Da je nama došao ne bi je ni slomiovolimliverpool je napisao/la:NAJNOVIJA NOVOST......ZAMORA slomio nogu
EDIT:sreca pa nam ne dodje![]()

Šteta za odličnog napadača, onaj Henry je baš krmak .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da je nama došao ne bi je ni slomiovolimliverpool je napisao/la:NAJNOVIJA NOVOST......ZAMORA slomio nogu
Mozes to gledat i sa pozitivnije strane, da je dosao nebi danas igrao utakmicu i nebi slomio noguvolimliverpool je napisao/la:NAJNOVIJA NOVOST......ZAMORA slomio nogu
Ma ako je sudjeno tako ce i bit'. Slomio bi je, pa makar ustajuci iz kreveta.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mozes to gledat i sa pozitivnije strane, da je dosao nebi danas igrao utakmicu i nebi slomio noguvolimliverpool je napisao/la:NAJNOVIJA NOVOST......ZAMORA slomio nogu
Pa nije Leroy Lita da je slomi tako sto padne preko daljinskog.Lily je napisao/la:Ma ako je sudjeno tako ce i bit'. Slomio bi je, pa makar ustajuci iz kreveta.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mozes to gledat i sa pozitivnije strane, da je dosao nebi danas igrao utakmicu i nebi slomio noguvolimliverpool je napisao/la:NAJNOVIJA NOVOST......ZAMORA slomio nogu
![]()
Steta.
Devil je napisao/la:
Pa nije Leroy Lita da je slomi tako sto padne preko daljinskog.
Ne vjerujem. Maxi i Jovanović će na krilne pozicije, 90% sam siguran.Rizah Fejzić je napisao/la:A ima li neko predstavu ili ideju kako nadomjestiti nedostatak Kujta sutra?
Milsim da će Babel konačno odigrati 90 minuta, jedva čekam da utakmica počne i da vidim njega u akciji cijelu utakmicu.
I ja se slažem sa tobom ali ne vjerujem da će se to desiti.Rizah Fejzić je napisao/la:Za Maxija se slažem, ali bi definitivno Jovanović trebao na klupu
Jos kad bi on pratio ovaj forum !Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ev da malo ohrabrimo Reinu
A kako mi znamo da ti nisi onStivi_Dzi je napisao/la:Jos kad bi on pratio ovaj forum !Unica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ev da malo ohrabrimo Reinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.