NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 11 jan 2018, 17:59

combe je napisao/la:Ne bio bi karikatura požarička Zato je tvoj svaki post dubokouman.Najlakse je kad nemas argumente laprdat u prazno.
Upravo si opisao sebe. Evidentno je ko laprda u prazno godinama. Na kraju krajeva , znaš me , znaju svi ko stoji iza ovog profila i rijeci. A ti? Prestavi se , da znamo ko je taj famozni glupan i ekspert za NKZ. Dok se ne prestavis ostajes glupi combe kako ti i nosi naziv profila na ovom forumu.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 11 jan 2018, 18:10

combe je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
combe je napisao/la:Doce 2-3 provjerena ku rca. Kršić ih levati ima mjesec i po. Te ima papire te nema papire. Nek ih je na kraju naguzio. Sad ajo mogu nek nadu kakvo drvo ko drugog spica. Iz kluba se niko nije udostojio objavit clanak o pocetku priprema i eventualnim pojacanjima. Jedino sto se moze procitat na stranici su cestitke za praznike i ko je otisao.
I na kraju kao slag na tortu su uspjeli sutnut Darija(sigurno jednog od najvecih igraca koji je zaigrao u ovom klubu u posljednjih tridesetak godina) da bi napravili mjesta kakvom polovnjaku iz Srbije.
Pored svih najava priprema Altalije, C.Zvezde kur ca palca. Mi cekamo sezonu u rubrici -3 odlasci bez ijednog pojacanja, u nadi da jos neko ne ode i eventualno 2-3 pojacanja u liku prosjecnih prvoligaskih igraca.
Bravo, bravo. Puno zanimljiviji bio prvi dio sezone kad nista nismo ocekivali i na to se izgleda treba i vratiti.
Sve dok ne dodjes u klub i izvalis cenera,zaboli nas za tvoje misljenje,izvali cenera ili cvaju pa onda imas pravo glasa,a ovako nas zaboli taki sta ti mislis i sta pises,mi uzivamo u 1 jesenjoj tituli :guz:
Ne treba tebe bolit za moje misljenje vec za cinjenice. A jedna od njih u nizu je i Dario(bolje upuceni znaju ko ga je otjerao). Svo dobro sto su u prvom djelu napravili uspjeli su yebat za 3 mjeseca pauze.
Ti si inače "bolje upućeni" na ovom forumu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jan 2018, 18:14

Dal sam upucen il nisam ostavicu vama da razmisljate.
Al da ne bude da ja serem Spiska javi se pa da se javno kaze kome je Dario smetao i ko ga je makeo.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 11 jan 2018, 19:24

De ba Combe opusti se, covjek je sam trazio da ode u svoj maticni klub i gotovo. Dario jest igracina i ljudina, al ako cemo plakat za igracem od 37 godina onda yebi nasu ekipu.
samo laganini
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 jan 2018, 20:14

combe je napisao/la:Doce 2-3 provjerena ku rca. Kršić ih levati ima mjesec i po. Te ima papire te nema papire. Nek ih je na kraju naguzio. Sad ajo mogu nek nadu kakvo drvo ko drugog spica. Iz kluba se niko nije udostojio objavit clanak o pocetku priprema i eventualnim pojacanjima. Jedino sto se moze procitat na stranici su cestitke za praznike i ko je otisao.
I na kraju kao slag na tortu su uspjeli sutnut Darija(sigurno jednog od najvecih igraca koji je zaigrao u ovom klubu u posljednjih tridesetak godina) da bi napravili mjesta kakvom polovnjaku iz Srbije.
Pored svih najava priprema Altalije, C.Zvezde kur ca palca. Mi cekamo sezonu u rubrici -3 odlasci bez ijednog pojacanja, u nadi da jos neko ne ode i eventualno 2-3 pojacanja u liku prosjecnih prvoligaskih igraca.
Bravo, bravo. Puno zanimljiviji bio prvi dio sezone kad nista nismo ocekivali i na to se izgleda treba i vratiti.
U Zvijezdi su vise pokazali ti prosjecni igraci nego tamo neki provjereni profesionalci.... sto se tice Darija kako se sjecam zadnji 6-7 utakmica igrali smo bez njega, sad je pitanje kolike su ambicije i koliko se ima para da se placa psiholog u svlacionici.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 11 jan 2018, 21:52

Tkanton je napisao/la:
U Zvijezdi su vise pokazali ti prosjecni igraci nego tamo neki provjereni profesionalci.... sto se tice Darija kako se sjecam zadnji 6-7 utakmica igrali smo bez njega, sad je pitanje kolike su ambicije i koliko se ima para da se placa psiholog u svlacionici.
Slazem se , dario puno pridonosio na psihickom aspektu. Naročito s ovim mlađim. Ako su ga otjerali neka je obraz tome i neka se napise ime i prezime tog pulena. @spiska pisi slobodno barem ti nisi imao dlake na jeziku.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 11 jan 2018, 21:55

Steta jest sto je otisao. Kao sto neko napisa, jedno od najvecih imena koje je ikad obuklo dres Zvijezde. Ali nije smak svijeta pobogu. Covjek je odigrao 7-8 utakmica ove sezone, pa nismo vala izgubili one ostale sto nije igrao.

Ja cu se ukljuciti u diskusiju tek nakon prozivke u ponedjeljak, kad vidimo gdje smo i sta smo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 jan 2018, 00:47

Ma Darijo ce vodit juniore Modrice,nismo mi te srece da angazujemo profesionalca.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 12 jan 2018, 06:11

Krpic, krsic, aletic, Nemanja :- :salut:

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 12 jan 2018, 10:06

desetkamarakane je napisao/la:Krpic, krsic, aletic, Nemanja :- :salut:
Ma bolje Ahmetovic iz Sarajeva Krpic nije nas kalibar :facepalm:

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 12 jan 2018, 11:32

Bit ce to dobro samo treba dobro ispitati dali svi imamo iste namjere dali svi volimo Zvijezdu ili nam se pise novi Mustafa Pestalic, jucer cujem kako ja i benjo pozivamo igrače na koje kakve bojkote, al valjda uskoro bude skupstina pa da vidimo ko koliko voli Zvijezdu ko je koliko placen da voli Zvijezdu, šta nam to novo sprema radna grupa pojačanja ambicije al iskrene ambicije ne iz prikrajka ovako cemo onako cemo sve ce vrijeme pokazati, zna se radi koga je Dario napustio klub, al ostaje pred nama da vidimo ocel to biti jedno bajkovito proljeće ili će biti trgovina.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 jan 2018, 12:50

spiska je napisao/la:Bit ce to dobro samo treba dobro ispitati dali svi imamo iste namjere dali svi volimo Zvijezdu ili nam se pise novi Mustafa Pestalic, jucer cujem kako ja i benjo pozivamo igrače na koje kakve bojkote, al valjda uskoro bude skupstina pa da vidimo ko koliko voli Zvijezdu ko je koliko placen da voli Zvijezdu, šta nam to novo sprema radna grupa pojačanja ambicije al iskrene ambicije ne iz prikrajka ovako cemo onako cemo sve ce vrijeme pokazati, zna se radi koga je Dario napustio klub, al ostaje pred nama da vidimo ocel to biti jedno bajkovito proljeće ili će biti trgovina.
Nemoj dzaba o tome Piska. Ako hoces napisi ima li sta za pojacanja i tako, a te gluposti ostavi kada za to dodje vrijeme. Nema potrebe da se tim stvarima truje tema.
Ja sam vidio svojim ocima neke stvari, kako se bockaju navijaci da pjevaju protiv uprave, ali sreca pa ljudi razmisljaju svojom glavom i ne daju se manipulisati.
I nije 'radi koga je Dario napustio klub' nego 'radi cega je Dario napustio klub'. Pustite se teorija zavjere vise, nismo djeca jbg.
Bio sam licno tu kada je Dario rekao ljudi nisam ni ja vise ko prije, ja sam za jedno 20 minuta do pola sata i to je to. A ako ce vec radit u klubu, logicno da ce radit kod kuce
Trebate prestat sve licno shvatat.

@crvenobijeli sta bi za ona pojacanja, haman da su otpali svi osim jednog. Vec su neka druga imena u opciji
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jan 2018, 16:26

Zanimljivo da na Transfermarktu kod oba golmana pise mjesto rodjenja Donja Međiđa. :D

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 jan 2018, 16:34

Vidjet cemo,i krsic ce otpast,bekric ce u celik,a ev piska mi je pisao da ce doci super igraci,al eto vidjet cemo u ponedeljak sta ce biti,ajd recire vise zbog koga je otiso dario,ko je to novi mustafa pestalic,pricajte ljudi da se zna....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 jan 2018, 16:48

crvenobijeli je napisao/la:Vidjet cemo,i krsic ce otpast,bekric ce u celik,a ev piska mi je pisao da ce doci super igraci,al eto vidjet cemo u ponedeljak sta ce biti,ajd recire vise zbog koga je otiso dario,ko je to novi mustafa pestalic,pricajte ljudi da se zna....
Otiso je i trener kadeta,vjerovatno nezadovoljan

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 12 jan 2018, 17:05

Dario je otišao ne zato sto ne može igrati nego je otišao radi Zdravka, kakav oni sukob imaju ne želim da ulazim. Doci će igrači dobri za ono sto ja znam. Kakvoj ti brate upravi pričaš mi imamo radnu grupu uprave nema od ljetos još.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 12 jan 2018, 17:13

ASD je napisao/la:Zanimljivo da na Transfermarktu kod oba golmana pise mjesto rodjenja Donja Međiđa. :D
Ratno vrijeme, grad pod granatama bio konstatno pa su porodiliste prebacili u Medjidju.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jan 2018, 17:21

Kapetan je napisao/la:
ASD je napisao/la:Zanimljivo da na Transfermarktu kod oba golmana pise mjesto rodjenja Donja Međiđa. :D
Ratno vrijeme, grad pod granatama bio konstatno pa su porodiliste prebacili u Medjidju.
VIdis, to nisam znao, hvala za informaciju, a vidio sam kod dosta osoba iz Gradacca da kod mjesta rodjenja pise Medjidja.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jan 2018, 17:35

Ova sezona Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine me neodoljivo podsjeća na onu iz sezone 2013/14 (vi tad niste bili tu). Jedinstvo je osvojilo jesenju titulu sa 36 bodova ( 3 vise nego Zvijezda sad), gol razlika je gotovo identična Jedinstvo tad 22:3, Zvijezda sad 21:3. Jedinstvo je bilo 5 bodova ispred Azmira, vi ste sad samo 1. Jedinstvo je tad bilo prejako, isto kao i Zvijezda sad. Prvi gol smo primili tek u 9 kolu u Gabeli (1:1). Na polusezoni smo se dodatno pojačali (Jaranović, Stjepanović, Malbašić). Nakon poraza Jedinstva u 20 kolu u Tuzli (2:0, penal, crveni) na jednom tuzlanskom portalu je izasao jedan članak pod nazivom Pobjednička večera, uz par slika. Poslije ove slike sve mi je bilo jasno, i znao sam da nas povratak u Premier ligu ostaje samo san. I ako smo imali najjaču ekipu, samo 3 poraza, kvalitet nije bio odlučujući faktor. Ne želim da se i vama desi ono sto je nama, prije 4 godine. Sportski pozdrav!
slika

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 jan 2018, 17:44

ASD je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
VIdis, to nisam znao, hvala za informaciju, a vidio sam kod dosta osoba iz Gradacca da kod mjesta rodjenja pise Medjidja.
Aha, vecina rodjena od 92-95 je ili Medjidja ili Tuzla. I ja sam u Medjidji rodjen

@spiska Ajmo trazit dlaku u jajetu u svakom postu.. Kad kazem uprava znas na koga mislim. Mislim na Ensara, Zdravka, Saldu itd. Jer oni trenutno upravljaju klubom, jel? Nije žuto, nego žućkasto...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.