RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mujoisuljo » 11 sep 2010, 22:08

kimbo je napisao/la:A to smo popusili .. aa. .. e neka ... svakako mo postal privatni klub .... nije ovo jos nista bit ce to jos puno gore ako misli postajati bolje .

Odavno mi nije jedan poraz prijatnije dosao.Nicija nije do zore gorila pa nece ni ovih lesinara sto potapaju klub. :twisted:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 11 sep 2010, 22:11

nick je napisao/la:vama svaki put kad izgubite kuci sudija kriv :) mislim za 4 gola ne moze bit nikako ali eto...ne znam kako vam sude odlicno kad pobjedjujete li hajde valjda tako treba,kad pobjedjujes sve je posteno kad gubis nevalja sudija...
Haj suti majke ti. Malo bolje procitaj postove pa onda komentarisi.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 sep 2010, 22:13

drH je napisao/la:
nick je napisao/la:vama svaki put kad izgubite kuci sudija kriv :) mislim za 4 gola ne moze bit nikako ali eto...ne znam kako vam sude odlicno kad pobjedjujete li hajde valjda tako treba,kad pobjedjujes sve je posteno kad gubis nevalja sudija...
Haj suti majke ti. Malo bolje procitaj postove pa onda komentarisi.
pa svaki komentar je da sudija dao onom crveni kod 1:1,da je sudija ovo ono drukcije bi se odvijala utakmica...nemam nista protiv veleza cak suprotno ali mi nije jasno kako uvijek sudija napravi razliku kad izgubite...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 sep 2010, 22:59

Ma slazem se,ne treba uopste spominjati suduije(i pored nekih gresaka) kad smo zijasnili 1:4 ;) .Ljudi su zasluzeno dobili i treba im cestitati.Mi smo igrali smotano,smuseno i neorganizovano i zasluzili smo poraz.Haj valja i poraz, nece li Pika i ostali dati ostavku :o pa da se moze prekinuti bojkot:o :mrgreen:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 11 sep 2010, 23:02

Nick haj fino prosetaj sa teme niko ne umanjuje Zvijezdinu pobjedu nego nisi bio nisi vidio sta sudija radi pokaze igracu pogresnom zuti kad je vidio da je napravio igrac s brojem 13 koji je vec imao zuti zato kani se tastature i ne naprduj gluposti ja cestitam zvijezdi na pobjedi bolji su bili a ti desanku sakic i ljeci kompleks na drugoj temi .
Samo jedan klub Velež Mostar

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 11 sep 2010, 23:03

Izvinte,oproste,al mi drago sto smo vas nabili,nije malo :D :D :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 11 sep 2010, 23:34

Žbljohar je napisao/la:Izvinte,oproste,al mi drago sto smo vas nabili,nije malo :D :D :D
aj ti nemoj pisat gluposti nama je velez prosle sezone u gradaccu pustio bodove mogli su nam uradit sta su htjeli al nisu ljudi su hodali po terenu da bi nasi dali gol da bi ostali u ligi...krivo mi je sto je sada rezultat kakav je..al jbg sve najbolje velezu od srca pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 11 sep 2010, 23:37

bondich je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Izvinte,oproste,al mi drago sto smo vas nabili,nije malo :D :D :D
aj ti nemoj pisat gluposti nama je velez prosle sezone u gradaccu pustio bodove mogli su nam uradit sta su htjeli al nisu ljudi su hodali po terenu da bi nasi dali gol da bi ostali u ligi...krivo mi je sto je sada rezultat kakav je..al jbg sve najbolje velezu od srca pozz
Ha ha ha,mi nismo njima uradili nista,joj nek smo ih nabili cef je cef,jal ti zao,hehe :Dnama u Gradaccu mogli uraditi sta su htjeli,momak pises li pametno,razmisli koje su ekipe dolazile da nam rade sta hoce jel to Velez bio najjaci,ho ho,koje gluposti :D
Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 11 sep 2010, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 sep 2010, 23:40

Adnel je napisao/la:Nick haj fino prosetaj sa teme niko ne umanjuje Zvijezdinu pobjedu nego nisi bio nisi vidio sta sudija radi pokaze igracu pogresnom zuti kad je vidio da je napravio igrac s brojem 13 koji je vec imao zuti zato kani se tastature i ne naprduj gluposti ja cestitam zvijezdi na pobjedi bolji su bili a ti desanku sakic i ljeci kompleks na drugoj temi .
nebitno ali uvijek je kriv sudija,o kompleksima i desanci necu polemisat imam vise od 9 godina tako da nema potrebe da se nadmudrujem sa vitez kojom poput tebe,laku noc snorkijevac
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 11 sep 2010, 23:53

drago mi je zbog pobijede ali ne i zbog ovih golova velez moj najdrazi klub poslije zvijezde,nikad nemozemo mi zmajevi i svi u gradaccu zaboravit prosle sezone kada smo se mi borili za opstanak VI STE U GRADACAC DOSLI S DJECOM DA BI VAS POBIJEDILI..I TAKO JE BILO...neka bude sramota svih u upravi za ovo danas...niste nikada bili u gradaccu pa zato na proljece dodjite da se svi zajednu druzimo prije tekme..pozzz sve najbolje
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 12 sep 2010, 00:02

Ti zaboravio kada smo mi nabili Orasje da bi Velez ostao u ligi,tako da nismo duzni nista,tvoje simpatije stoje to je drugo.Nemoj se onda buniti protiv simpatizera Zelje,he he,pun Gradacac

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2010, 00:19

bondich je napisao/la:drago mi je zbog pobijede ali ne i zbog ovih golova velez moj najdrazi klub poslije zvijezde,nikad nemozemo mi zmajevi i svi u gradaccu zaboravit prosle sezone kada smo se mi borili za opstanak VI STE U GRADACAC DOSLI S DJECOM DA BI VAS POBIJEDILI..I TAKO JE BILO...neka bude sramota svih u upravi za ovo danas...niste nikada bili u gradaccu pa zato na proljece dodjite da se svi zajednu druzimo prije tekme..pozzz sve najbolje
drug lopta se igra za golove,sve stoji ovo ono ali posteno pobjedit ili izgubit nikad nije bila bruka,sta sad treba nikad jedni drugima da nedate po 3 gola,nidje veze...

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 12 sep 2010, 01:00

a za koga ti prjatelju navijas? haj napisi pa da ja malo proguglam zalite li se vi ikad na sudjenje

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 sep 2010, 03:21

Support Velez, It's logical! ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 sep 2010, 03:35

Nidje veze je svi sto to pisete naravno da niko nekrivi sudiju, i to zbog 4:1 nek ste nas razvalili ako je iko trebao nek ste to bili vi. Ovi ostali bi nam se smijali nebi vise ni mogao pisati od sramote :mrgreen: Ponavljam vrijeme je za promjene PIKA ODLAZI DJAVO TE ODNIO!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 12 sep 2010, 04:56

Ma sta raspravljate mora se nekako igraci isplatiti a ovo je prodano da se mogu igraci isplatiti i svi mirni u klubu

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 12 sep 2010, 09:35

Kako vas nije sramota sada pisati o Pervanu, o prodaji utakmice i sličnom. Halooo !!! Šta sada bježite od istine !!! Kao prvo koje od vas bio na utakmici ? Koje god bio, nema moralno pravo pisati ni o kakvim namještanjima i prodaji i slično. Svi ste poletjeli jučer na utakmicu, misleći da ste vi "ispravni", da "vi volite Velež" i sa rečenicom"gdje cu ja bojkotovati svoj voljeni klub". Kao prvo ko vam daje za pravo da tako gazite one koji su samo malo "manje" površni od vas i sagledali sve prije vas i ostali dosljedni. Ne, ne piše vam ovo uopšte član fan grupe Red Army, već jedan navijač, koji ništa manje ne voli klub nego što se vi kunete u njega. Zato dosta sa tim"patriotskim" sranjima, kao da su sve ostali dušmani.
Reče jedan, Borić loš pri postavljanju ? Pa jeste li vi normalni. Znate li vi da Velež već 2 mjeseca nema trenera golmana, niti iko radi sa Sanelom i Jurićem, te onim malim trećim što nije ni na klupi. Oni već 2 mjeseca jedan drugog treniraju ! I šta vi očekujete ? Kasiljasa u Vrapčićima sa kojim niko ne radi. O kakvoj prodaji pričate ? Što odmah ne pričate o kupovini protiv Olimpika. Došla Zvijezda i pobjedila i to zasluženo. Kakav Pervan, kad izgubiš 1-4 nema tu sudije, taman da ti nije svirao 15 penala. Velež raspadnut od prvog kola, bez direktora, predsjednika, sa Pikom koji bukvalno, ali zaista bukvalno je gazda kluba. Igrači primili samo pola plate, sa jasnom vizijom da nema u budućnosti ništa. Uostalom, nije niko mahnit kad vidiš koja garnitura ljudi je u klubu (Pika kao gazda, Avdo, Jazo,.. kao poslušnici) znaju i oni da neće biti ni marke. I šta sada očekujete, one gluposti "igraj srcem", ma daj. Svi oni imaju ženu i djecu kući i pustite momke. Pa da onako ko Armel se polome pa ih nema nigdje, a samim tim ni onih 200 KM crkavice nema nigdjje. Onaj napisa totalno van pameti igrati bez ijednog veznog (pardon samo sa Kodrom). Tu je i Zaim, ali ne bitno. Zašto prešućujete činjenicu da MORA mali Mirza igrati. A samim tim eto ti tri napadača i još pri tome jednoga koji ima 17 godina i koji je još uvijek "lijevi napadač".
Odlaskom na utakmice dali ste izravnu podršku Samiru Ćemaloviću i njegovoj viziji gazdovanja klubom. Imaju slike koje bio i sada je smiješno išta pričati.Ako živite u iluziji da će sad Velež proigrati, samo nastavite živjeti, bajke su zato i stvorene. Velež je kandidat za ispadanje iz lige, ne zbog sastava, pa ne i zbog trenera koji doduše sastavlja pola ekipe po diktatu "vrhovnog gazde", već zbog činjenice da Big Boss neće iz kluba. Dokle god je on tu i čak predstavnik Veleža u NS BiH nema nikoga drugog,jer niko nije sebi dušmanim pa da saradjuje sa njim. A sad dobro razmislite na čijoj ste strani i šta će te pisati. Nemoj te mi molim vas pričati o ljubavi prema Veležu. Ne volite ga vi više od mene, niti ste veći partrioti.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 12 sep 2010, 09:51

Sve od a do ž - BRAVO @mostarski...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 sep 2010, 11:01

Tako je mostarski, morao si uletiti da napises to :D Svi znaju to ni V od Veleza nije ostalo!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 12 sep 2010, 15:58

nem73 je napisao/la:Sve od a do ž - BRAVO @mostarski...
I to sve, ono malo dijete sto je juce na tribini bilo, zna....Eto, znaci zavrsili smo problem..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.