko zatraži :rol:
Recimo Postman da mu udijeli penziju i da mu ovaj marku na kafu ostavi. :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 12 jan 2018, 18:32

City odyebao Alexisa, ne žele platiti više od 20 miliona i ne žele mu dati toliku platu koju traži, nemaju ništa protiv ako se igrač pridruži Junajtedu.

Junajted spreman (ponudio) 35 miliona za Alexisa, obavili razgovore sa Alexisovim agentom Felichevichem, razgovori prošli okej, ali nema dogovora sa Arsenalom.

Ako ode u United, biće da mu je do love jer ne znam kakve to veće šanse ima Junajted za osvajanje nečega od Arsenala, imaće jedino Ligu Prvaka da učestvuje i to je plafon.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 jan 2018, 18:49

Ma ja kakve vece sanse ima United :rol: , jes da su oni drugi a mi sesti na tabeli tu je to negdje :mrgreen:

Pa United sa Alexisom je kandidat za titulu, da City nema nesvakidasnju sezonu u kojoj je dobio skoro svaki mec, United bi sa Alexisom bio prvi favorit za titulu...da su njega imali umjesto Rashforda ili Martiala bili bi puno blize Cityu na tabeli. Oni su bez igraca klase Alexisa u ofanzivi drugi, Arsenal sa Alexisom je sesti i kaze nema neke razlike izmedju Uniteda i Arsenala :rol: Ma jok isto je to, jes da oni dovedu Pogbu, jes da ce dovesti Griezmana a mi Mavropanosa i kontamo Malcoma ili Lemara ali tu je to negdje :kafa:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 12 jan 2018, 18:56

japa je napisao/la:Ma ja kakve vece sanse ima United :rol: , jes da su oni drugi a mi sesti na tabeli tu je to negdje :mrgreen:

Pa United sa Alexisom je kandidat za titulu, da City nema nesvakidasnju sezonu u kojoj je dobio skoro svaki mec, United bi sa Alexisom bio prvi favorit za titulu...da su njega imali umjesto Rashforda ili Martiala bili bi puno blize Cityu na tabeli. Oni su bez igraca klase Alexisa u ofanzivi drugi, Arsenal sa Alexisom je sesti i kaze nema neke razlike izmedju Uniteda i Arsenala :rol: Ma jok isto je to, jes da oni dovedu Pogbu, jes da ce dovesti Griezmana a mi Mavropanosa i kontamo Malcoma ili Lemara ali tu je to negdje :kafa:
Bolji su jer ih je De Gea spasio bezbroj puta ove sezone, naravno uslijed multimilionerskih troškova na "wc" igrače očekuješ da budu sami vrh svjetskog fudbala, međutim yebe ih to što je City za klasu bolji jel tako?

Nešto ne vidim da su bolji u međusobnim duelima sa top 6, mogao je prosipati onu utakmicu protiv Wengera, drugima ne može, čupa ga ogroman roster i hrpa preplaćenih igrača koji moraju riješavati manje ekipe

Rezultati su jedno, a činjenice drugo, United neće trofeja uzeti ove sezone kako god da okreneš, pa tvoj ljubimac Jazavac nema tu famoznu drugu sezonu

:beba:

I još :

Arsènic™
@MrArsenicTM
Times understands Alexis is desperate to leave #AFC in January and the club are equally keen to sell him after he became an unpopular figure in some parts of the dressing room.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 12 jan 2018, 19:16

Marsal je napisao/la: Čast svima koji su prošli kroz Arsenal ali od Henrya boljeg igrača nismo imali. I nećemo imati zadugo.
Razočaran sam ovim razmišljanjem iskreno,

kad se sjetim kakve utakmice je igrao Fabregas te kakva klasa je bio van Persie, ovo što ovaj 'desperate' futsaler pokazuje je stepenicu ispod toga, barem za mene.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 12 jan 2018, 19:25

Pa ako si na drugom mjestu to i jeste vrh, nije United jedini koji multimilionerski trosi ti u Engleskoj ligi imas sest ekipa koje su zadnjih par godina skrsile stotine miliona funti na pojacanja. Pogledaj stvari realno, cudis se sto bi Alexis tamo osim love a ne vidis da su oni itekako ambiciozan projekat i da dovede wc igrace i da su bez Alexisa drugi na tabeli a sa njim bi bili legitimni kandidat za titulu i to ovog momenta samo da City ne igra perfektnu sezonu gledajuci bodove (a ovakve sezone su rijetkost). Ako City osvoji titulu u ovom ritmu ne mozes ti prigovarati to Mourinhu to bi bilo isto kao kad bi Fergusona krivio za neuspjeh jer je Arsenal 2004 uzeo titulu, a ljudi odigrali sezonu bez poraza i sta ti tu mozes?

Fabregas je bio mentalni patuljak realno, igrao je vrhunski kod nas ali najjace tekme je vecinom bio donji. Alexis je zabijao svima jacim, a RVP je ipak kod nas imao dobru sezonu i po i otisao...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 12 jan 2018, 19:26

Ako ovaj ode u Junajted banuj me Maršale na 3 mjeseca.
Pld W D L
38 26 12 0

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.